Goede samenvattingen, voor mensen die moeite hebben met theorie leren is dit wel de perfecte uitleg. Het blijft goed hangen en het word goed uitgelegd. Ik raad het jullie zeker aan! En ook totaal niet duur!

Snelle en goede theorie boek

Goede levering en voor mooie prijs

Bestelling snel binnen. Oefenmateriaal ziet er netjes uit, heel duidelijk.

goed.

fijn leren.

Moeilijke vragen, maar daardoor beter voorbereid!

De examens zijn vrij lastig, maar hierdoor lijkt het examen bij het cbr heel makkelijk!

Helder!

Een heel gemakkelijk te navigeren website!

vlot leren, met extra uitleg waar nodig

ik vind het prettig dat ik de stukken die makkelijk zijn, vlot door kan gaan en dat ik waar nodig de extra uitleg bij de lastigere stukken erbij heb. verder is het fijn dat ik kan zien hoeveel tijd ik nog de beschikking heb over de informatie en dat ik per module kan bijkopen als het nodig is.

Veel oefeneningen voor lange tijd maar soms onduidelijk

Ik vind t heel fijn dat je t lang kan gebruiken en dat er veel oefen vragen zijn maar staat t nie helemaal duidelijk aangegeven

Potrzebna wiedzą

Poświęciłem sporo czasu i jestem zadowolony

Ideaal om je voor te bereiden

Echt heel handig en compleet

Heel fijn!

Een fijne website met goede oefenvragen en oefenexamens die goed aansluiten op het theorie examen bij het CBR! Deze website 3 keer gebruikt voor mijn code 95 theorie examens en het kwam elke keer zeer goed van pas!

Leer eerst de theorie voordat je de examens gaat oefenen.

it is good but can be better

For me, as an English speaker, I failed because I need more interaction, and also, the length of the tractor and trailer and load is very complicated and was not covered properly. I wish it would be more simple if you can start interactive classes, that would be nice. Otherwise, everything is fine. I scored 59, so it's not bad. I also hope to pass this attempt

Aanrader

2 keer theorie-examen producten gekocht en ze hebben allebei goed geholpen. De uren die je krijgt met online examentraining zijn ruim voldoende om te kunnen slagen en er is genoeg om mee te oefenen.

Prima leerstof

Prima Leerstof

Makkelijk te doen

Goed toegankelijk en in gebruik

Duidelijke oefenvragen en examens, goed en overzichtelijk website. Aan de slag!!

ik vind het pakket heel goed om te leren

het gaat heel goed met het oefenen

prima!

Leert makkelijk

Hele fijne overzichtelijke omgeving om te leren!

De e learning is erg duidelijk en overzichtelijk. Hierdoor ga je snel door de stof met genoeg kennis. De oefenvragen erna per onderwerp zijn ook erg handig. Op deze manier weet je precies waar je nog extra aandacht moet besteden.

Het helpt om goed te leren

Ik vind 15 ur voor oefenen examen is te koort

Overzichtelijk en veel opties

Het werkt prettig. Bovendien zijn veel opties om te oefenen. Dat is echt een pré.

Ik heb al 6 keer mijn theorie examen gedaan. Helaas allemaal gezakt. Ik leerde altijd online ik heb nu het theorie boek. Ik ben hier heel erg tevreden over, omdat de stof duidelijk word uitgelegd. Ik ben bij deze site gekomen via mijn eigen rijinstructeur die was hier ook erg lovend over. Ik ga nu goed voorbereid mijn examen kunnen maken en hopelijk slagen!

Ben geslaagd, dus goed

Moeilijke oefen examens, maar daardoor wel goed voorbereid.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus