Goede overeenkomst met CBR examen

De examens zijn verdeeld in 3 onderdelen, die je ook los kunt oefenen. Dit is erg handig. De vragen zijn duidelijk gesteld en kun je teruglezen en nakijken. Hier leer je het meeste van.

De naam zegt het al

Boek met oefenexamens voor mijn pleegdochter besteld omdat vakabest gewoon de beste is. 4 jaar geleden zelf nog mijn motor rijbewijs gehaald met vekabest en in een keer geslaagd.

Fijne site met vragen

Het is net als de echte examen, Ik ben blij dat ik deze oefeningen kan doen voor mijn volgende examen.

Supper goede toetsen

Werkt goed zij moelijker dan met het echte theorie dus als je deze haalt komt het helemaal goed met het theorie

Erg fijn

Het is een goede voorbereiding op je theorie examen en het is een fijne overzichtelijk site

Erg overzichtelijk en fijne manier om te leren

Mocht de 20 uur online examentraining gebruiken nadat de USB het niet meer functioneerde. Hele fijne manier om je kennis te toetsen, omdat je ook apart je fouten opnieuw kan oefenen. Ook is de auto theorieboek erg overzichtelijk en makkelijk te volgen. Service was ook heel goed bereikbaar en reageerde snel, echt geweldig!

Na bestelling had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. 1 klein nadeel is dat ik mijn bestelling niet bij een pick-up point kon laten bezorgen

goede examens om te leren

lastige examens maar wel leerzaam. ook telkens de uitleg erbij als het antwoord verkeerd was.

Leuk proefexamen

Demo gedaan. Lijkt mij een goede vraagstelling.

Good

It helped me a lot to get used to the questions. It would be nicer if you have English version on mobile

Snel geleverd en goede uitleg

Goed boek en fijne site om snel te leren. Bestelling snel geleverd conform afspraak

Goede training online en met boek en boek met een samenvatting van alle belangrijk verkeersregels

Met name het tweede dunne boek met de samenvatting van alle belangrijke verkeersregels zal mij helpen het overzicht te behouden over de vele verkeersregels in Nederland. In het dunne boek staan alle regels mooi onder rubrieken met titels geordend. Zo onthoud je ze beter en zie je meteen de samenhang. Ik ben ervan overtuigd dat de twee boeken mij erg gaan helpen met een succesvolle voorbereiding van mijn rij-examen. Ik wil mijn examen natuurlijk in een keer halen. -Roger Thomas, Amsterdam.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en veel variaties aan vragen.

goede en snelle klanten service

ik had een probleempje en dat hebben ze in heel snel en goed opgelost

Super goed programma

Ik heb er echt heelveel aangehad

Heel erg fijn

Goede vragen die lijken op de echte examens

Een goede overzichtelijke site!

We zijn net begonnen met leren. Dit gaat heel goed. Het is kort, maar krachtig!

Viel tegen

Mijn tegoed opgewaardeerd, werd helaas niet op mijn account gezet, omdat ik het blijkbaar via een verkeerde weg had gedaan. Dit stond absoluut niet duidelijk aangegeven. Had 15 euro opgewaardeerd, dat ben ik nu kwijt. Meerdere mails naar de helpdesk hielpen niets. Kreeg wel 1 keer reactie waarin een standaard oplossing werd geboden waarvan ik al eerder had aangegeven dat die niet werkte. De lesstof is redelijk, de service helaas niet.

het werd goed uitgelegt

dat ik het goed kon lezen en alle tijd er voor kon nemen

Duidelijke vragen

Heb het 10 uur pakket gekocht. Bevalt erg goed we zullen zien of ik slaag

Brak

Nie mam jeszcze doświadczenia jestem początkująca.

• Poleciłbyś nas? Tak

Very nice and helpful material

Everything is clear, and it's very helpful for the exam and questions does look like the real deal. Only feedback would be to make the website a little bit more user friendly.

Erg leuk

Ik vind deze onderwerpen erg leuk en heeft me veel theoretische kennis van autorijden geleerd. Heel erg bedankt!

Fijn om realistisch te kunnen oefenen op de examens.

Makkelijk in te loggen en een duidelijk menu. Helaas wel 2x iets mis gegaan waardoor ik opnieuw het examen moest maken want ik kon niet verdergaan waar ik gebleven was.. Ik ben er erg blij mee om op deze manier te kunnen oefenen want je merkt waar je je kennis nog op mist.

Overzichtelijke en uitgebreide website die me goed voorbereide op het examen.

Op de website staan alle onderdelen van het examen duidelijk aangegeven en kom je er achter welke onderdelen je nog niet goed genoeg beheerst. Met het overzicht over welke vragen je eerder fout hebt beantwoord kun je deze onderdelen vervolgens meteen oefenen. Verder heb ik het idee dat de vragen representatief zijn voor de vragen die tijdens het examen naar voren komen. Ik was erg blij met de site!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus