Goede klantenservice die snel reageert

Ik had iets teveel besteld en heb er gelijk achteraan gemaild om een deel van de order te annuleren. Ik kreeg snel reactie en dat bespaarde veel gedoe met terugsturen etc.

Over het algemeen goed, maar schandalig wat betreft het betalen ruilkosten

Ik kan weinig tot niets slecht zeggen over Skatestore, maar ik kan er helemaal niet bij dan men moet betalen (eender hoeveel) voor wanneer men iets besteld in een bepaalde maat en je tot de vaststelling moet komen dat je een maatje groter of kleiner moest hebben. Want dat kan je niet weten als je online besteld, toch?

Snel en netjes bezorgd

Goede producten en snel bezorgd. Ik zou graag in de toekomst meer losse longboard onderdelen willen zien.

Snel en goed geleverd!

Binnen 2dg geleverd! Niets op aan te merken

Snel en correct geleverd

Super service !!!!

Beste online skateshop van Nederland

Snelle verzending, goede producten, lekkere sales, goede klantenservice. 10/10!

Snelle levering én erg mooi product

M’n bestelling werd ontzettend snel geleverd!

Niks bijzonders, wat je zou verwachten

Top store

Goede prijzen en snel bezorgd.

Snelle verzending en heel goede prijs!

Snelle verzending en heel goede prijs!

Snel en zeer goede service. Aanrader!

Snelle verzending en als er een probleem is met een bepaald artikel lossen ze dat snel op. Aanrader!

Zelfs tussen Kerst en Nieuw in één dag geleverd

Mezelf een cadeautje gegund tijdens de feestdagen. Hoewel ik er niet op had gerekend dat mijn YOW surfskate al na één dag bij mij zou zijn, is het hen (Skatestore en PostNL) toch gelukt. Dat en goede SEO, anders was ik er nooit op uit gekomen ;) Ik hou de website zeker wat in de gaten vanaf nu.

De gaafste winkel met het leukste assortiment van Nederland

Goeie service in winkels en je kan er je hele dag doorbrengen. Ook online, prima site en genoeg keuze.

Goed.

Vlotte service

Snelle levering en tevreden van het produkt.

Mooie trui, hele goede kwaliteit

Snelle en nette levering, mooi product van goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen

Zelfs tijdens kerstdrukte binnen 1 dag geleverd

Ik zou graag de keus in leverancier willen hebben. PostNL zegt altijd dat ik niet thuis ben, terwijl ik de bezorger vanaf me balkon zie

Snelle levering, mooi assortiment

Twee dagen na mijn besteling was het al geleverd top

Snelle en betrouwbare service

Al een paar keer spullen besteld, altijd de volgende dag geleverd. Topservice.

Echt hele goede service

In de winkel hadden ze niet het deck wat we wilden. Dit vervolgens besteld op de webshop en terug naar de winkel om daar alles in elkaar te laten zetten.

Torenstraat 37

2513 BN Den haag