Na een misverstand, doen ze alles er aan om het goed te krijgen. Communicatie is dan goed en helder.

k Ben in Rotterdam langs de skatestore geweest, toffe mensen die me goed verder hielpen. Dit was de tweede keer dat 'k eens online kocht op skatestore en weer een snelle levering, topservice. mvg Tim

Goed product, te hoge verzendkosten

De veters die ik bestelde, zijn top. Prijs ook acceptabel. Maar ... bijna 5 euro verzendkosten voor 3 stel veters vind ik eigenlijk te gek.

Veel goede deals en veel mogelijkheden

Altijd veel keuze en snelle levering

Super snel en makkelijk.

Makkelijk en snel besteld en geleverd. Binnen 1 dag. Prijs was ook goedkoper dan andere. Ik zal weer bestellen.

levering snel en correct

tevreden

Bestellen, levering, retourneren

Service en verzending is top

heurlijk

altijd snel en top in communicatie. keep on rollin’

Netjes en snel afgehandeld

Netjes en snel afgehandeld

Nog niet ontvangen,

Waarom wordt er al naar een beoordeling gevraagd. Dit is de eerste bestelling dat ik plaats, dus ik heb geen ervaring met jullie. Ik kan dus pas oordelen na ontvangst van mijn bestelling.

Chille kleding, snel thuis.

Super chille kleding wat niet overal te krijgen is. Service is prima en verzending altijd erg snel.

Het was snel en informatief

Het was snel en informatief

Hornberger

Hornberger

Slecht

Ik kwam niet tot de laatste stap van de bestelling na het invoeren van klarna dus ik ging er vanuit dat het niet gelukt was met bestellen. Nu is het alsnog geleverd maar ik heb het artikel al ergens anders gekocht en daarom moet ik nu onnodige retourkosten betalen van 7.95 . Jammer

Bestelling geannuleerd en na een week geen geld terug

Ik heb laatst een bestelling geplaatst bij skatestore en kreeg later te horen dat het geannuleerd is. Dit opzich is niet heel erg, alleen heb ik mijn geld nog niet gekregen, dit vind ik erg onprofessioneel.

Sneakers te klein besteld, retour gezonden en binnen no-time mijn geld terug.

Snel geleverd+ leuke aticky

Mn producten waren er de volgende dag Alles als het hoort Ik heb gratis stickers ontvangen

Snel

Iets bestellen zonder bestelkosten en dat het er de volgende dag al is, is wel echt top.

Na 12 dagen nog geen schoenen

5 dagen geleden gemailt, nogsteeds geen reactie van skatestore. Terwijl ik hier al wel voor betaald heb...

Snelle levering, goede kwaliteit

Board is erg goed, binnen 1 dag bezorgd.

Slecht.

Heel slecht, order geanuleerd en 2 betaald voor de prijs van 1. Terugbetaling duurt ook al heel lang.

Schoenen zijn geannuleerd

Schoenen zijn geannuleerd

Snelle levering en goede kwaliteit

Meerdere keren online besteld. Elke keer naar tevredenheid. Snelle levering! De kleding ziet er uit zoals je het in de winkel zou halen! Aanrader!

Redeluck

Uitstekend assortiment dat ik zelfs pennyboard pivotcups met bushring s kan bestellen, jammr dat de pivot cups niet los beschikbaar zijn want alleen deze zijn versltn op me pnnyboard . Tevens vind ik het vreemd dat (de telefoon) het getal in me winkelwagon niet bij moeren naar 4 kon tovrn waardoor ik 4x op verder winklun moest drukken om deze moeten te bestellen

Supertevreden!

Heel snelle verzending, besteld en dag nadien werden mijn Converse geleverd :-)

Torenstraat 37

2513 BN Den haag