Top, groot pakket

De oefenexamens zijn moeilijker dan het werkelijke examen. Dat is echt prettig. Want je word echt getraind. Wat ik fijn vind is de feature foutenbank. Er waren wat dingetjes die niet helemaal kloppen. 1 vraag moest je binnen bebouwde kom een bus die wilde wegrijden van bushalte geen voorrang verlenen. Soms vind ik de uitleg bij foute vragen wat vaag of gaf niet duidelijke aan waarom. Verder is het een fijn pakket om mee te oefenen. Zou het aanbevelen. Heb hiermee 1 dag geleerd en examen gehaald.

1 maand

Super goed gedan

Veel oefenmateriaal

Er is erg veel oefenmateriaal beschikbaar, wat voor mij erg fijn is met het leren. Zo weet ik een beetje wat ik kan verwachten op mijn daadwerkelijke theorie examen.

Duidelijk en goed

Ik heb het ervaren zoals ik het wilde

Prima leeromgeving

Fijn om op eigen tempo te kunnen leren.

Fijne programma

Ik vind het een mooie en geschikt programma

Een fantastische ervaring

Er waren veel oefeningen die mij hielpen de hiaten in mijn kennis te identificeren en op te vullen. Bovendien leerde ik voortdurend details die mij eerder niet waren opgevallen.

Top!!

Het is duidelijk en leerzaam! Uitleg erbij is prima.

Fijn om te leren

Goede vragen. Makkelijk programma

foto's en tekst vullen elkaar naadloos aan.

heel vlot en overzichtelijk geschreven, met als bonus een quick fix samenvatting. de foto's verhelderden de tekst en andersom.

Ik vind het leuk

Ze hebben me geholpen met het bestuderen van de theorie en het theorie-examen. Ik heb hier echt veel geleerd.

gebruiksvriendelijke website en zeer duidelijke en makkelijke uitleg van de theorie examens

snelle levering en de producten zijn heel makkelijk te gebruiken tijdens mijn rijlessen voor de leerlingen.

Leuke geen saaie cursus

Gewoon doen maar doe kalm aan ben tot nu toe tevreden.

Heel toegankelijk

Heel fijn en gemakkelijk leren op toch een leuke manier. Laagdrempelig voor alle nivos.

Heel fijn voor dyslecten

Heel handig dat alles wordt voorgelezen. Super handig

Good

Good

Goed en snel geleverd zeer leerzaam en aan te bevelen.

Je moet het zelf natuurlijk wel doen dus enige discipline is wel vereist. Goed doorlezen en verwerken van alle regels , gelukkig heb ik wel enige rijervaring. En de regels direct toepassen in dagelijkse verkeer.

snel goed te leren

met deze training leer ik snel, en ben ik goed voorbereid op het examen

Boek lezen, oefenvragen doen, veel theorie examens doen en .... geslaagd!

Eenvoudig, ruim in je tijd, ervaren wat de stof nu inhoudt wat je gelezen hebt. Daarna de oefenvragen doen, boek nog eens doorlezen en dan aan de slag met de examens. Goed voor elkaar!

Prima.

Een prima module om te leren. Het uitgebreide motor techniek boek is ook begrijpelijk te lezen.

Keurig

Zeer informatief en duidelijk. Veel opties om te oefenen. Weinig om over te zeggen.

Werkt goed. Leer er veel van

Tevreden

Fijn boek om te leren. Erg tevreden. Ik ben nu nog aan het studeren voor de toets.

Zeker een aanrader om je theorie te leren.

heel duidelijk en gemakkelijk lesstof dat goed aansluit op het echte examen. Duidelijke uitleg. Sluit goed aan op het echte examen. Klantenservice is ook top. Gelijk geholpen met onduidelijkheden.

Goede en overzichtelijke theoriecursus

Ik vind de speed theorie cursus heel fijn. Ik ben binnen 5 dagen bij hoofdstuk 11. Ik heb de oefentoetsen van 15u nog niet gedaan, dus daar kan ik niks over zeggen

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus