Vorige week bestelling gedaan en nog steeds niet binnen

Vorige week heb een bestelling gedaan. (Eén riem en ripndip shirt.) Ik heb die nog steeds niet binnen. Ook heb ik geen bericht ontvangen dat hij überhaupt verstuurd is. Ik hoop dat hij nog snel binnenkomt.

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Goeie service

Binnen een dag alles binnen, helemaal top.

Helemaal dikke prima

Ik kijk regelmatig of er nog wat leuks te koop is. Deze keer wat moois gevonden in de sale. Bestelling was er de volgende dag al.

Hele toffe kleding, goede prijzen en mooie kortingen.

Altijd heel erg tevreden over de goede service bij skatestore rotterdam en snelle levering via de site.

De bestelling was echt makelijk te doen

Je kon heel makelijk je nesteling te doen en het was heel erg geordend en de prijs was echt een goed budget voor zo’n bord

Bij persoonlijke vragen krijg je snel en heel persoonlijk antwoord. Heel prettig Groetjes Isabel

Simpel en snel

Geen slechte service

Trucks zijn perfect out the box

Pakket was heel effe mis , maar daarna was alles perfect verlopen , en de producten waren allemaal zoals beschreven

Mooie sweater van POP!

Beste skateshop in nl!

2 gekneusde poten en gebroken nek

ik denk ik ga weer eens keer boarden, vroeger heb veel gesnowboard en gewindsurft jarenlang gedaan en de planning was eigenlijk om weer te gaan surfen, maar financieel zat het er dit jaar niet in, en dus besloot ik om dan maar een skateboard te kopen, veel you tube filmpjes bekeken en de stoute schoenen aangetrokken, wel protectie aangedaan, 3 dagen geboard simpelen trucjes uitgevoerd, met regelmaat toch gevallen , dus ik gisteren avond beedje geslalomt, toen verloor ik mijn evenwicht mijn enkel verzwikt en toen viel ik met mijn onderbeen op de stoep rand , einde oefening, ik zal wel te oud zijn voor deze ongein, dat was mijn skate carreeren, jammer, have fun, maar voor dat je iets probeerd denk dan 2 keer goed na voor dat je iets gaat proberen. succes

goede prijs maar weinig info

goede prijs maar te weinig info, Ik wil graag weten wat de shape en maten weten van de decks op de website.

Snelle levering en goede communicatie

Bestelling de volgende dag ontvangen en goed op de hoogte gehouden van het pakketje. Super blij mee!

Supersnelle levering!

Kadootje voor mijn kleinzoon, maar had de verkeerde maat besteld. Levering was in beide gevallen erg snel!

Super.

Duidelijk, vriendelijk en snel.

fijne en overzichtelijke site!

zie hier boven

Productfoto komt niet overeen met product

De kleur van een obey shirt op de foto op de site is echt anders dan in real life.

Fast delivery with good products.

Ordered three shirts, and they arrived in two days, with no problems. Light packaging too, so they could even fit into my mailbox as no one was home to pick it up at the projected time. All around excellent service. Will definitely be using it a lot more.

altijd snel geleverd maar

de site functioneert niet altijd even goed met het zoeken met filters. verder prima

Snelle levering, prima artikelen!

Spijtige service

Een paar schoenen besteld. Waren echter te klein en niet ruimer te bestellen. Schoenen dienden voorafgaandelijk betaald te worden. En voor het terugsturen diende ik dan ook nog extra 7,5 euro te betalen voor verzendkosten. Nu hopen dat ik mijn aankoopbedrag nog terugzie. En dan uiteindelijk heeft het me nog eens 7,5 euro gekost. Spijt me maar op deze website zal ik zeker geen bestellingen meer plaatsen. Systematiek van concurrentie is veel klantvriendelijker.

O.k

Chill en betrouwbaar

Goede prijs en snelle bezorging.

Snelle service en goede produkten

Snelle service en goede produkten !

Torenstraat 37

2513 BN Den haag