Zeer mooie en gedetailleerde uitleg in een korte theorie.

Ik beveel het anderen aan.

Goede manier om te leren

In het begin dacht ik wat een moeilijke vragen allemaal maar na verloop van tijd was het een hele goede manier om de modules te leren.

fijn

Fijn gebruik ! En niet zo duur gelukkig met veel info

Praktisch

Duidelijke videos en tekeningen en super uitleg!

makkelijk en duidelijk

Ik kon er snel mee aan de slag. Fijn ook een samenvatting!

Werkt prettıg

Ik ben doof.het ıs jammer dat de fılmpjes en tekst nıet worden ondersteund met gebaren/gebarentaal. Verder ben ık wel tevreden over het systeem.

Fijne ervaring

Op advies van de rijschool hier het theorieboek besteld. Het was snel binnen en de communicatie was heel fijn.

Snel en goed geregeld

Bestelling is snel en goed afgehandeld.

Prima site om te leren

Prima site om te leren als je zelf genoeg discipline hebt om iedere keer te gaan oefenen

Mooi exam

Mooi exam. Mooi leren

Goede ervaring

Zinvol

Goed te volgen, duidelijk.

Top site

Werkt goed om zelf je Theorie te leren vanaf de bank :) Duidelijke site en ik zou het zeker aanraden

Nuttige en relevante examenvragen

Mijn gevoel geeft aan dat het niveau hoger ligt dan de examenvragen bij het CBR waardoor je dus goed getraind het examen in kan gaan.

Tot nu toe gaat het leren echt goed

Alles os duidelijk en het helpt mij goed

top

Super fijn dat alles kan worden voorgelezen, dit ivm dyslexie.

Heel fijn

Door eerst de theorie te lezen en daarna de vragen te maken , geeft je een goed gevoel en blijft de leerstof goed hangen .

Overzichtelijk en duidelijke uitleg

Ik ben druk aan het leren en met deze uitleg en oefen examens moet het goed komen

overzichtelijke manier van leren

Het is erg fijn, dat je aan de hand van zoveel voorbeelden uit het verkeer de stof kunt leren.

De Training lijkt me goed

Heb vooral examen training en speedtheorie gebruikt!

Very helpfull thing

Geweldigg!!

Alles is duidelijk en oefenexamens zijn topp!

Alles is makkelijk te leren door alle oefenstof

De samenvatting geven een alles weer wat je voor een examen moet weten. Dit kan je dan ook meteen toepassen op 1 van de vele oefenexamens die beschikbaar zijn.

Gemakkelijk en heel goed voor mensen met dyslexie het wordt voor gelezen ze begrijpen het en ik vind jammerdat er niet in de buurt een dag cursus is je moet wel ver weg er voor mag van mij wel in Leeuwarden

leerzaam boek

ik heb er nog niet veel mee kunnen doen omdat ik voor mijn toets week zit. maar heb er even snel door heen gebladerd en het ziet en mooi en leerzaam uit

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus