Motor theorie leren op een, voor mij, passende manier!

Ik heb een pakket gekozen die voor mij het meest passend is. Je kunt verschillende producten kiezen die het beste aan sluiten bij “jouw manier van leren”. In mijn pakket heb ik gekozen voor een E-learning, online examentraining en een luisterboek. Ik kan dit iedereen aanraden.

Het werkt super

Het programma werkt handig dus leert snel

Boek besteld maar via de post ging er iets mis. Heel netjes geholpen door een medewerker.

Netjes en overzichtelijk

zeer gemakkelijk

Het trainingsmateriaal was zeer gemakkelijk te volgen. Ik kon zoveel onthouden van wat ik leerde, gewoon door de examenopgaven herhaaldelijk te maken. Elke vraag was direct en gemakkelijk te begrijpen.

Supersnel en volgens mij als enige aanbieder het theorie- én praktijkboek beschikbaar in het Engels.

Supersnel en volgens mij als enige aanbieder het theorie- én praktijkboek beschikbaar in het Engels en anderen talen! Heel fijn als je anderstalig bent en de Nederlandse regels moet leren.

Niet kopen

Niet fijn om mee te leren

Geslaagd

Ik ben makkelijk geslaagd voor mijn AM theorie examen

Geweldig goed les pakket, oefen examens minder,

Het online les pakket is fantastisch, heb alle hoofdstukken doorgelezen en bekeken, de eindvragen per hoofdstuk afgerond! alles was dus duidelijk en goed leesbaar en te begrijpen! Op naar de (oefen) examen vragen, daar ging het minder lekker, sommige vraagstellingen waren zo complex dat ik het niet begreep, dus aan mijn vrouw laten lezen en ook zei begreep sommige vraagstellingen niet! Hierdoor bij 3/4e van de oefen examens gezakt, Gelukkig waren de vraag samenstellingen bij het CBR beter! En dankzij dit lespakket geslaagd! Wel een tip,, pas de oefen examens aan! Zodat de vragen duidelijker zijn. Vandaar de 4 sterren, want het les pakket is dik in orde!!!

De levering van het bestelde theorieboek ging zoals op de site aangegeven zeer snel.

leren gaat super!

Handig en goed ingebruik. Duidelijk en overzichtelijk.

Goeie vragen met duidelijke uitleg

Ik vind de oefenvragen erg goed en duidelijk. Wel vind ik het jammer dat je de vragen die je fout hebt niet nog een keer krijgt of duidelijk zichtbaar is welke deze vragen zijn.

Goed uitgelegd

Uitleg is goed kort en krachtig filmpje die er bij zit is goed want heletijd lezen is ook saai plaatjes zijn passend examen vragen en oefen vragen zijn zo goed dat je echt goed moet na denken

Ja super leuk gedaan!

Alles is duidelijk, en je leert echt wat je goed en fout hebt gedaan zodat je het kan verbeteren.

Graag ontvang ik de gratis examentrain

Hallo, Ik heb een review geplaatst over Theorie-leren.nl. Graag ontvang ik de gratis examentraining / oefencredits. Met vriendelijke groet, Terhas Kahasay

Book is well done and tests also

I ordered package but unfortunately it is in Dutch and I need it in English. Already tried to contact support and waiting for answer

Het was geld voor een droom

Ik koos het omdat ik last minute nog wat moest leren- foutje aan mijn kant, ik koos deze omdat deze nogal populair is, het heeft die boeken dat populair zijn dus ik dacht dat dit een goede 15 euro besteed maar dat was niet een goede 15 euro besteed. Je kan het niet op telefoon gebruiken. De antwoorden zijn verkeerd- een voorbeeld dat ik kan geven is "wat doet alcohol met je reactie tijd?" Het antwoord zou langzamer maken zijn wat zij zeiden was het omgekeerde, hiernaast wanneer ik op een antwoord drukte deed het automatisch de andere waardoor ik het fout krijg het theorie is **** het uitleg begreep je niks van het was een heleboel feitjes dat je niet hoefde te weten! Ik heb uiteindelijk het examen niet geslaagd en vond dit zo **** dat ik tijd uit mijn dag aan dit besteed- hoor mijn woorden! Dit ding is een droom! En het is ****!

Ik kon niet inloggen maar de helpdesk heeft het opgelost.

Ik heb een nummer gekregen voor 10 oefenexamens maar kon aanvankelijk niet inloggen omdat er al een account was voor mijn e-mail adres. Dit omdat ik eerder een account had voor theorie examen auto.

Leuke cursus

de tweede dag lang en veel wachten was echt minpunt

Het maakt het leren erg makkelijk.

Ik vind het heel makkelijk om met deze methode te leren omdat de belangrijkste punten uit het boek kort en overzichtelijk worden weerggegeven. Ik vind het ook fijn dat ik aan het eind van hoofdstukken een oeffenopdracht kan maken om te kijken of ik het helemaal snap.

Geweldige

Theorie leren helpt je goed voorbereiden op je theorie examen

Erg blij met uitgebreide set actuele oefenvragen.

Gebruik alleen gedeelte met oefenvragen en examens. Ziet er goed uit en werkt makkelijk. Vooral de top 50 met vaakst fout beantwoorde vragen is een aanrader, alle instinkers op een rij.

Moeilijk mee te leren

Ik vind het vrij moeilijk mee te leren. Alles is wel fijn samen gevat en de filmpjes zijn ook handig. Maar bij de vragen worden dingen gevraagd die niet worden behandeld in de samenvatting.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus