Snel

Goede service, vlug opgestuurd. Aanrader!

Simpele website om mee om te gaan en snelle levering.

Simpele website om mee om te gaan en snelle levering.

On point

Snel geleverd, goede collectie!

Prettig

Snelle levering. Goede site.

Gewoon weer goed

Ik bestel regelmatig spullen bij de Skate store. Vaak zoek ik iets in bijvoorbeeld een aparte kleur. En dit hebben ze dan ook net weer op voorraad. Ik twijfelde nog even over de te bestellen truck maat, even een mail naar de klantenservice en snel antwoord. Groot voordeel is de gratis verzending al vanaf 20 euro. Kortom, weer geslaagd voor mijn spulletjes en snel geleverd.

Blij!!!

Ik ben echt super blij met skatestore!!!

Top winkel!

Ge-wel-dig

Goeie ervaring altijd

Goede service en bezorging op tijd.

Enkele malen besteld en altijd op tijd en correct bezorgd volgens afspraak.

Best goed maar

Bij mij vorige bestelling was het precies nog persoonlijker met kaartje en stickers ... Stickers hebben jullie toch met overvloed dus share them too. Maar goed bezig .... Misschien investeren in skateparken in België

Just better

Stuff vol dag al binnen ennn free stickers bradda ಠ◡ಠ.

Vaste bestel plek

Ik bestel hier maandelijks en het is altijd top, goeie producten snelle levering

Super snelle levering!

Super fijn dat ze zo snel leveren en mega goede kwaliteit! Ze houden je ook goed op de hoogte via email

Snel

Duidelijke en functionele website.

Precies de spullen die ik wil hebben. Alle spullen snel en makkelijk te vinden op de website.

Boven verwachting snel en uitstekend gecommuniceerd!

Op zaterdag middag besteld en maandag rond het middag uur in huis. Keurig op de hoogte gehouden en gewoo goed dus!

Top, geen commentaar.

Alles gewoon prima, de site werkt goed. geen problemen gehad.

Fijne webwinkel

Fijne en duidelijke webwinkel. Producten die ik zocht waren snel gevonden en geleverd.

Top ervaring!

Goede prijzen, snelle verzending…kortom een goede ervaring. Skatestore.nl doet wat het belooft!

Je wordt altijd goed geholpen, snelle reacties op vragen

Unfriendly employee

I am very disappointed with the response from the skatestore employee this morning in Skatestore Amsterdam . I'm just looking for more information for the pair of shoes my son wants by telling me where I'm from. His answer was "it's not my problem, you live in Switzerland". It's a shame because your shop has very good items, but it was ruined by the unprofessionalism of your employees.

• Would you recommend us? No

Sperma

We laten de opps zaad slikken aan deze Kant. (Julie zijn goed bezig btw) hook me up with some free shit slime

Helemaal goed

Online een mooi afgeprijsd deck (Flip/Lance Mountain) besteld volgende dag in huis. Deck kwam goed overeen met foto en beschrijving. Mooie collectie van decks. Verbeterpunt : ook een beschrijving van de totale lengte, lengte van nose/tail en wheelbase geven.

Mooie kwaliteit trui

Snelle levering.