alleen jammer dat de retourkosten voor koper zijn ...heeft me meer dan 16 euro gekost om te grootte broek terug te zenden ...das echt wel heel veel geld

Goei service!

Vriendelijk

Veel keuze, snelle, goed verzorgde levering

Op tijd op de hoogte gebracht van verzending en aankomst. Product is prima afgeleverd.

bijzonder snelle levering ..top

bijzonder snelle levering ...mooi verpakt en sticker bij de bestelling....jammer genoeg is de broek te groot voor kleinzoon mss.polar big boy ook in xs en xxs in de toekomst verkopen , dat hebt u een uitbreiding van klantenbestand ...heel wat jongeren willen deze broek in de kleinere maatjes...de kleinzoon kijkt er alvast naar uit met vriendelijke groetjes oma en kleinzoon

bijzonder snelle levering ..top

Perfecte service

Overzichtelijk site, makkelijk te bestellen en vlot geleverd. Heel fijn.

Overzichtelijk site, makkelijk te bestellen en vlot geleverd. Heel fijn.

In de winkel hadden ze mijn maat niet, een medewerker heeft me geholpen en wees me erop dat hij online te bestellen was en binnen 2 dagen was het al geleverd.

goed kwaliteit ,mooi broek,

De kind is heel tevreden , alleen de prijs vind ik te hoog.

goed kwaliteit ,mooi broek,

De kind is heel tevreden , alleen de prijs vind ik te hoog.

Alles verliep vlot.

super snelle verzending

Ik was verrast dat mijn longsleeve de volgende dag al binnen was. Het zijn zeker prijzen aan de wat duurdere kant, maar de snelle verzending maakt het het waard!

De verzending deed geheel aan mijn verwachting. De verzending kreeg ik netjes en vlot toegestuurd

Top mega snel geleverd!

Lakai sneaker overal uitverkocht maar niet hier! Zo blij mee.

Torenstraat 37

2513 BN Den haag