goed geregeld.

De website is overzichtelijk en goed bereikbaar. Duidelijke uitleg en goede examentraining.

Geslaagd in anderhalve dag!

Alle theorie doorgenomen en zoveel mogelijk oefenexamens gemaakt in anderhalve dag en het examen ging heel goed :)

heb veel kunnen leren

hele handige manier om te leren!

nadat ik zo'n pakket heb en veel ben gaan leren zat alles er zo in ik weet nu bijna alles wel en dat door dat ze een goed pakket hebben. de speedtheorie is heel handig en je leert er heel goed van maar ook snel! ook kan je 40 proefexamens maken wat heel handig is. ik zou hier zeker een pakket halen je krijgt er geen spijt van!

ideaal

up to date oefenvragne

goede oefeningen

goede oefeningen

Goede website en leren gaat makkelijk

Leuk om te doen en duidelijk!!

Het is duidelijk omschreven ik was benieuwd hoever ik theoretisch zou kunnen komen. Helaas kan ik geen praktijk examen doen in verband met lichamelijke beperking maar wil graag mijn theoretische kennis vergroten.

makkelijk hanteerbaar

Ik volg de lessen met oefenen vragen en ervaar het als prettig om te leren op deze manier. Tevens heb ik het fysieke boek gekocht zodat ik ook op elke plek kan leren.

Great

I ordered the B theory exam in Dutch by mistake and the company was kind enough to fully reimburse me. I then ordered the correct one.

Fijn manier om te leren

Ik vindt de video’s en de uitleg heel fijn

In 1 x geslaagd met het slaaggarantie pakket!

Bestblastug

Mijn ervaring ermee is dat het best lastig is ik kom niet exht verder

Top!!!

Supergoede leeromgeving, mooi en overzichtelijk, niet te duur en heel accuraat met de vragen!

Lekker leren vanaf je telefoon!!

Ik heb de theorie voor het motor rijbewijs gedaan. De lesstof is goed en vooral de vele vele oefenvragen helpen je de stof nog beter te snappen!

Geweldig veel oefenmateriaal!

Ik was heel blij met de verschillende manieren van oefenen en de hoeveelheid vragen en oefenexamens. Ik vond het absoluut uit mijn geld waard.

Goede leerervaring

Duidelijk, veel oefenvragen, en oefentoetsen.

Overzichtelijk en compleet

Echt ontzettend fijn dat we zoveel proefexamens te make zijn, als je er 10 maakt dan slaag je gewoon!! Super overzichtelijk en compleet.

erg goed

erg goed

Prachtig boek.

Ziet er zeer overzichtelijk uit. Mooie lay-out en erg handzaam. Het zou nog mooier zijn als dit boek in PDF te verkrijgen is.

Goed ervaring mee tot nu toe

Mooie actie hadden ze nu dus ik ben begonnen met leren en het gaat top, fijne hoofdstukken die niet al te lang duren want dan kan je je concentratie er niet bij houden.

Meeste plaatjes niet goed zichtbaar

Als ik een vraag krijg over bijv. Voorrang verlenen dan zijn soms de borden te klein, of de haaientanden niet zichtbaar. Ook als ik een vraag krijg met haaientanden en ik vul deze in op de juiste manier volgens de regels met haaientanden dan keurt hij hem fout omdat die er ‘zogenaamd’ niet zijn, terwijl ik ze wel zie.

Перфектно от всяка точка!

Een aantal nieuwe inzichten info geleerd.

De locatie schrok ik eigenlijk van. Zeer oud en versleten. Erg rommelig. Maar het blijkt dat er een nieuw pand wordt gebouwd, dus dan is voorgaande indruk duidelijk. Zowel theorie als techniek leer je toch steeds weer dingetjes die ik (63 jaar) niet wist of anders toepast. Zeg maar mijn eigen verkeersmregels ha ha. Of de lesstof voldoende is voor mijn theorie examen, ??

Vaarbewijs 1 gehaald, nu door naar motortheorie.

Ik heb mijn Klein Vaarbewijs 1 in één keer gehaald dankzij het lesmateriaal van VekaBest. De theorie is duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, en de oefenexamens sluiten perfect aan op de echte toets. Wat ik vooral sterk vind, is de foutenbank, ideaal om precies te zien wat je fout doet en waar je nog extra op moet letten. Daardoor leer je echt doelgericht. Kortom: een supergoede voorbereiding die mij zonder twijfel door het examen heeft geholpen. Nu op naar mijn motorrijbewijs!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus