Nuttige en relevante examenvragen

Mijn gevoel geeft aan dat het niveau hoger ligt dan de examenvragen bij het CBR waardoor je dus goed getraind het examen in kan gaan.

Tot nu toe gaat het leren echt goed

Alles os duidelijk en het helpt mij goed

top

Super fijn dat alles kan worden voorgelezen, dit ivm dyslexie.

Heel fijn

Door eerst de theorie te lezen en daarna de vragen te maken , geeft je een goed gevoel en blijft de leerstof goed hangen .

Overzichtelijk en duidelijke uitleg

Ik ben druk aan het leren en met deze uitleg en oefen examens moet het goed komen

overzichtelijke manier van leren

Het is erg fijn, dat je aan de hand van zoveel voorbeelden uit het verkeer de stof kunt leren.

De Training lijkt me goed

Heb vooral examen training en speedtheorie gebruikt!

Very helpfull thing

Geweldigg!!

Alles is duidelijk en oefenexamens zijn topp!

Alles is makkelijk te leren door alle oefenstof

De samenvatting geven een alles weer wat je voor een examen moet weten. Dit kan je dan ook meteen toepassen op 1 van de vele oefenexamens die beschikbaar zijn.

Gemakkelijk en heel goed voor mensen met dyslexie het wordt voor gelezen ze begrijpen het en ik vind jammerdat er niet in de buurt een dag cursus is je moet wel ver weg er voor mag van mij wel in Leeuwarden

leerzaam boek

ik heb er nog niet veel mee kunnen doen omdat ik voor mijn toets week zit. maar heb er even snel door heen gebladerd en het ziet en mooi en leerzaam uit

Overzichtelijk, ruim aanbod en handig systeem!

Erg ruim aanbod om op verschillende manieren te leren voor je theorie, handige oefenvragen en een duidelijke lay-out.

Informatief

Goed en overzichtelijk theorieboek

Mijn ervaring met theorie-leren.nl is zeer positief; dankzij hun duidelijke boeken en online theorie

Geweldige ervaring met theorie-leren.nl! Ik heb twee examens gehaald door hun duidelijke boeken en overzichtelijke online theorie. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor leren makkelijk en prettig is. Absoluut een aanrader voor iedereen die wil slagen!

Duidelijk en kort, maar precies goed voor mij.

Het leren is makkelijk met per onderwerp een zin en geen hele lappen tekst.

Goed en duidelijk

We hebben jullie aanbevolen gekregen door de rijschool, mijn zoon heeft dyslexie en het kost veel moeite om te lezen en te leren dus deze methode met voorlezen is goed.

super tevreden

Een opleiding met een goede, methode.

Was super

Was goed heb er veel aan gehad. Ben namelijk geslaagd.

Goede inhoud, matige prestatie

Qua inhoud een goed pakket, maar de website werkt niet heel soepel. Het lijkt alsof het 20 jaar geleden gemaakt. Doordat het niet handig is om op de tablet te gebruiken gebruik ik de software op de computer.

Het wordt duidelijk uit gelegd

duidelijke training

Wij gebruiken de training al jaren voor onze werknemers. Duidelijk en echt iedereen loopt er makkelijk doorheen.

Heel goed!

Fijne duidelijke plaatjes en goede motivatie.

Super goed

Het is een hele handige website je krijgt goede uitleg en je hebt veel om te oefenen samengevat gewoon top

Hele goede manier van leren

Ik heb heel lang gezocht naar een goede website om theorie te leren en uit eindelijk ben ik op theorie leren . Nl uitgekomen waar ik het systeem heel handig vind met de credits kopen zo heb je nooit te veel betaald want je kan het aantal kiezen de examens zijn up to date zodat je altijd de juiste leerstof hebt Kortom hele goede website met een dikke 10

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus