Goede voorbereiding voor theorie

Goede voorbereiding, met uitleg

Ik heb voor mijn scootertheorie een pakket bij jullie aangeschaft en ik vond het echt top! Nu ben ik bezig met mijn autotheorie en wou ik ook weer bij jullie een pakket aanschaffen. Programma is chill dus ik klaag zeker niet!

Ik kan me goed voorbereiden

Met de oefentoetsen die ik maak kan ik mijn fouten terug zien wat ik fout heb gedaan en dan de volgende keer toepassen.

Echt heel fijn om mee te oefenen

De oefenhoofdstukkem met oefenvragen zijn een hele fijne manier om te checken of je het weet. De uitleg is heel fijn

Prima pakket!

Ik had dit pakket in de aanbieding gekocht voor mijn Motortheorie. Op korte termijn, 2 a 3 dagen, met de high-speed online theorie en paar examens ben ik geslaagd in een keer! Zeker aan te raden.

Duidelijk

Ik raad deze theorie aan het lijkt erg veel op het Cbr theorie examen

Erg tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over het online autolespakket dat ik heb gevolgd. Vanaf het begin was alles duidelijk en professioneel opgezet. De oefenexamens zijn goed gestructureerd, met heldere uitleg die echt helpen om de verkeersregels onder de knie te krijgen.

Heel prettig en behulpzaam contact!

Alle dagen te bereiken en denken met je mee ook betreft andere zaken

Goede lesstof ik heb nog geen theorie examen gedaan maar tot nu toe is het duidelijk en overzichtelijk. Hopen dat ik de eerste keer meteen slaag. Er word ook slaag garantie gegeven dus we gaan zien of dat klopt.

Ik ben erg tevreden.

Mijn ervaring is dat als je snel wilt slagen voor het examen, je je het beste met dit boek kunt voorbereiden.

Het is fijn.

Je kunt er alles op.

Heel handig

Het is fijn om zoveel verschillende vragen te kunnen oefenen.

Duidelijk boek

Het boek was erg snel binnen, duidelijk beschreven en compact! Ik ben erg blij dat er ook oefenexamens bij zitten, zodat ik mij zo goed mogelijk kan voorbereiden op het theorie-examen. Het leren kan beginnen!

Top goede les stof

Hele goede ervaring duidelijk goed te onthouden wat je leert Meteen de 1ste x geslaagd na weekje goed leren

Slechts 2 fouten en dus geslaagd!

Oefenexamens blijken erg goed op niveau te zijn!

Perfect voor oefentoetsen

Er zijn zo veel oefentoetsen die je kan maken, wat ervoor zorgt dat je vanuit alle hoeken de theorie kan leren. Ook is er altijd uitleg wanneer je iets fouts maakt, dus je leert ook echt van je fouten.

Perfect!!

Ik kan hiermee goed leren voor mijn examens

Super eenvoudig leersysteem!

Je leest er heel makkelijk doorheen, duidelijke uitleg. Vooral speedtheorie is ideaal als je niet echt een boek lezer bent.

Helemaal top behalve via telefoon

Het leren gaat hartstikke makkelijk. Alleen is het iets lastiger via telefoon met groottes maar dat is vooral een bijzaak

Good platform

In general it’s a good platform and the staff are very helpful and quite fast with response with issues. and I will recommend it

Een heel duidelijk boek.

Al mis ik misschien een paar dingen uit de praktijk. Ik moet een cursus doen na een ongeval. Ik kwam op een kruising met verkeerslichten en kreeg groen, ik heb de gewoonte om voordat ik de kruising van een voorrangsweg oversteek om links en rechts te kijken of er nog verkeer aan komt. de indeling als volgt. Verkeerslichten, haaientanden voor het rijwielpad, rijwielpad en haaientanden voor een voorrangsweg. Ik keek dus naar links e rechts zag geen verkeer en rijd op, nu kan het zijn dat ik door de brede voorraamstijl heb gemist wat er op de hoofdrijbaan reed, maar naar mijn beleving was die vrij. Ik krijg een aanrijding met een vrachtwagen gelukkig alleen blikschade. Ik ben 77 en moet test doen voor mijn rijvaardigheid vandaar dat ik dit theorieboek heb aangeschaft. Ik ben schuldig aan dit ongeval dat weet ik en wist ik maar mis het in dit boek. met vriendelijke groet Jan Janssen

Zeer tevreden.

Ik ben nu net begonnen met oefenen maar ben zeer tevreden. Niveau ligt soms wel heel laag maar het moet natuurlijk voor iedereen te doen zijn. Enige is dat je bij de inhoudsopgave van theorie oefenen op telefoon niet goed de hoofdstukken kan aanklikken. Ik kwam de hele tijd bij H7 uit en moest dan terug scrollen. Buiten dat ik erg tevreden en werkt fijn.

Dag voor het examen gekocht en geleerd en ben toen geslaagd!

gewoon wat er verwacht wordt,

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus