No worries store!

Had twijfels over retour van twee erg mooie hoody's waar ik over twijfelde qua maat. Was geen probleem.

Top store!

Overzichtelijke mooie site. Na de bestelling word je goed op de hoogte gesteld over de verzending, daar gaat het natuurlijk om. Vandaag voor 16.30 uur besteld is dus daadwerkelijk echt de volgende werkdag binnenkrijgen. Top!

Goede snelle levering, mooie aanbieding

Ze hadden een goede sale. Ik ben altijd erg te spreken over skatestore en haar service

Fijne website, snelle verzending

Het zoeken van producten op de website gaat makkelijk en ze hebben een breed assortiment. Daarom wilde ik mij graag aanmelden voor een nieuwsbrief, deze kon ik alleen helaas niet vinden. Verder top en snelle verzending!

Zeer duidelijk!

Ik vind het assortiment aan merken heel groot en de website heel overzichtelijk gemaakt. Daarnaast was de verzending echt snel aangekomen en de informatie daartussen heel duidelijk.

Handige webshop

Handige webshop

Snelle levering en mooie kwaliteit hoodie.

Top, snel en correct

Prima shop!

onduidelijk hoe retour te zenden

Prima verzending maar nergens te vinden hoe retourzending gaat

Vlotte service

Aanrader!

Goede webshop, Top!!

Heb hier de sneakers gevonden waar ik al heel lang op zoek was..overal waren ze uitverkocht, gelukkig hadden jullie ze nog in stock en in de juiste maat.

Niet de beste ervaring

De skatetool die geleverd werd werd duidelijk al eens in gebruik genomen en zat zonder bijpassend schroevendraaierstuk in een verpakking die al open was

Joah wel prima

Goed aanbod, lekkere boardjes

Gewoon super chill

Super chill daar altijd

Goed advies, snelle levering!

Telefonisch gelijk bereikbaar, service gericht en goed geadviseerd mbt skateboard voor mijn zoon. Supersnelle levering, top!

Supersnel, goedkoop en communicative was prima

Na een eerste betaling die niet lukte werd ik onmiddelijk door skatestore.nl verwittigd. Ik maakte een andere bestlling and kreeg de product, een deck voor skateboarding, een dag nadien. Prijs 10% onder de aabevolen prijs en goes verpakt. Heel tevreden voor dienst en communicative.

Mooie website, snelle afhandeling. Top

Niet handig geregeld met prijzen/verzending

Ik bestel vaak niet skate gerelateerde producten zoals accesoires die 9 van de 10 keer net 19 euro en 95 cent kosten, bij 20 euro is er gratis verzending, dus omdat er 5 cent mist moet ik maar 5 euro verzendkosten gaan betalen of een onbenulligs kopen zoals een pivot cup of een boutje wat uiteindelijk ergens op de grote hoop belandt en nooit meer naar om kijkt. Maak de verzending gratis vanaf €19,85 ofzo, is net wat rendabeler.. Verder prima fair webshop ( en stores geloof ik ook wel, jaren niet meer geweest ) Prijzen verschillen soms nog wel met de concurrentie maar jullie als Skatestore hebben toch vaak, sneller dat ene ding eerder op de website dan bij de ander. Dus dan wordt het fijn bij jullie gekocht.

Snelle levering, top product en goed verpakt!

Skateboard bestelt. Goed afgesteld (klein beetje tweaken). Skateboard in z'n geheel verpakt. Levering de volgende dag. Top!

Geen opmerkingen, alles prima geregeld.

goed en snel!

Bestelling werd heel snel geleverd.

Vlotte afhandeling ook bij retourneren snel bericht dat het ontvangen is Enige nadeel de kosten zijn voor jezelf maar dat begrijp ik ook wel !

Sehr zufrieden

Sehr schnelle Lieferung, gerne wieder!

geweldig

allemaal pluspuntjes en geen minpuntjes

Snelle levering maar onduidelijke foto's

Het shirt die ik had besteld was veel groter dan verwacht. Dit was niet duidelijk op de foto's te zien. En jammer dat retourneren op eigen kosten is.

Torenstraat 37

2513 BN Den haag