Mariusz

Ik heb voor het tweede boek betaald en het niet ontvangen.

all great

Easy and fast purchase, in good price

Een mooie oefenstof om te kijken wat je weet!

Om te oefenen voor de theorie, is dit een mooi om te kijken wat je weet en geleerd hebt.

Heldere uitleg per hoofdstuk en mooie tekst opbouw per pagina, plus ter zake doende afbeeldingen.

Via mijn rijschoolhouder, de rijonderwijzer Marc Hanssen heb ik deze module online aangeschaft. Ik ben er tot nu toe zeer tevreden over. De opbouw per item is zeer duidelijk en wat fijn is, dat na ieder hoofdstuk vragen gesteld worden betrekking hebbend op dit hoofdstuk. In 1 woord. Prima.

Heel uitgebreid assortiment!

Heel uitgebreid assortiment, alles wat je nodig hebt om zowel theorie als praktijk examen te halen. Met name het praktijk boek van Vekabest is superfijn, omdat het je veel tijd bespaart bij de rijlessen. Het kost je immers veel tijd als de leraar jou ook nog de theoretische kant van de praktijk moet bijbrengen. En het geeft veel overzicht, je kan je vantevoren al voorbereiden.

Heldere uitleg zeer helpend

Fijne uitleg, goed geregeld.

Fijn om te oefenen

Heel prettige oefenexamens met een duidelijke motivatie voor de antwoorden. Prijzen zijn prima.

Goed 10

Wel prima

T was beetje lastig omdat we eerst een vrouw hadden en daarna iemand anders en die legde het weer heel anders uit

Online training + oefenexamens + samenvatting

Alles wat ik nodig had om in één keer te slagen.

Top oefenexamens

Gewoon hele goede oefenexamens die helpen bij de voorbereiding op je cbr examen

Super fijn oefenen

Ik heb online een aantal hoofdstukken waar ik snel door heen ga, een paar keer doornemen. Dan heb ik er alle vertrouwen in

In 1x geslaagd!!!

Ik ben in 1x geslaagd met maar een paar foutjes voor mijn theorie. De uitleg is heel fijn maar de oefentoetsen die erbij zitten lijken niet op die van het cbr. Daarom heb ik ook nog 10 oefenexamens gekocht ergens anders zodat je ook oefent met hoe de vragen gesteld worden met verschillende categorieën zoals gevaarherkenning. Als dat bij theorietoppers erbij zat dan zou ik ze alle sterren geven. Maar met alleen deze cursus zou ik niet genoeg geoefend hebben.

Zal veel leren

Studeren is erg nuttig, maar er is maar één kans, maar het zou erg nuttig moeten zijn om het examen te halen

Duidelijk en efficient lesmateriaal

De teksten zijn in goed begrijpelijke taal geschreven en in de meeste gevallen zonder tekort te doen aan de juridisch juiste formulering. De vragen zijn soms wat algemeen en te weinig concreet geformuleerd maar dat zal wel een training zijn voor de matige kwaliteit van de CBR vraagstelling. De eisen bevatten deels zinloze zaken maar helaas is dat niet anders.

Heel goed!

Ik vind heel goed en makkelijk voor oefenen theory examen te doen.

Inzettend fijn dat er een programma is dat voorleest

It is very considerate

It is very clear and fast. I recommend it.

Handige site

Fijn om mee te oefenen

Ik vindt het zeer prettig om hiermee te werken

Het is een prettige manier om hiermee te werken en leren.

Leuk

Leren op een leuke manier daar draait het leren om

veel essentiele fouten enkele hier onder

boek met veel taal fouten (ikben een dyslect dus mijn tekst is ook niet fout loos) maar veel erger veel foute informatie. blz 158 uitzonderingen op verbod links inhalen ! ipv rechts inhalen je mag een tram altijd rechts inhaleen.... tekst onder borden parkeerbod ipv parkeerverbod E201 ZB figuur in boekje gesloten voor vracht aouto;s C07 ZB ondertekst Parkeerverbod ipv gesloten voor!!! bord met tekst Bomen snoeien: de tekst er onder Drie doorgaande rijstroken OB803t zulke fouten vind je overal in het boekje ook bv we- gwerkzaamheden rechterzi- jde enz enz minder essentieel maar wel fout.

Alles is goed geregeld en snel

Heel goed en alles is snel geregeld en snel binnen

duidelijk uirleg

Ben.net begonnen , maar ik.ben heel.entusiast aan mijn progresie , en heel leuke reacties van andere kennisen daroom ben ik gaan proberen !

Fijne voorbereiding

Erg fijn om naast het boekje online oefenvragen te kunnen maken. Sommige vragen waren volgens mij niet helemaal afgesteld op motor-theorie (bijv de airco werd benoemd), maar dit kwam echt maar een paar keer voor. Vandaag in een keer geslaagd met maar 3 fout! Super blij en tevreden!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus