Op de camping in Nederland waar geen wifi is. Met Even Wi-Fi, top verbinding en veel plezier gehad. Aanrader.

Top voor thuis

Zeer genoten

snel geleverd, snelle verbinding

Niet heel erg goedkoop maar prima product

Goed!

Werkte allemaal naar behoren. Konden ook makkelijk verlengen. Fijn klantcontact.

Buitengewoon sterk ontvangst en bedrijf

Ik woon op een chaletpark zonder kabel of glasvezel. Evenwifi heeft voor ons de perfecte oplossing voor internet. Supersnel en kinderspel om het aan te sluiten. Ik raad het iedereen aan die geen kabel of glasvezel heeft.

Snel geleverd, goede kwaliteit internet

De 4G-modem werd na een dag geleverd en werkte meteen prima. Het is wel een stuk prijziger dan een regulier internet-only abonnement via glasvezel, maar als je geen alternatief hebt is dit ideaal. In mijn geval in afwachting van een vaste internetaansluiting bij nieuwbouw. Ik gebruik het internet voor thuiswerken (VPN) en Netflix en de verbinding is uitstekend. Ik kreeg een tegoedbon voor deze review (ongeacht de inhoud van de review).

Alles werkt perfect

Wij gebruiken het Wifi-kastje in de bouwkeet, omdat wij daar geen WIFI-aansluiting hadden. Via andere providers was dit echt een groot probleem, maar voor Evenwifi.nl was dit geen enkel probleem. Zij hebben een wifi-kastje die niet via een wifi-aansluiting werkt, maar waarbij je wel gewoon supersnel en beveiligd internet hebt! Het is echt een ideale oplossing! Alles was snel geregeld en snel geleverd. Het is echt plug-and-play en je hebt direct snel en betrouwbaar internet. Als er meerdere mensen tegelijkertijd veel data verbruiken via Teams bijvoorbeeld, dan blijft het internet goed en stabiel! Ik zou het zeker aanraden.

Goed, snel en simpel

Voor een aantal dagen Wi-Fi nodig gehad voor een locatie waar de Wi-Fi het tijdelijk niet deed. Dit is echt een prima oplossing en zou ik aanbevelen. Het is niet gratis maar dan heb je wel wat goeds. Het werkt heel simpel, wat fijn is

Werkt perfect

Driekwart jaar geleden een 4G verbinding voor op het kantoor besteld. Dit werd snel geleverd en we hebben nooit problemen gehad met verbinding en/of snelheid hiervan. De eerste keer was de factuur nog niet helemaal zoals wij het hadden verwacht, maar dit was na kort mail contact snel opgelost.

Snelle levering, werkt naar behoren

Het is snel en stabiel

Tot nu toe goeie ervaringen met het 5G internet. Service van Even Wifi is ook goed en volgens verwachtingen

Top geregeld snel en stabiel internet

Bij de aanvraag goed advies snel geleverd en ondanks dat tijdelijk lang duurt bij ons nog erg tevreden

Vaker uit de brand geholpen door jullie. Zelfs ooit een spoedje en hebben ze vrijdag avond een extra simkaart buiten bewaard die ik in het weekend kom ophalen!

Frankrijk heel onzeker

Onderweg niet altijd even stabiel en met name in frankrijk op veel plaatsen geen bereik

Echt onbeperkt data

We hebben nu ongeveer een half jaar een abonnement bij Evenwifi. In het begin wel wat storing, maar dit bleek aan de zendmast van Tmobile te liggen. Na prima uitleg via de telefoon van evenwifi en na reparaties door Tmobile aan de zendmast, hebben we nooit meer problemen ervaren. Dit 5G abonnement is een prima oplossing, waar glasvezel niet ligt. Zeker in combinatie met een 5g buitenantenne. We halen nu snelheden van rond de 250 mb/s. Dit is nu ruim voldoende om te gamen op verschillende apparaten en tv te kijken op verschillende tv’s tegelijk. Het 5g netwerk staat nu nog in de kinderschoenen en zal alleen nog maar sneller worden. Kortom een zeer tevreden klant.

Voor mij ging de wereld open na aansluiting gelijk de beste internet.

Binnen 1 dag besteld en ontvangen, de stekker erin en uitstekende internet! Geweldig.

Prettig geholpen, snel geleverd en uitstekende kwaliteit verbinding

Perfecte oplossing voor de problemen veroorzaakt door de standaard internet providers

Prima signaalsterkte

Als tijdelijke oplossing voor als er nóg geen glasvezel voorhanden is. Ben zelfs aan het overwegen om helemaal geen glasvezel te nemen omdat evenwifi eigenlijk al voldoende is

Snelle levering, makkelijk terug te sturen en snel contact. Wel gaat er iets mis met het inloggen steeds en het invullen van je klantnummer

Fijn bedrijf

Het heeft mijn klanten al vaker uit de brand geholpen bij vaste internet problemen en denken met je mee.

Snelle oplossing plug & play

Huurders van ons bedrijf die wachten op een internet aansluiting hebben we snel kunnen helpen met een WIFI oplossing van Even Wi-Fi. Product snel in huis en snel werkend. Huurders tevreden.

Gebruiksvriendelijk product en goede klantenservice.

Alle te doorlopen stappen om een tijdelijk modem aan te vragen en te ontvangen zijn goed en duidelijk uitgelegd. De klantenservice was goed bereikbaar en snel handelend, op het moment dat we de modem een dag eerder en voor een langere periode wilden gebruiken.

Super stabiel internet en goed geregeld

Aangezien wij een nieuw huis gebouwd hebben en nog geen vaste internet aansluiting hebben moesten wij iets tijdelijks. Als tijdelijke oplossing maken wij nu gebruik van evenwifi.nl

Begin periode uitstekend ontvangst later minder

Eerste helft van de periode van 11 dagen hadden we goede internet ontvangst (unlimited data, router hebben we zelf) daarna was het magertjes.

Handig als internet nodig heb ..in mij geval kwa verhuize is het een goeie.