Super snelle verzending, en bij retourneren in de winkel super vriendelijk geholpen!

Nette prijzen, snelle levering.

Skate deck gekocht.

gewoon goed

precies wat ik wou lekker snel

Goed maar

De online tracking bleef enkele dagen op 'wordt vandaag geleverd' tot ze uiteindelijk aan men voordeur stond op klaarlichte dag (behoorlijk grote doos, aantrekkelijk voor vlugge handjes). De doos zelf was beschadigd en men deck kwam erdoor. De griptape van 20 euro was ook gekreukt wat ook jammer is. Maw de verzending kon best beter. De verzending was wel binnen 4 dagen geleverd wat voor mij zeer prima is en de prijzen van de shop waren ook heel correct. Al bij al content van men bestelling en ik zou mensen deze shop aanraden.

Goed geprijsd met spoedige service.

Ik heb een deck voor street met een paar toebehoren voor mijn freestyle plank gekocht. Dit moest wel bij een ophaalpunt geleverd worden maar kon dit niet selecteren. Toen zag ik gelukkig dat dit wel mogelijk is maar je hiervoor moet mailen. Enige minpunt is dus dat het veel te onnodig omslachtig is om bij een ophaalpunt te laten leveren. Verder wel blij met de prijs en de interface(buiten besproken punt) bestelde hier al jaaaaaren geleden en zou t de volgende keer zeker weer doen

uitstekend

niks op aan te merken zeer goed en snel

You see what you get !

Toffe spullen, snel geleverd. Geen fratsen

Great service

Quick, clear and neat. Great crew

Erg snel

Bestelling was er snel en je krijgt een gratis stickertje erbij. Eigenlijk niks om op aan te merken

Prima voor elkaar snelle levering en goed verpakt .

Echt helemaal top

Ik had de schoenen op vrijdag besteld en ze waren zaterdag bezorgd. Heel fijn!

Snelle levering!

Snelle levering en het juiste product

goed maar moet de eerste levering nog ontvangen dus.....om een beoordeling te geven ....afwachten

goed maar moet de eerste levering nog ontvangen dus ga ik daarna mijn mening geven

Super service!

Il ben uiterst tevreden over Skatestore!

Altijd weer een fantastische ervaring

Overzichtelijke site, snelle levering, scherpe prijzen , winkels waar je gewoon langs kan en indien nodig goede en snelle online support.

Onze zoon Preben Fleerackers was zeer blij met deze aankoop en service

Weet ik niet

Ik heb de skateboard nog niet. Ik denk wel goed. Ik hoop van wel. Ik skateboard net een paar maanden. Voetbal. Tennis deed ik toen ik 6 was. Dat deed ik 5 keer per week. Gemiddeld 14 uur per week. Ik zit met één hand blessure. Ik doe nu dingen wat ik wel kan. Ik ben een goeie tennisser. Ik ik heb de hardste opslag van de tennisbaan. En ik sla wel harder als een Nadal Federer of een Djokovic. Ik weet het niet zeker. Aanbevelingen ik denk ook wel ja groot bedrijf. Ik blijf bij ik hoop van wel omdat ik het skateboard nog niet heb. Ik heb wel eens een bedrijf voor de rechter gesleept. Hij voelde zig meteen een crimineel. Wat ik belangrijk vind maak je klant niet onzeker als je geld niet terug krijgt. Dat vind ik zielig daarom had ik dat gedaan.

snel geleverd, geen enkel probleem gehad

snel geleverd, geen enkel probleem gehad, alles was overzichtelijk en snel afhandelbaar ...

Altijd snel en goed

Altijd snel en goed

Snelle service, goede communicatie en product zoals omschreven. Goede kwaliteit.

werkt zo als het hoort 2de dag na bestelling al binnen

order 2899600_236801

Assez déçu. Je n'ai pas reçu la planche que j'avais commandé ! J'avais commandé une girl malto blanche. Et j'ai reçu une Girl Turquoise. Je n'aime vraiment pas cette couleur. Mais bon heureusement c'est la même taille. Et je ne peux pas renvoyé la planche parce que je pars à Barcelone aujourd'hui. Je aurais pas eu le temps. Un peu dommage, sinon envoie rapide. Merci

Goeie ervaring

Mooie site maar als tip een omschrijving van het product erbij zetten met alle maten

Snelle verzending maar niet netjes verpakt

Snelle verzending.maar mijn griptape was helemaal gevouwen IPV netjes geleverd. Kostte me heel wat moeite om mijn deck nu netjes te grippen door de diepe cracks

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Mooie spullen, snelle levering.

Torenstraat 37

2513 BN Den haag