werkt

Jammer dat het niet werkt op je mobiel en alleen op een laptop. Het leek mij handig onderweg te oefenen op je mobiel. Verder vermoed ik dat de klok doortikt ook als je de app niet gebruikt. Je koopt dus tijd die verstrijkt zodra je het gebruikt. Je moet dus opwaarderen dus het kost extra geld. De vraagstelling is soms verwarrend en ik hoop dat zulke vragen niet voorkomen in het CBR-examen. Pluspunt is wel: je kunt redelijk goedbereiden.

Fijne leer methodes

Een vriend had aangeraden om via Theorie-leren.nl autotheorie te leren en oefen toetsen te maken en tot nu toe bevalt het goed!

Heel erg fijn.

Alles staat erg duidelijk omschreven en mooie samengevatte presentaties. De oefen examens lijkt ook op de echte

Heel goed uitgelegd

Heb nu paar hoofdstukken geleerd en was erg goed gegaan uitleg ook heel goed

Duidelijk

Maar ben er ook net aan begonnen.

Duidelijk filmpjes en goede vragen

Great theory learning material

Exam questions per chapter and mock exams are very helpful

Super goed

De vragen komen ook daadwerkelijk terug in het echte theorie examen

1 dagdeel voor het examen stuk of 17 proefexamens gedaan. Fouten en de daarbij behorende motiveringen bestudeerd en de examens steeds opnieuw gemaakt tot ik alles goed had. Volgende dag examen in 9 minuten gedaan en geslaagd ❤️

Theorie-leren.nl heeft duidelijke uitleg en goede oefenvragen die lijken op het echte examen. Zeker een aanrader!

Best

Best

Echt een gave leeromgeving

Het is echt een mooi leeromgeving en de webapp hebben echt een zeer hoog UX niveau !!!

Het leert goed en is allemaal duidelijk

Uitgebreide stof en ook veel keus in oefenexamens, waardoor je eigenlijk in een korte tijd veel onder de knie kan krijgen top!

Snelle levering, fijn beknopt boek

Het bestelde boek werd snel geleverd. Op wat verouderde en wel erg 'witte blonde jonge mensen' foto's na, heel fijn boek. Beknopt.

Veel lesstof en overzichtelijk

Ik moet mijn examen nog doen, dus ik kan niet zeggen of dezelfde vragen of vraagstellingen ook bij het cbr examen voorbij komen. Maar het voelt goed!

Sluit perfect aan op het echte examen

Makkelijk en snel , echte examens oefenen en direct klaar voor het examen , echt een aanrader

boek snel thuis

mooi overzichtelijk boek met mooi les materiaal online

Great

Enjoyed reading the book

Verouderd platform met beperkte meerwaarde.

Het platform voelt sterk versnipperd: veel tekst, weinig focus, en de uitleg mist duidelijkheid. De interface oogt verouderd, alsof ze uit de vroege internetperiode komt, wat de gebruikservaring niet ten goede komt. Het enige echt waardevolle onderdeel is de mogelijkheid om proefexamens met tijdslimiet te maken. Jammer genoeg telt het systeem het nakijken van vragen mee binnen diezelfde tijd, wat de functionaliteit minder effectief maakt. Over het geheel genomen blijft de kwaliteit achter bij wat je van een modern leerplatform zou verwachten.

Prettig werken en Duidelijk

Makkelijk en overzichtelijk werken

Duidelijk, overzichtelijk, leerzaam

Veel wisselende vragen, achteraf leren van je fouten doordat precies wordt aangegeven welke delen van de theorie nog niet goed gaan.

Niet zoals beloofd

De speedtheorie motor zou 14 hoofdstukken moeten bevatten met nadien oefenvragen, maar de eerste 7 hoofdstukken doen het niet / zijn niet beschikbaar. Hier krijg je dus maar de helft van wat je gekocht hebt. Hiernaast zijn de oefenexamens erg repetatief, waarbij soms dezelfde vraag in het zelfde examen meermaals voorkomt.

Goed en handig oefenmateriaal!

Ideaal om goed voor je te bereiden voor je autotheorieexamen! Fijne oefentoetsen voor een goede prijs. Zeker aan te raden

makkelijk en overzichtelijk oefenen

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus