Ruk

Ik heb twee keer motor examens aangekocht. Kreeg alleen auto examens.

Fijne schrijfstijl en duidelijke indeling

Theorie studeren is met de leermiddelen van VekaBest heel leuk! Het theorieboek heeft een fijne schrijfstijl waardoor de stof goed op te nemen is. In combinatie met de online leeromgeving kan je jezelf heel goed trainen.

Goede uitleg en prima service

Goed product tegen een redelijke prijs. Snelle verzending top.

werkt goed!

het systeem werkt goed en helpt mij op een fijne manier om te oefenen.

Uitleg bij de examens is duidelijk.

Goed om te oefenen.

duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk lesmateriaal.

very effective package .

this isVery effective package I recommend it for you people who applying for driving Test .

Het heeft geholpen met mijn theorie

Prima oefeningen in relatie tot cbr examn

Ik heb het theorie boek voor de motor van de ANWB gekocht, maar ik ervaar toch tegenstrijdigheden in dat boek in vergelijking met het cbr examen. Theorie-leren.nl heeft oefeningen in dezelfde vraagstijl als het officiële examen, en dat hielp de 2e keer aanzienlijk.

Het is good om oefenen te done.

Meer verwarring dart duidelijkheid

Ik krijg zonder enige toelichting drie boekjes toegezonden. Wat moet ik doen? Hoe vraag ik een examen aan en hoe is dat geregeld? Bovendien staan in de boekjes afkortingen die niet worden verklaard (Alle RV-1 varianten)

goede uitleg

Door deze manier van leren hoef je niet/nauwelijks in het theorie boek te kijken. Supermethode!

Snelle manier van goed leren

Ik ben tevreden met manier van leren. De uitleg over de verschillende hoofdstukken zijn duidelijk omschreven. In de leerstof krijg je veel verschillende voorbeelden om het een volledig te kunnen begrijpen Ik raad dit zeker aan!

Goede training

Handig en duidelijk

Duidelijke examens, zodat je voorbereidt aan het theorie-examen begint.t

Duidelijke examens en goede uitleg bij gemaakte examens, zodat je goed voorbereidt aan het examen begint. Een aanrader!

Top site! Alleen mogen er een paar uur bij.

Ik vind het een top site! Zeer goed om je fouten te bekijken en te herhalen. Alleen vind ik 10 uur iets te weinig. 12 of 15 zou beter zijn

Kenis

Ik wil lerenen haal examen

De examens zijn overzichtelijk en duidelijk.

Bij sommige vragen is de situatie niet duidelijk te zien of aangegeven wat bedoeld wordt. Na het oefenen van een aantal examens komen soms precies dezelfde vragen terug. Het werkt verder zeer handig en overzichtelijk. Het is fijn dat je eerder gegeven antwoorden terug kan zien. De uitleg bij een fout antwoord is duidelijk omschreven, zodat je het voor een volgende keer wel weet.

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijke website, overzichtelijk lesprogramma en snelle levering

Waardeloos

Waardeloos nog steeds geen kode om te beginnen. Zou het niemand aanraden

Goeie manier om thuis zelfstandig te leren

Echt perfect

prima lesmaterial

Goede oefenstof, werkt fijn

Fijne vragen

Veel nieuwe inzichten die aanvullen op het boek.

Erg handig om te leren.

Makkelijk te leren, handige site en een goede uitleg.

top

goede boeken snelle levering

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus