Heel snel gehandeld na retour

Nadat twee korte broeken uit de sale helaas niet pasten, heb ik ze afgegeven bij de winkel in Amsterdam. Een dag later was het geld al retour. Heel prettige en snelle afhandeling!

Gut

Alles klopte, snelle bezorging en item in goede staat.

top

Heel vlot, snel. alles dik in orde

besteld, betaald maar niets geleverd en geen reactie op mijn mail naar de klantendienst.

eerste keer dat ik hier iets bestel. tot nu toe zware tegenvaller

Ging goed

Snel en netjes

Het was denken binnen en goed gecommuniceerd.

Mooie schoenen, snelle verzending

Dat dus. En tevreden

Easy going

No complaints

Duidelijke foto's en snel geregeld

De bestelling werdt snel snel bezorgd.

De bestelling werdt snel bezorgd. Mijn zoon is heel blij met zijn nieuwe Big Boy Jeans.

foutloos

super snel, super fijn

ik ben geen hater maar eerlijk

ik had slides van adidas besteld die kwamen in een kapot stoffige doos en een carhartt trui waar gewoon allemaal vlekken op zaten... Ik zeg dit omdat ik jullie graag zie winnen maar be better yall

High service low pricing

Email wordt binnen 1 dag beantwoord en als je belt word je prima te woord gestaan. Snelle verzending ook.

Leuke selectie en snelle levering

Zeer goede service, website is overzichtelijk, levering zeer snel en prijzen zeer correct.

Tot nog toe steeds snel en correct bediend, houden zo!!!

Altijd alles naar wens en verwachting verlopen. Wij zijn tevreden zoals het tot hier is verlopen.

Alles kwam heel snel binnen en alles in 1 pakket en niet los van elkaar.

Prima !

Prima website, makkelijk te bestellen spullen, mooi assortiment en snel geleverd met duidelijke communicatie !

Skatestore blijft gewoon de beste

Zeer goede aanbieding en heel snel geleverd. Kan niet beter!

Ze heb wel. Wel goed decks. Maar niet echt Alltijd. De juist size waar je naar op zoek bent is vaak kleiner dan verwacht maar voor de rest is het wel chil

Super tevreden

Alles verliep soepel. Blij met het product

Snel en efficiënt

Ik weet wat voor board ik wil en vind het snel en makkelijk op de site. Bestelling en betaling verlopen ook altijd vlot. Niks op aan te merken.

Keuze van veel top skate clothing brands en snelle levering.

Ik geef een 9/10 omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Veel en top skate brands om uit te kiezen. De snelheid van het verzenden en ontvangen is geweldig.

Slechte beschrijving van het product

Maat klopt niet het er staat " one size fits all" maar het is een kindermaat

Altijd volgende dag in huis

Flo is een legend x

Torenstraat 37