Vlotte en correcte levering.

Een grote keuze met duidelijke omschrijving van de artikelen op de website. Een vlotte levering zorgde voor tevreden klanten. Bedankt!

Was heel goed, vlot en makkelijk.

1e skateboard gekocht, en bevalt me helemaal. Was makkelijk om de producten te zoeken en te filteren.

Wel goeie ervaring hier

Kwam hier in de zomer om mijn eerste custom bordje te maken... Goed geholpen, vriendelijke medewerkers. Had nu online een broek in maat 34 besteld maar op het kaartje stond 34 x 32, dus dat was wel een tegevaller... Gelukkig viel de broek een beetje groot en hoefde ik hem niet terug te sturen.

Super snelle levering

Snel geleverd, goede kwaliteit en alles correct in orde!!

Soepel snelle service etc.

Juiste product optijd geleverd

Overzichtelijk website.

Altijd goede levering!

Bestelling wordt altijd correct en vlot geleverd

Snel binnen!

Na 2 dagen kwam het pakketje al binnen.

Skatestore laat je nooit in de steek!

Ondanks alle drukte het afgelopen jaar heb ik gewoon netjes mijn pakketje kregen, niet te laat gewoon mooi op tijd. En goed te spreken over de communicatie als er iets mis gaat. Bestel hier altijd graag!

Levering was heel snel en netjes. Alles is perfect aangekomen en snel.

Mijn bestelling was naar een andere persoon gestuurd!!

Dankzij een eerlijke klant van Skatestore kreeg ik mijn bestelling toch nog. Mijn bestelling was samen met een briefje met wat gegevens van mij in een ander pakket gestopten verstuurd naar iemand anders. Deze eerlijke persoon stuurde mij een Whatsapp-bericht dat hij mijn bestelling had ontvangen. Gelukkig woonden we in dezelfde stad en kon ik mijn bestelling dezelfde dag ophalen. Als dit niet was gebeurd had ik kunnen fluiten naar mijn bestelling.

Goede opvolging

Cotrecte levering

Snel en duidelijk

Helemaal top

Wel veel keuze van decks en kledij

Maar heb een skate deck besteld bijna 2weken geleden maar nog steeds niks aangekomen

Fucking goed

ik bestelde men deck vrijdag en het was zarerdag al in huis.

Excellent!

Drie paar verse pattas besteld voor -50%. Bezorging was de volgende dag al. Wat wil je nog meer :)

Goede hulp en snelle levering

Door corona was het lastig om de winkel te bezoeken maar op instagram goeie tips gekregen voor het uitzoeken van mijn eerste skateboard. Goeie service en mega snelle levering!

Perfecte levering. Perfecte maat.

Altijd perfect

Altijd perfect!

vlot bestellen en vlotte levering

het ging vlot om bestelling te plaatsen en levering verliep ook zeer vlot

Alles ging vlot, geen min punten , snelle en correcte bestelling en levering . Super tevreden .

Subliem!

Super kwaliteit, snelle levering en netjes optijd aangekomen.

Niets anders dan lof. Ik zocht een Casio G-Shock horloge en vond deze in de sale. Ik ben ten alle tijden op de hoogte gehouden van het leveringsproces en de bestelling. Betalen ging ook makkelijk. Ik heb al vaker besteld bij Skatestore.

Top shop

Snelle levering en snelle bezorging. Goede prijzen/sale

Torenstraat 37

2513 BN Den haag