Snelle levering, top

Snelle levering, helemaal prima dus!

Kleding met meer respect verpakken

T shirt zat niet in plastic opgevouwen, zat in veeeel te grote doos waardoor het niet zo verzorgd overkwam en een vod leek . T shirt was wel mooi toch wat letten op onverzorgde levering.

Vooral toen ik belde werd ik heel vriendelijk geholpen!

Snel

Goeie site, snelle service

Vlotte levering

Op minder dan 24u geleverd vanuit Nl in België!

Super snelle levering, netjes verpakt. Absoluut niks op aan te merken. Topservice!

Zeer spang ouwe

Zieke kleding en leipe sfeer

Good stuff

Nvt

Fijne winkel

Goeie service

Beste skatestore van Nederland

De site is erg fijn, je kunt alles makkelijk vinden. Ook wordt er uitleg geven over board bijvoorbeeld. Zowel in store als online één van mijn favoriete winkels!

Fijn!

Fijn gemakkelijk en snelle levering

Helemaal top geregeld

The filtering system is horrible to use

I really like the things that they sell, but when filtering things like wheels, decks with price or size and stuff the filter re-sets and etc., it's confusing and hard to find things that way. I'd Like to apply multiple filters easily and not fiddle with this

Goede prijs en zeer snel bezorgd.

Daar is alles mee gezegd.

Heel snel bezorgd. Skatestore heeft mooie producten in hun/haar assortiment!

Ik had een fout gemaakt in de bestelling en die werd. Snel en klantvriendelijk opgelost

Goeie service, supernsnelle levering. Niks op aan te merken

Snel en betrouwbaar

Ik kwam in de winkel. Daar hadden ze het niet. Ik kon het online bestellen dan had ik het misschien de volgende dag. Nou. Voordat ik op send had gedrukt lag het al op de mat. Super snel. En ook in de winkel is men super behulpzaam.

Veel keuze en snelle levering

Het door mij gezochte skateboard was op voorraad en werd snel geleverd. Ik kwam er later wel achter dat hetzelfde skateboard bij enkele andere, minder snel te vinden webwinkels iets goedkoper was. Ik heb hier de adviesprijs betaald.

Supersnelle levering

Had m’n board de volgende ochtend al

Torenstraat 37

2513 BN Den haag