Hele snelle verzending & bezorging

Verassend snelle verzending en bezorging. Niks op aan te merken, helemaal top!

Uitgebreid aanbod met goede service!

Veel keuze uit producten, zowel voor kleding als voor skateboard onderdelen. Snelle reactie van het personeel via mail als je een vraagje hebt. De keuze om met verschillende betaalmogelijkheden te kunnen betalen is een plus!

Heel snel geleverd

X

Goede ervaring als beginnende skater !

Goede service, snelle levering en topproducten voor zo ver ik weet. Zeker een aanrader voor (beginnende) skaters !

Snelle levering, duidelijke communicatie

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Super chill

Prima service altijd

Bestellen tot leveren gaat altijd zoals aangegeven.

Super good deal, fast, correct and highly recommandable. Will def buy from this store again.

I ordered a new shoe model at 50% off.

Heel snelle levering en heel mooie prijzen. Top service!

Heel tevreden met mijn ervaring. Zeer snelle levering. Dag na bestelling geleverd. Mooie prijzen.

Snelle levering en goede voorraad top producten

Zeker mijn eerste keuze uit alle online winkels in skate spullen. Goede selectie aan merken op voorraad en hele leuke kortingen op skate schoenen van tijd tot tijd, naast een zeer snelle levering.

Perfect und damn fast. THX!

Perfect und damn fast. THX!

Ik heb een goeie ervaring omdat er nog nooit iets is fout gegaan met iets

Ik bestel hier best vaak en het gaat altijd goed

Helemaal niks mis mee

Top aankoop

Fijne en snelle levering, mooie spullen binnen gekregen.

Leuke enthousiaste medewerkers

Altijd gezellig en je wordt goed geholpen! Mooie collectie kleding dus top zaak!

Ik werd blij met de levering van mijn bestelling

Super blij!

top

top

Zeer goede service!

Razendsnelle levering :)

Skatestore neemt zijn verantwoordelijkheid wanneer er iets mis is met mijn bezorging. Direct telefonisch bereikbaar volgens openingstijden.

Altijd goed

Altijd goed

Bestel hier vaker.

Voor 20:00 besteld, volgende dag in huis. Keer op keer goed gegaan. Ze hebben veel aanbod met redelijke prijzen. Heb ook vaak kortingskoopjes gedaan bij Skatestore.

Alles netjes en snel bezorgd, goede service.

prettig meegedacht

Het duurde even voor de telefoon werd opgenomen maar daarna: wat een fijne prettige verkoper. Goed advies voor mijn dochter. Top! ( Dit was de store op de Nieuwendijk in Amsterdam. Uiteindelijk het boeard besteld via internet en dat was er de volgende dag. Ook fijn)

Duidelijke informatie, Snelle levering.

Prettig contact met personeel

Fijne service