fijn leren

het is een fijne site om te leren.

ging wel goed

ging goed

Nu al een beoordeling?

Ik vind het raar als ik nu al een uitnodiging krijg om jullie te beoordelen terwijl ik nog steeds op mijn boek zit te wachten? Dit is nog steeds niet binnen. Misschien kunnen jullie dat beter eerst onderzoeken voordat jullie mij vragen om onze samenwerking te beoordelen? Beetje vreemd....

Nooit bezorgd

K heb voor best veel geld boeken besteld maar ze zijn nooit aangekomen... in de track and tracé staat dat ze bezorgd zijn op 19 januari om 18.00, maar het is inmiddels 21 januari 09.10 en ik heb nogsteeds niks binnen.

Zo far so good

Ik vind fantastisch boek om te leren heel makkelijk geschreven special voor mijn als Nederlandse is niet mijn moeder taal, dat vind ik makkelijker te leren

Goed opgezet, makkelijk leren

Ik heb eerst geprobeerd zelf via een boek te leren. Maar heb gemerkt dat het leren online toch voor mij persoonlijk een stuk beter werkt.

uitstekend

het was zeer makkelijk om dit pakket te bestellen en de info om dit te doen was zeer duidelijk

na uitleg nu tevreden

we hebben de boeken besteld en ze zijn snel geleverd dat is top. ik had ook nog een vraag en die is nu netjes en snel beantwoord.

Veel examenstof en goede uitleg.

zeer goed

Ik kan snel de theoretische kennis van de auto leren

Alles wat ze op examen vragen

Alles wordt behandeld wat op het examen werd gevraagd, lekker veel oefenvragen. Helaas was ik gezakt en hoop nu toch echt te slagen na 10 uur examentraining.

Goede uitleg

Zeer goed uitgelegd

Redelijk overzichtelijk

Ik kon vrij snel vinden wat ik zocht. Het was in eerste instantie een beetje onduidelijk, maar uiteindelijk heb ik het allemaal kunnen vinden.

Leerzam

Goede oefenexamens en cbr gerelateerd, top!

Prima geregeld

Goed en direct geholpen Fijne terug koppeling

Snelle levering en goed pakket voor auto theorie! Handig ook het samenvattingboekje erbij!

Snel, duidelijk en goede prijs.

Was opzoek naar een theorieboek en oefenexamens voor auto theorie en dat heb ik gevonden. De site is erg duidelijk en het product is precies zoals omschreven. Ook de bezorging was heel snel.

Het werkt goed

Bestellen was makkelijk en het boek was zo binnen

Heel leerzaam

Tot nu toe niet tevreden.....

Goedendag, ik heb een theorie boek (brommer rijbewijs) + USB besteld bij jullie. Dit heb ik besteld voor m'n zoontje helaas heeft hij de theorie boek +USB stick van motoren gekregen........ Ik zelf was van plan om dit boek en USB stick bij jullie te bestellen, dus deze bestelling gaat naar mij toe en zal ik nog een bestelling opnieuw doen en hoop ik dat m'n zoontje deze x de juiste boek+USB stick thuis bezorgd krijgt....... Vandaar m'n twee sterren beoordeling.

Böyle daha kolay öğretmeyi sağlıyorsunuz çok güzel

Çok güzel başarılı program tşkler

Duidelijke snelcurus motortheorie

Duidelijke curus, met goede inhoudelijke hoofdstukken. Op het einde van elk hoofdstuk worden nogmaald de aandachtspunten naar voren gebracht. Zeker waar voor je geld.

Overzichtelijk boekwerk met duidelijke uitleg

Fijn!

Heel fijn voor het leren van theorie. Ik heb de speedcursus voor mijn autorijbewijs, hierbij krijg je steeds theorie en dan toetsvragen! Ze behandelen vragen die ook in het examen kunnen zitten, heel fijn!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus