Goed spul, prima prijs-kwaliteit verhouding. Vlotte levering

3 skateboards besteld, alles was goed

Super service online en in de winkel

Deze mensen leven en werken voor hun winkel en bedrijf, zelden zo’n gastvrij en open ontvangst gehad als bij de Skatestore’s. Ben toevallig in R’dam en Den Haag binnen geweest en bij beide store’s super ervaringen ook telefonisch prima adviezen.

Altijd een goeie shop!

Altijd een goede ervaring gehad bij Skatestore.nl, enige pointer die ik zou geven is dat ik wellicht wat grotere maten zou willen zien qua kleding en schoenen.

Altijd goed

Altijd goede service en lekkere sales bij Skatestore. Dé skatestore van NL.

Goed snel verzonden.

Persoonlijk contact

Supersnelle levering. Verkeerde maat werd geleverd, maar dat werd heel snel en correct rechtgezet, fijn om rechtstreeks contact te kunnen hebben met de mensen achter deze shop. Topservice!

Goede hulp

Goede en nuttige hulp gekregen bij het zoeken van een fout geleverd pakket.

Toppie

Duidelijk en snel

No worries store!

Had twijfels over retour van twee erg mooie hoody's waar ik over twijfelde qua maat. Was geen probleem.

Top store!

Overzichtelijke mooie site. Na de bestelling word je goed op de hoogte gesteld over de verzending, daar gaat het natuurlijk om. Vandaag voor 16.30 uur besteld is dus daadwerkelijk echt de volgende werkdag binnenkrijgen. Top!

Goede snelle levering, mooie aanbieding

Ze hadden een goede sale. Ik ben altijd erg te spreken over skatestore en haar service

Fijne website, snelle verzending

Het zoeken van producten op de website gaat makkelijk en ze hebben een breed assortiment. Daarom wilde ik mij graag aanmelden voor een nieuwsbrief, deze kon ik alleen helaas niet vinden. Verder top en snelle verzending!

Zeer duidelijk!

Ik vind het assortiment aan merken heel groot en de website heel overzichtelijk gemaakt. Daarnaast was de verzending echt snel aangekomen en de informatie daartussen heel duidelijk.

Handige webshop

Handige webshop

Snelle levering en mooie kwaliteit hoodie.

Top, snel en correct

Prima shop!

onduidelijk hoe retour te zenden

Prima verzending maar nergens te vinden hoe retourzending gaat

Vlotte service

Aanrader!

Goede webshop, Top!!

Heb hier de sneakers gevonden waar ik al heel lang op zoek was..overal waren ze uitverkocht, gelukkig hadden jullie ze nog in stock en in de juiste maat.

Niet de beste ervaring

De skatetool die geleverd werd werd duidelijk al eens in gebruik genomen en zat zonder bijpassend schroevendraaierstuk in een verpakking die al open was

Joah wel prima

Goed aanbod, lekkere boardjes

Gewoon super chill

Super chill daar altijd

Goed advies, snelle levering!

Telefonisch gelijk bereikbaar, service gericht en goed geadviseerd mbt skateboard voor mijn zoon. Supersnelle levering, top!

Supersnel, goedkoop en communicative was prima

Na een eerste betaling die niet lukte werd ik onmiddelijk door skatestore.nl verwittigd. Ik maakte een andere bestlling and kreeg de product, een deck voor skateboarding, een dag nadien. Prijs 10% onder de aabevolen prijs en goes verpakt. Heel tevreden voor dienst en communicative.

Mooie website, snelle afhandeling. Top

Torenstraat 37