Laden reviews...
695 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews waarderen over het algemeen de duidelijke uitleg en de overzichtelijkheid van de lesstof. Veel respondenten noemen de ruime hoeveelheid oefenexamens en feedback op fouten als grote pluspunten. Enkele gebruikers geven aan dat inloggen nog beter kan, maar over het algemeen is de ervaring positief. Het aanbod biedt een sterke basis voor gerichte examentraining.
Mooie examen omgeving waarvan ik denk dat het goed overeenkomt met het cbr examen
Jos
Wijk bij Duurstede
Simpel, geweldige en duidelijke leerstof. Is gemakkelijk te bekijken op de laptop, ik maak er altijd notities bij, zodat ik het terug kan lezen. Zeker de moeite waard!! Niet twijfelen, maar kopen.
Rkia
Dronten
de uitleg is super goed uitgelegd.
Brigit
hengelo
Makkelijke en goede les stof en veel mogelijkheden qua leren oefenen en examens oefen.
Arno
Burgh-haamstede
ik vind dat je goed kunt oefenen op dit platform door de vele oefentoetsen en goede theorieboeken
Julian
weerselo
Met Theorie-leren.nl kom je een heel eind als je binnenkort je theorie gaat doen, ik beveel het aan!
Tim
Leiden
Blou op blou print kan niet lezen. Komen niet verder dan p7 Kunnen niet van.mobiel naar laptop Hopelijk is dit makkelijker met auto te rijden dan de site te manœuvres
Hester
Vaals
Beste Hester,
Dankjewel voor je review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Wij hebben je een mail gestuurd met de vraag wat er mis gaat zodat we je verder kunnen helpen.
Team Theorie-leren.nl
Heldere lesstof en compleet qua inhoud. Er valt eigenlijk niet veel op aan te merken. Als je goed stampt, dan is niet slagen eigenlijk onmogelijk. Beter gezegd; je slaagt zeer waarschijnlijk met weinig tot geen fouten.
Stefan
Zwijndrecht
Eenvoudig om te bestellen en duidelijk om te leren.
Nikki
Winterswijk
Veel te weinig ‘hoofdlijn’ vragen, maar een verzameling instinkers. Hielp me niet bij ‘onder de knie krijgen’. Overigens miste ik een vraag: Er komt een UFO van links, heeft hij voorrang.. ?
Bernard
Warmond
Beste Bernard,
Dankjewel voor je review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Bij het maken van het lesmateriaal houden wij de richtlijnen aan van het CBR.
Exact dezelfde vragen of afbeeldingen als het CBR examen hebben wij niet. Wel is ons lesmateriaal zo ingedeeld zoals je ze ook op het CBR examen krijgt. Hierdoor kan je je goed voorbereiden.
Mocht je specifieke voorbeelden hebben van vragen die volgens jou niet meer overeenkomen met de huidige wet- en regelgeving, dan ontvangen wij die graag. Dan kunnen wij dit controleren en waar nodig aanpassen.
Team Theorie-leren.nl
Veel verschillende vragen en duidelijke uitleg!
22 June 2026
Tim
Groningen
Goede videos met duidelijke uitleg. Na een week examen gedaan en geslaagd met 5 fout.
22 June 2026
Gerrit
Drachten
Alles werkt zoals het moet.
21 June 2026
bauke en baukje
Hurdegaryp
Slechte video’s en slecht uit gelecht
21 June 2026
Daan
Nijkerk
Beste Daan,
Dankjewel voor je review.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Ik heb het account gecontroleerd, maar ik zie dat er nog geen account op jouw gegevens is geregistreerd. Daarom ontvangen wij graag wat meer informatie over waar dit precies over gaat.
Op die manier kunnen wij met je meekijken, nagaan of er iets misgaat en dit indien nodig voor je oplossen.
deu
Danny
Hilversum
Het is wel begrepelijk maar vragen en de antwoerden ik denk is wel voor deze vraag
Mustafa
Amsterdam
I appreciate the videos, clickable interactions and knowledge check assessments after each chapter as it helps to drive learning. I do, however, wish that the online book was included in the package. I find it challenging that the speedtheory doesn't cover specific information in the slides, but then quizzes you on it in the chapter knowledge checks. Example: what each street sign represents, etc.
Paige
Alkmaar
Ik ben geslaagd
carla
ROTTERDAM
fijne uitleg en ook top dat er filmpjes bij zitten.
Fabienne
doetinchem
Ik heb een prettige ervaring gehad met Theorie-leren.nl. De lesstof wordt duidelijk uitgelegd en de oefenvragen sluiten goed aan op het theorie-examen. Door regelmatig te oefenen kon ik mijn kennis verbeteren en kreeg ik meer vertrouwen. De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Daarom zou ik Theorie-leren.nl zeker aanbevelen aan anderen die hun theorie willen halen.
E
Amsterdam
Je kan heel fijn leren en op mijn cbr kwamen veel de zelfde vragen.
djenna
Denhaag
Jammer dat ik de online examens niet inkom om te maken terwijl deze wel besteld is
16 June 2026
Tom
Losser
Beste Tom,
Dankjewel voor je review.
Wij hebben hier een mail over teruggestuurd met de inlogcodes en waar deze geregistreerd kunnen worden.
Mocht er iets niet lukken kun je gerust contact met ons opnemen.
Team Theorie-leren.nl
Het hielp wel goeie theorie en makkelijk over zien
16 June 2026
Deniz