Duidelijk, goede oefen examens.
Top.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 7.331 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
De reviews waarderen over het algemeen de duidelijke uitleg en de overzichtelijkheid van de lesstof. Veel respondenten noemen de ruime hoeveelheid oefenexamens en feedback op fouten als grote pluspunten. Enkele gebruikers geven aan dat inloggen nog beter kan, maar over het algemeen is de ervaring positief. Het aanbod biedt een sterke basis voor gerichte examentraining.
Top.
Keano
Landgraaf
Ik heb 10 uur aan examens gekocht en heb elke dag 1 uur besteed aan oefenexamens maken. Daarnaast had ik ook een online cursus gevolgt. Ik heb al 3 keer eerder geleerd voor mijn theorieexamen, maar steeds niet gehaald. Ik kreeg vragen op het examen die ik nooit in mijn theorie en oefenexamens tegen was gekomen. Toen ik leerde met theorie-leren.nl was dit niet het geval. Deze examenvragen dagen je echt uit en proberen je de theorie die je leert op verschillende manieren in te zien. Hierdoor leer je soms moeilijkere dingen dan wat je op het examen krijgt. Dus dit was voor mij een fijne meetlat, want als ik deze examens kon halen lukt het cbr examen ook. En dat bleek ook zo te zijn, want ik ben geslaagt met 0 fouten. Wat mij wel opviel is dat er soms teveel vragen inzitten die je niet krijgt op het theorie examen en daardoor soms een verkeerd beeld krijgt van wat je wel en niet moet kunnen.
Isa
Nijverdal
The questions are real as hard as real exam however since I need to pass English exam some translations are confusing for me and they are not same as words which state in real exam . for example : in exam is SNORFIETS but in this website is MOTORISED BIKE . there are many similar examples by the way . My second issue is limited time for practicing , we buy one month subscription but we can use it for limited time . I was fine with the rest of the things and I think this is overall good source for practicing .
1 October 2026
Melina
ROTTERDAM
Ik vind het wel fijn aangezien je alleen examens heb. Maar ik had hiervoor bij nutheorue examens en leerstof, echter zijn deze vragen hier heeel anders dan wat je heb geleerd bij de site nu theorie. Ik vond dit best lastig aangezien ik geen leerstof kende over deze examen vragen, deze kon ik echter ook niet vinden bij nu theorie. Is er misschien een kans dat deze verouderd is?
1 October 2026
Jo-ann
Arnhem
ik dacht eerst dat de 10 uur in een keer door liep maar ik kwam er al snel achter dat de tijd op pauze gaat als ik afsluit. dat is heel erg fijn en zo kan ik oefenen wanneer ik wil. de vragen zijn heel fijn en het doet me erg goed om op deze manier te leren
Lewie
Mheer
pleased
Gitonga
Amsterdam
Goede variatie aan vragen bij oefenexamens
Yalou
Nijkerk
Ik raad het ten zeerste aan omdat het momenteel als een van de beste pakketten wordt beschouwd, maar de prijs kan een beetje hoog zijn
Mohammad
Almere
Kwalitatief goede en inhoudelijke leerstof. Goede service. Zelf een verkeerde bestelling gedaan, maar dit werd razendsnel en naar tevredenheid opgelost.
Danny
Vleuten
I do enjoy the tool, lot of variety of questions and sitautiosn that covers most of the scope of the CBR.
bruno
den haag
Snelle levering en een goed en duidelijk boek
Pim
Keepstraat 6
Het materiaal is slecht georganiseerd, biedt bij veel onderwerpen geen uitleg, bevat examenvragen over stof die niet in het studiemateriaal aan bod komt en is al met al vrij nutteloos. Ik heb een gratis online bron gevonden die de stof veel beter uitlegde. Hopelijk zijn de proefexamens waardevoller dan het waardeloze studiemateriaal. Als ik voor het examen uitsluitend op dit materiaal had vertrouwd, zou ik nooit zijn geslaagd. Het studiemateriaal moet volledig worden herschreven.
Beveelt niet aan
28 September 2026
Ben
Zeeland
De uitleg is altijd perfect en de vragen zijn ook altijd zo dat je ze kan begrijpen
27 September 2026
Mathijs
Termunten
Alles wordt duidelijk uitgelegd en de oefenvragen zijn erg handig. Tevreden!
27 September 2026
Przemyslaw
Almelo
Na gebruik van een andere app afgelopen maandag gezakt, die app was niet uitgebreid genoeg en door de kleine database ging ik al snel de vragen herkennen. In 5 dagen tijd alle oefenstof en alle examens door werkt. Vooral de foutenbank werkt heel fijn. Vandaag herexamen en geslaagd
26 September 2026
M
A
Ik heb veel geleerd van deze oefeningen.
26 September 2026
Simona
groningen
Het systeem van theorie, oefenvragen en een hele rij examenvragen werkt perfect voor me. Ik merk dat ik goed met de theorie kan oefenen op deze manier.
24 September 2026
Leon
Wanssum
Denk niet dat het zonder kon lukken.
23 September 2026
N
Rotterdam
Ik leer elke dag en het is heel fijn
23 September 2026
Wies
Hengelo
Ik vond het een fijne site
22 September 2026
Demi
Arnhem
Theorie leren alles goed
22 September 2026
Zuhal
Amsterdam
Tot nu toe ben ik erg tevreden met hoe duidelijk en kort alles opgeschreven staat in de presentaties, zorgt ervoor dat alles minder overweldigend overkomt
Siènna
Hendrik-Ido-Ambacht
Duidelijk site
Mona
Geleen
Als de bestelde artikelen binnen zouden zijn zou ik beter review kunnen schrijven
Beveelt niet aan
Abraham
Dirksland
Zeer duidelijke vragen en uitleg en ook leuk om te doen dat helpt ook
Sara
Krommenie