Skatestore is gewoon top gap

Bestel altijd al mijn spullen hier en de store en webshop zijn gewoon het beste

Skatestore is top

Niets dan lof voor Skatestore!

Prima webshop!

Ze hebben een ruim assortiment t-shirts op hun site van verschillende merken en met verschillende prints. Ik heb via de site een shirtje besteld. Verliep prima. Ik kreeg via de mail keurig een track & trace code van Post NL en het shirtje werd de volgende dag bezorgd.

De webshop is top

Alleen heb ik lang moeten wachten op een mail waarin ik de track and trace code kreeg maar dat zal wel komen omwille de drukte door de Corona

Groot assortiment!

Overzichtelijke website en eenvoudig bestelproces. Betalen met Afterpay is een fijne optie.

Geweldige service

Ondanks de vertraging door de corona-omstandigheden werd het pakje zeer snel geleverd. Ik had het dinsdag of woensdag besteld en de postbode stond vrijdag met het pakje aan mijn deur.

top dienst!

De dag na mijn bestelling had ik reeds mijn skateboard! Ze hebben mijn zelfs eventjes opgebeld om te checken of ik wel juist besteld had, want ik had eerst slechts één truck besteld in plaats van twee. Super customer service!

Helemaal fijn supersnel

Hielpen mij met alle liefde.

Zelfs toen het skateboard dat ik wou uitverkocht was deden ze er alles aan om er voor te zorgen dat ik het alsnog kreeg. Heel fijn!

Grip bleef niet plakken dus moest dit zelf oplossen met Tec-7.

Had Diamond Grip besteld en deze kwam al los van het stickervel voor ik hem nog maar uitrolde. edit: Ze contacteerden mij en waren zeer behulpzaam.

fantastisch

Snel duidelijk en clean

TOP

Snelle levering en goede kwaliteit!

Super snelle bezorging en omruiling product

Super snelle bezorging en omruiling product

Fijne site, snelle service

Prettige site, overzichtelijk. Snelle bezorging

Snelle levering ondanks huidige moeilijke situatie. Top product.

Snelle levering ondanks moeilijke huidige situatie. Top product.

Tip top

Netjes, volledig in orde en zeer snel geregeld !! Voor herhaling vatbaar...

Supersnelle bezorging

Echt een top bedrijf. Ze doen wat ze zeggen. Voor 20:00uur besteld, word gewoon ook dezelfde dag nog verzonden, en dus de volgende dag in huis. Zelfs nu in deze drukke tijd.

Snelle en goede service!

Titel zegt het allemaal^

ondanks drukte, goede service

door drukte kwam de zending later. Vriendelijk te woord gestaan, gelijk opgelost

Goede producten en service

Fantastische service!

Ik had wen bestelling geplaatst met nieuwe cruise wielen, lagers en trucks. Echter bleek het dat ik maar 1 truck had besteld in plaats van 2. Zou balen zijn als ik ze niet direct kon monteren bij aankomst van mijn pakketje. Binnen twee uur van het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld door een medewerker of het wel klopte dat ik maar 1 truck had besteld. Ik heb direct een tweede bestelling geplaatst voor de vergeten truck en de medewerker heeft het toegevoegd aan mijn eerste bestelling. Dit soort service en alertheid vind je tegenwoordig nergens in consumenten winkels! Complimenten voor Skatestore en haar medewerkers!!

Goede communicatie

Bestelling leek stil te staan terwijl alles op voorraad was. Na een mailtje gestuurd te hebben, werd het pakket direct verzonden. Jammer dat het niet in één keer goed ging maar hieruit blijkt wel dat de mail actief opgepakt wordt. Foutje, kan gebeuren.

Zeggen snel te leveren is 1, zeggen dat je leveringen door drukte vertraging kunnen opleveren is 2, maar dat dan de dag na het plaatsen van mijn bestelling de spullen perfect ingepakt worden bezorgd, vind ik geweldig waar vele (grote) bedrijven nog iets van kunnen opsteken. Ik ga hier zeker meer bestellen.

I ordered, it came, It was legendary.

Quick delivery and a comprehensive website. Just couldn't find the screws? Then presumed they came with the order automatically? That's the only thing. Cheers guys.

tevreden

snelle verzending, goeie service