Goede service en snelle bezorging

Ik heb iets besteld en dat werd de volgende dag verzonden en de dag erna bezorgd met alles erop en eraan!

Topsi

Top service, snelle verzending maar op vragen via mail geen antwoord.. Jammer

Superr! Mijn nieuwe board is top!

Snel geleverd super service! Mijn Holograpic madness board kwam onbeschadigd super glanzend uit de verpakking. Ik ben al 50 kickflips verder haha

Goede overzichtelijke site , en goede service en snelle levering. Koop meeste spullen hier.

Stabiel

Heel goed vergeleken met andere websites

Helemaal top winkel

Soms vind ik kleren te duur hier alleen skateboards en onderdelen zijn altijd een goede prijs!

Professionele producten, goede prijzen.

Kon gemakkelijk vinden wat ik zocht, betaling was zo geregeld en de verzending kwam snel binnen.

Dit is de eerste maal dat ik iets besteld heb .ik hoop op een goede samenwerking .dank u

Precies de spullen die ik nodig heb

Goeie spullen gemakkelijk gevonden op de website. Netjes verpakt en goed bij mij aangekomen.

Snel geleverd. Helaas wel zelf retourkosten moeten betalen

Gewoon netjes

Gewoon zoals je het eigenlijk het verwacht van een betrouwbare shop. NIets extra, maar ook niets minder.

Mooie trui en snel bezorgd

Trui besteld en was de volgende dag binnen.

Erg gemakkelijk en groot aanbod

Ik vind deze site fijn omdat je hem erg gemakkelijk kan gebruiken en er is een heel groot aanbod in producten

Very good experience

Third time buying from Skatestore and it is the only Skatestore I trust rn. Shipping free over 20€, service is great, oncey package got lost because of PostNL and the shop replied to my email immediately and helped me find the package within an hour.

Snelle levering!

Snelle reactietijd en vlotte levering

Zoals t hoort!

Mijn ervaring met skatestore is top. Besteld, bevestiging, updates over levering, binnen 2 dagen in huis!!!

Zeer veel dingen

Heel veel mooie decks

Uitstekend!

Top deck aan toffe promo

Altijd als ik bestel krijg ik mijn producten goed geleverd onbeschadigd en wel. Ook in de winkel zijn de mensen vriendelijk en zeer behulpzaam.

Kk snel

Heel snel binnen

Is altijd goed

Genieten

Mooi spul

Perfect!

Moeilijk verkrijgbaar deck besteld en geleverd binnen record-tijd :-)

goede service

Gasten in de winkel zijn altijd vriendelijk en ze verkopen leuke producten. Als ik een nieuw deck of kleding nodig heb bezoek ik de skatestore.

Dit was top!

Wat een super bedrijf, wat een service en wat een fantastisch assortiment!! Ik ga nooit meer ergens anders shoppen!! Toen ik mijn pakketje binnen kreeg moest ik huilen van geluk, zo'n mooi gevoel. Bedankt skatestore, I love u ❣️

Torenstraat 37

2513 BN Den haag