In één keer geslaagd!

Ik wilde eigenlijk mijn examen verplaatsen omdat ik te laat was begonnen met leren. Maar omdat ik dan pas over twee maanden examen kon doen, heb ik ervoor gekozen toch maar de volgende dag op te gaan. Ik heb toen maar dit pakket gekocht en de volgende dag slaagde ik!

Goede verdeling van online en boek lesstof.

Het is een fijne manier om de theorie te leren, de online samenvattingen en oefenvragen per hoofdstuk zijn erg handig om te oefenen per hoofdstuk.

Ik heb proef examens gedaan en het bevalt me heel goed echt.

Behulpzaam

Dit is een goede manier om te oefenen voor je theorie, je ziet voor welk onderdeel je nog moet oefenen en wat je al neheerst

Goed hulp bij het behalen van je examen

Goed hulp bij het behalen van je examen

Overzichtelijk

Duidelijk overzichtelijk en leerzaam

Rontom raar

De ene keer vul ik het antwoord fout in en als ik hem dan opnieuw invul met het goede antwoord (nagekeken) word hij alsnog foutgerekend.

Netjes geholpen

Heel handig om je theorie te leren

Persoonlijk vind ik de pakketten van theorie leren beter dan de theorie pakketten van de ANWB. Theorie leren is veel uitgebreider dan andere partijen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je theorie examen.

Goed overzicht van examens

Met deze oefenstof kun je goed voorbereiden op het echte examen.

Goede site

Ik had de 15 euro theoriecursus gehaald met 1 uur aan oefentoetsen. Dit hielp perfect er zit alles in wat je nodig hebt om te slagen! In 1 dag wist ik alles

Geweldig, duidelijk, leerzaam

Heeft me geholpen bij het behalen van mijn theorie examen, echt een aanrader!!

Goed oefenmateriaal

Ik merk dat ieder oefen examen ik steeds meer weet. Ik maak minder fouten hoe meer ik oefen.

Keurig en overzichtelijke website

Website is helder, leuke en passende aanbiedingen. Dag na bestelling alles in huis, toppie!

Duidelijke examens

Duidelijk wat je moet doen, fijn dat je je fouten kan herzien . Jammer dat extra tijd er niet bij zit.

Goed, maar wat veel overlap tussen verschillende toetsen.

Erg prettig om grondig kennis te testen en ervaring op te doen. Echter was er mijns inziens net een aantal vragen te veel overlap tussen verschillende toetsen. Goed punt is de mogelijkheid om redenering te kunnen bekijken en na het examen je antwoorden altijd nog in te kunnen zien.

Heel makkelijk en snel

Het oefenen van examens gaat erg makkelijk. Na de betaling kon ik bijna meteen aan de slag. Het oefenen gaat gemakkelijk op een computer. Op een telefoon is het ook mogelijk maar wel iets lastiger.

Super vlot

Snelle levering en netjes verpakt. Ook fijn dat het boek als een brievenbus pakketje wordt verstuurd.

Snelle levering.

Snelle levering boek was netjes geseald en ingepakt.

Makkelijk en snel

Op zoek naar een goed theorie boek voor onze dochter. Na een goede tip van de rijschool hier uitgekomen. Top! Snel en makkelijk geregeld eb vlot bezorgd.

Snel in huis en alles overzichtelijk op een rij. Prima!

Had het boek en de usb stick snel in huis. De theorie in het boek is overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Prima!

Helemaal top

Super goede site!

Ik ben zelf nu aan het leren, en ik merk echt dat dat dit helpt ik ben zelf geen lerend iemand maar dit is ook leuk om te leren, heel veel goeie informatie en het helpt echt!!!

Snelle service en goed studiemateriaal

Beste Cbr Ja. Jouw website. Er klopt. Zeer goede oefenvragen voor het examen. Heel erg bedankt Cbr dat je ons studenten van zo'n goede leersoftware hebt voorzien. Ik zal doorgaan met het kopen van oefenvragen voor examens. omdat. Ik ga binnenkort theorie-examen doen. Nogmaals bedankt . vriendelijke groeten. Qingxi Fang

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus