Geschikt als voorbereiding, niveau hoger dan op de cbr toets

Goede voorbereiding door theorie-leren.nl. Vragen hadden soms wat ambiguïteit waardoor het niet altijd logisch was. Ook is het niveau van de examens op “Theorie-leren.nl” een stuk hoger dan dat het op het cbr examen was. Van mijn laatste 8 oefen examens heb ik er 5 gehaald. En had ik telkens, 8-14 fouten in het gevaarherkenning, 1-3 fouten in het theorie gedeelte en 2-5 in het inzicht gedeelte. Bij het CBR had ik slechts 3 fouten in het gevaarherkenning en 0 in zowel theorie als inzicht. Als je dus de oefententamens haalt van theorie-leren.nl zou je zeker voor je cbr moeten slagen.

Have not used yet but the contents seem good.

Fijn beknopt, met veel oefenvragen

I heb hiervoor met een andere methode proberen te leren, waarvan ik niet het idee had dat het compleet was. Theorie-leren.nl was een goede aanvulling omdat ik niet nogmaals een heel boek hoef te doorspitten en alles (ook informatie die ik voorheen miste) mooi beknopt op een rijtje is gezet!! Bovendien helpen de 15-20 oefenvragen na ieder hoofdstuk de informatie beter vast te houden. Ik heb wel het idee dat er soms vragen van verkeerde hoofdstukken tussen staan (tenminste vragen over stof die in het hoofdstuk zelf en ook niet in de hoofdstukken ervoor behandeld zijn. Ik zou nog eens kijken naar de vragen bij hoofdstuk 12 (vraag over de katalysator en over the automatische schakeling)

Prettig en duidelijk.

De opbouw van het boek is erg fijn en duidelijk, waardoor je alles goed stap voor stap leert.

Super overzichtelijk

Super overzichtelijk om te leren.. examen zijn goed met duidelijke vragen. Het bestellen van de examen is super makkelijk ik zou het zeker aanraden

Goed om te oefenen!

Het is prettig om te oefenen met de proefexamens. Dan weet je hoe het werkt. De manieren van vragen stellen. En de motivatie eronder is ook prettig. Ja, ik vind het fijn dat ik deze examens heb aangeschaft.

Overzichtelijk, en duidelijk.

Ben zeer tevreden!

snel en duidelijk lesmateriaal

mijn theorie is een een rap tempo opgefrist

In een woord GEWELDIG!

Het is een mooi leermodel. Ik ben er blij mee. Want ik geloof niet echt in die turbo theorie examens van een dag zonder voor kennis van de stof! Nog mooier dat er een uur gratis bij gaat komen Dank jullie wel.

Professional

They response on my email it was very professional as i explained that my order wasn't here although in the system with the track and trace number showed that is delivered. They send it again an the next day it was here. If you have this course, the book and 15 hours internet test and you failed, give up your driving licence. Thank you people!!!!

Goede uitleg en duidelijke informatie over hoe het werkt

Duidelijke uitleg over het examen

Laat geleverd, maar geen schade

Kwam pas een week na bestelling binnen terwijl het dezelfde dag verzonden zou worden. Kwaliteit is goed. Het boek heeft geen schade

Slecht pakket, zeer gebruiksonvriendelijk

Ik vind het een amateuristisch pakket. Voorwaarts clicken, achterwaarts of terug naar het hoofdmenu, het werkt allemaal heel onduidelijk of gewoon niet. De fotografie is kinderachtig en soms heeft de foto niets te maken met het onderwerp en staat er maar wat. Ik zou het niet opnieuw kopen.

Ik heb nog niet alles gebruikt maar tot nu toe tevreden

Ik ben op dit moment nog aan het leren en heb de proefexamens nog niet geprobeerd, maar tot nu toe ben ik erg tevreden. De e-learning is erg makkelijk om te leren online. Nu hoef ik niet dat hele boek door te lezen en krijg je toch alle belangrijke dingen aan bod. Voor een voordelige prijs heb je genoeg om alles goed te kunnen leren. Ik ben erg benieuwd naar de proefexamens die ik binnenkort ga maken. maar erg tevreden tot nu toe.

Verschrikkelijke UI

De interface is echt heel erg verouderd.

Werkt goed

Ik heb nu 1 keer gebruik gemaakt van jullie site, en dit werkte erg goed, de vragen zijn goe docerzichtelijke n nemen alles nig een keer goe door

Niet tevreden

De persoon praat zo snel soms niet duidelijk met de les en ik vind ook als iemand iets vraag hij gelijk lijkt boos duzzz en dit moment alleen ik luisteren en niets vragen .vind jammer praat te snel ik begrijp ook de tijd maar is niet de bedoel .

I had a great experience with the 15 hr online course

The questions from the online course prepared me well for the real theory exam. I recommend to all non native drivers

Geweldig!

Mijn zoon is bij de tweede keer geslaagd. Mede door de oefenvragen, die we kregen in de mail.

Mijn ervaring is goed.

Mijn ervaring is er goed. MBO marktplaats werkt goed en zit duidelijk in elkaar.

Altijd veka gebruikt. De beste vs de besten.

Duidelijk.

Echt super Grandioos.

Ik ben echt zo blij dat ik juli heb gekozen, zo veel beter om het op deze manier te leren. ook de dame die mij geholpen heeft in het kantoor bij de balie is goed opgeleid in haar werk en kon alle vragen die ik had goed beantwoorden en was heel behulpzaam en echt aardig. Met vriendelijke groet Joyce Meerbeek

Ik heb eerst 17 oefenexamens gekocht voor mijn motorrijbewijs. Daarna 16 stuks. De vragen zijn realistisch en afwisselend en voorzien van motivaties waarbij je je fouten terug kunt zien. Ik denk dat ik zo goed ga slagen!

De Dieze 22

5684 PT Best