Fijn uitgelegd en fijn dat je kan oefenen.

Het is fijn dat je aantal plaatjes hebt om het te begrijpen en de uitleg is fijn. Ook wat heel fijn is dat je oefenvragen kan maken.

Pakket goed en zeer snel ontvangen

Super snelle levering

Nuttig, maar prijzig

Goede oefeningen die een realistische indruk geven van het daadwerkelijke examen. Maar ik vond het afnemen van een aantal oefenexamens wel duur, gezien de hoge kosten die al verbonden zijn aan het leren autorijden

Nuttig boek. Makkelijk te lezen. Eenvoudige uitleg. Voldoende informatie.

Fijne video’s voor je examen.

Goed en duidelijk!

Goede uitleg en duidelijke opdrachten!

Superhandig boek

Echt top dit boek van VekaBest. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de oefenvragen lijken veel op die van het examen. Ik was in één keer geslaagd. Zeker de moeite waard!

Dit maakt theorie leren leuk.

Na de lessen de oefenvragen maken en proefexamens doen met topscores.

Goede layout kan beter op mobiel.

Op de mobiel is het net niet passend genoeg om snel vragen te antwoorden. Als ik op volgende wil doen moet ik eerst scrollen ipv gewoon op volgende te drukken. Mijn instellingen zijn goed. Het voorlees programma heeft afentoe nog wat problemen met alles voor te lezen en slaat nog wel eens wat over excuses ik weet niet welke paginanummers. Bij het oefenexamen kan ik niet mijn antwoorden terug kijken dit had ik graag anders gezien. Gr.

erg goed

Goed en veel aantal aan oefenvragen.

Goed netjes

Het erg snel bezorgd

Snel bezorgd en goede prijs ik zou zeggen doen als je wat wil leren en verder wilt komen

Great online theory practice!

Great online theory practice!

Een heel fijne toevoeging voor de examens

Al ooit bij de auto gebruikt en nu bij je motor ook

Simpel makkelijk en handig

Fijn leren.

Het leren gaat fijn in een soort PowerPoint. Heel erg tevreden.

Duidelijke, overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site.

Ik vindt het een zeer gebruiksvriendelijke en duidelijke site, de vragen zijn ook duidelijk, ik vind het leuk om er mee te werken.

Easy and nice

The theory book is written in a very easy and accessible way. The choice of language in which the book is written is an additional advantage. It's a pleasure to learn

perfecte voorbereiding op mijn theorie examen

De combinatie van boek en oefen examens werkt perfect. voor het boek is het handig om elke dag een hoofdstuk te doen. is wel saai maar is handig voor referentie.

Klopt 0% met daadwerkelijk examen

Ik heb hier een curieus voor de motor theorie gekocht. Geleerd wat aanbevolen wordt etc. Kom ik bij het cbr om mn examen te doen. Komt het totaal niet overeen met het echt examen. Slecht programma.

Goed.

Ik heb genoten ervan.

Straight forward preparation

I like the book, especially that it is available in English. The exam preparation with all the questionnaire looks outdated and there is limited English availability for it. Otherwise, valuable information and 100% relevant!

Het is fijn maar soms werkt hij niet zo goed

ik druk op 1 maar dan gaat tie naar 7

Realistische oefenexamens die je helpen met slagen

De oefenexamens waren super realistisch en leken op de echte CBR examens. Het was een hele fijne methode om te leren voor men examen

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus