Heel fijn voor dyslecten

Heel handig dat alles wordt voorgelezen. Super handig

De klantenservice is verschrikkelijk.

Toen ik naar de site ging, zag ik dat er alleen Nederlands beschikbaar was. Ik koos voor Engels en besefte dat de theorie ook in het Engels zou zijn. Daarom betaalde ik het bedrag.Ik realiseerde me dat de test in het Nederlands was, dus vroeg ik om terugbetaling, waarna iemand contact met me opnam. Maar al snel reageerde hij niet meer op mijn berichten en was mijn geld weg. Het is geen enorm bedrag, maar een feit is een feit.

Goed en snel geleverd zeer leerzaam en aan te bevelen.

Je moet het zelf natuurlijk wel doen dus enige discipline is wel vereist. Goed doorlezen en verwerken van alle regels , gelukkig heb ik wel enige rijervaring. En de regels direct toepassen in dagelijkse verkeer.

snel goed te leren

met deze training leer ik snel, en ben ik goed voorbereid op het examen

Boek lezen, oefenvragen doen, veel theorie examens doen en .... geslaagd!

Eenvoudig, ruim in je tijd, ervaren wat de stof nu inhoudt wat je gelezen hebt. Daarna de oefenvragen doen, boek nog eens doorlezen en dan aan de slag met de examens. Goed voor elkaar!

Prima.

Een prima module om te leren. Het uitgebreide motor techniek boek is ook begrijpelijk te lezen.

Keurig

Zeer informatief en duidelijk. Veel opties om te oefenen. Weinig om over te zeggen.

Werkt goed. Leer er veel van

Tevreden

Fijn boek om te leren. Erg tevreden. Ik ben nu nog aan het studeren voor de toets.

Zeker een aanrader om je theorie te leren.

heel duidelijk en gemakkelijk lesstof dat goed aansluit op het echte examen. Duidelijke uitleg. Sluit goed aan op het echte examen. Klantenservice is ook top. Gelijk geholpen met onduidelijkheden.

Goede en overzichtelijke theoriecursus

Ik vind de speed theorie cursus heel fijn. Ik ben binnen 5 dagen bij hoofdstuk 11. Ik heb de oefentoetsen van 15u nog niet gedaan, dus daar kan ik niks over zeggen

Goede en duidelijke oefenvragen.

De vragen zijn duidelijk en lijken op het echte examen. Het heeft mij goed geholpen

Interactief, goeie vragen.

De vragen hielpen bij de voorbereiding.

Goede ervaring, ben in een keer geslaagd

Het oefenen lijkt erg op het examen bij het cbr, actuele stof. Aanrader om het online pakket met 15 uur oefen examens aante schaffen voor gegarandeerd slagen.

fijn en makkelijk leren

Het is een fijne en overzichtelijk programma, mag wel wat meer uitleg video's bevatten.

Super overzichtelijk en helemaal klaar voor het examen

Het oefenen gaat zo goed dat ik zelfs mijn examen een week naar voren heb gehaald. Ik ben er helemaal klaar voor.

Top en krachtig

Hiel goed

Zeer compleet om je theorie examen te kunnen halen

In een korte periode heel veel kunnen leren om klaar te stomen voor je examen. Zeer toegankelijk en makkkelijk te begrijpen en de Speed Theorie is een geweldige toevoeging om extra oefening te krijgen in je examen. Ik moet nog examen doen maar ben overtuigd dat ik het ga halen met behulp van theorie-leren.nl

Heldere uitleg van het boek -pakket

Heldere website en goede uitleg van wat er in het totaalpakket zit, onze dochter is er blij mee! En snel en goed geleverd

Super product

Goede duidelijke en overzichtelijke begeleiding via Zoom en beeldbellen.

Goeie opfrisser voor m’n rijexamen

Ik heb deze cursus aangeschaft als voorbereiding op m’n rijexamen (theorie gehaald dik jaar geleden :) goeie opsrisser en door een aanbieding best betaalbaar!

Zegt wat het doet en doet wat het zegt!

Helaas niet geslaagd

Deze site is wel het beste in aanschaf. Naast het officiële boek de officiële online versie. Het is veel en best moeilijk en goed in elkaar gezet en daarom de aankoop waard.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus