Bijna niks op aan te merken

Zou alleen meer combinatie suggesties willen, want ben vergeten handige tool erbij te bestellen :/

Prima aanbod

Aanbod is goed. Het zou alleen fijn zijn als je vanuit je winkelwagen naar een product kan gaan

Super snel

Geweldige Polar hoodie en hip bag gescoord in de sale. Altijd super snelle 24uurs verzending met een skate sticker erbij. Top.

Ooit in een ver verleden Vans Native Americans gehad. Worden niet meer gemaakt. Nu een paar MICHAEL FEBRUARY SK8-HI 138 DECON SF gevonden en die komen akelig dicht in de buurt. Blij mee. Snel geleverd tegen een leuke prijs.

Super!!

Bestelling perfect en op tijd geleverd!!!

Snel geleverd zelfs op t eiland

Volgende dag geleverd

Prima service en snelle levering

Blij met mijn gekochte product. Snelle levering.

Snelle verzending!! Mooie spullen.

Snelle verzending!! Mooie spullen. Wat willen jullie welleens mogen doen is klanten die regelmatig terugkomen een raffle win mogen gunnen.

Got what I paid for

I paid and it was delivered. Fast service.

Breed assortiment en snelle levering

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen. Ik heb een standaard Birdhouse skateboard en vond de 52mm 99A wielen niet ideaal voor ruiger terrein. Met de Powell Peralta G-Slides 56mm 85A gaan oneffenheden een stuk makkelijker en nu een meer allround board.

Snelle levering van mooi materiaal

Het geleverde artikel is conform aan de beschrijving op de site en voldoet perfect aan de verwachtingen. Snelle levering, beloofde levertermijn perfect gerespecteerd.

Heel tevreden

Service is heel goed. 1e keer after pay. Ook prima ervaring.

Heel snel bezorgd

Zondag middag besteld maandag begin van de middag geleverd

Snelle levering, goede communicatie

Snel verzonden en geleverd. Per abuis was mijn bestelling twee keer doorgekomen, waardoor ik een automatische melding kreeg dat er geen betaling geregistreerd was voor een bepaald ordernummer, omdat ik maar één keer betaald had en er twee bestellingen geregistreerd waren. Skatestore hierover gemaild en zij legden uit dat deze melding genegeerd kon worden. Systeem lijkt op dat vlak niet optimaal te werken, maar Skatestore heeft dit wel netjes afgehandeld verder.

Snelle levering en precies wat ik wilde.

Ik heb schoenen besteld en ze waren er de volgende dag zonder gebreken: erg tevreden.

Goede service!

Snelle levering, artikelen waren top in orde

Perfect, snelle levering en top product

Mooi spul snelle levering

Zoals altijd een goede selectie van kleding, zowel in de winkel als online. En een snelle levering.

Snelle en goede service

Heel netjes, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Supersnelle afhandeling

De website is duidelijk, waardoor het kiezen en bestellen heel vlot gaat. De levering was zoals afgesproken en was heel snel. Super !

Uitstekend, snelle service

Door een overzichtelijke site en duidelijke informatie maakt het, het browsen over de site zoveel prettiger dan sommige andere sites. Trouwe klant, goede service en dik tevreden.

Netjes en snel geleverd

Alles netjes en snel geleverd

Slecht helaas

Heel jammer ik heb denk ik iets meer dan een week geleden een prachtig skateboard voor me vriend gekocht bij jullie , omdat ik overal goede recensies zag. Mijn vriend skateboard al heel lang en zelfs hij heeft dit nog nooit meegemaakt. Hij is door een beetje springen in het gras en trucks oefenen zo in drie stukken gebroken. Eerste keer dat hij hem ging gebruiken en meteen kapot. Ik vind dit zo bizar raar dat er wel een fabrieksfout in heeft moeten zitten dit kan gewoon niet zo, en helemaal niet voor het geld waar ik dit mooie board voor heb gekocht. Dat is mijn ervaring helaas ik hoop ook dat hier iets mee gedaan kan worden want dit kan gewoon niet.

Zeer goed me spullen ontvangen het eenigste waar ik mee zat is dat ik ergens overheen had gelezen is dat ik dacht dat ik bij de aankoop van me trucks ook hardwear mee zou krijgen maar voor de rest blijft skatestore een top winkel

Torenstraat 37

2513 BN Den haag