Vlotte bestelling, snel geleverd

Normaal ben ik heel blij met de skatestore

Ik heb laatst besteld en in de mail werd mij verteld dat ik van PostNL een mail zou krijgen van de track en trace code, die heb ik na 2 dagen nog steeds niet gekregen en nu ben ik bang of het wel goed is gegaan. Maar voor de rest ben ik altijd heel blij met de levering van skatestore.

Topsite

Altijd correct en snelle service

Weinig service, langzame terugbetaling

Had hier 2 decks besteld, 1 geannuleerd alvorens hij aan zou komen, hier toch wel even op moeten wachten voor deze terug gestort was en ook weinig op de hoogte hierover gebracht. Andere deck dat ik ontving was helaas te breed, uiteraard kun je het terug sturen echter wel op eigen kosten. Vind ik persoonlijk erg jammer, ook aangegeven dat het deck een lage prijs had waardoor het terug sturen hierdoor niet interessant zou zijn. Ook aangegeven een ander deck te willen kopen bij hun, wel met de vraag of ze alsnog niets konden betekenen maar helaas. Ondanks dat ik ervan op de hoogte was gezien de algemene voorwaarde vind ik het jammer dat ze helemaal niets willen betekenen voor je. Eindstand een deck waar ik niets aan heb, en een terug betaling die even op zich liet wachten. Als actieve internet shopper toch een klant minder hierdoor, wat overigens jammer is gezien skatestore mooie aanbiedingen heeft.

Skatewinkels zijn niet meer wat ze waren. Gelukkig bestaat skatestore nog, snel en goed mijn spullen geleverd.

Fijn

Snel en netjes!

Zelfs met feestdagen drukte snel je bestelde spullen in huis!

Snel, service is top!, Ruim aanbod wel.

Top shop

Mijn pakerwas super snel afgeleverd top !

Volgende dag in huis, netjes afgeleverd

Supersnelle levering van kwaliteitsproducten

Ene dagbesteld, de volgende dag al in huis. Echt waanzinnig snelle levering door Skatestore en ook goede communicatie en kwalitatief goede producten! Zal hier zeker vaker bestellen.

goeie kwaliteit en altijd snel bezorg!

Ik bestel regelmatig gear van jullie. Het is altijd goed in kwaliteit en snel bezorgd.

Heel snel

Fijne site

Het is een fijne site waar goeie spullen op verkocht worden en het word snel geleverd.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Zoals altijd goed geholpen door Skatestore (zowel online als in de winkel). Jullie zouden 5 sterren krijgen als retourneren gratis zou zijn!

Belachelijk goed en snelle levering Toppers

Ondanks de kerstdagen super snel geleverd thanks voor de service…… Tot de volgende

Goede site, snel besteld, snel geleverd

Kort en bondig: prima ervaring

Ging snel, zonder onnodige moeilijkheden

Ik heb een beanie besteld op mn telefoon, ging snel. En de site was duidelijk. Geen klachten!

Super goede webside

Ik heb een shirt besteld, ten eerste heel veel keuze en verschillende soorten stijlen. Ten tweede goed nadrukkelijk uitgelegd hoe alles werkt.

Via internet super geregeld!

Zie opmerking boven

Amazing

Very quick and easy to get it shipped to your house and amazing quality of the product! It’s an awesome website and overall a amazing place to shop at, would recommend !

gewoon goed

Bestel vaker bij skatestore, veel in voorraad en altijd snel thuis.

Snelle levering mooi product

Ik heb nooit eerder iets besteld, maar het prpduct is mooi en de levering snel. Aanrader.

makkelijk te vinden wat ik zocht via de website

Fijne website, helder en snel mijn bestelling kunnen doen. Dag later zoals aangegeven klaar om te verzenden, top!

Torenstraat 37

2513 BN Den haag