Prima hulp middel

Prima hulp middel om theorie examen te doen.

Quick and efficient, with pristine quality books.

Quick and efficient, with pristine quality books. Recommended by friends who passed using the material.

Handig!

Sommige vragen zijn dubbelzinnig geschreven, maar daarvoor bestaat google. Handig om te oefenen!

werkt prettig en door motivatie op antwoorden erg lerend.

Ik heb een aantal oefen examens gedaan en de theorie lessen doorlopen. Je kunt dit doen wanneer het je uitkomt of wanneer je denkt dat je er klaar voor bent. Het is een reeele oefen situatie op het echte examen en mede door deze training ben je er veel meer op toegerust.

Duidelijke training met veel oefenvragen

De training is duidelijk, ingedeeld per categorie met elk oefenvragen per hoofdstuk. Veel oefenvragen te maken per categorie of in de vorm van proefexamens.

Overzichtelijk leren.

Stap voor stap leer ik mijn theorie.

Slecht

De vragen van CBR zijn heel anders. Alleen aan de gevaarherkenning heb ik iets gehad.

Snel en correct ontvangen! Aanrader!

Perfecte voorbereiding op het theorie-examen!

Hoofdzakelijk de elearning lessen gevolgd. Daarna de examens geoefend. Na alle examens nogmaals door de foutendetabase voor de pu ten op de bekend i. Zeer goed voorbereid op het (motor) examen en geslaagd!

Goed, duidelijk en een fijne manier om voor je theorie examen te leren.

Zoals hierboven al aangeven vind ik het een fijne manier om te leren voor mijn theorie examen. De website is makkelijk in zijn gebruik. Enige 2 minpuntjes die ik tot nu toe heb: Als je credits (20 credits = 20 examens) koopt om proefexamens te maken zijn de vragen van het eerste examen veelal hetzelfde als die van de gratis demo. Dit voelt een beetje alsof je 1 credit verspilt hebt. Ik vind dat de website wel erg veel (naar mijn mening onnodige) gegevens van je nodig heeft. Ik zie niet in waarom ik mijn adres gegevens en dergelijke moet invullen voor online proefexamens?

Vragen krijgen die niet relevant zijn.

Heb echt het idee dat ze je willen laten zakken inplaats van slagen, anders waren er meer vragen geweest wat wel het verkeer en veiligheid aan gaat inplaats van vragen die je misschien eens op de 1000 zou meemaken als motorrijder.

Ik ben blij met mijn theorieboek!

En nu aan de gang met alle verkeersregels!

Ik ben geslaagd

Top site zeker een aanrader

Heel erg leerzaam echt top

Fijn en duidelijk

Het is erg fijn om zo de theorie te leren. Het wordt goed uitgelegd d.m.v. plaatjes en korte filmpjes. Als ik straks goed geleerd heb ga ik de proefexamens oefenen, dan moet het met het echte examen vast goedkomen!

Ideaal

Na het betalen, direct de mogelijkheid om te starten. Het heeft mijn dochter goed geholpen om zoveel te kunnen oefenen.

Bardzo pomocne i super opisane.

Po przeczytaniu bardzo pomocne informacje podczas rozwiązywania testów.

Heel fijn !

Heel fijn in gebruik en overzichtelijk.

GEWELDIG

GEWELDIG

Hartstikke goed!

Fijne boeken en de examens zijn fijn om mee te oefenen.

Het website helpt veel en Ik heb veel geleerd die ik eerder gemist heb met een boek.

- feedback tijd gaat je tegoed niet af; dit is prima dus je hebt meer tijd om te kijken waar je fouten zijn - 20 min/oefenexamen dus 1 uur kan je 3 examen maken; -Het website helpt veel en Ik heb veel geleerd die ik eerder gemist heb

Super fijn om mee te oefenen

Echt een aanrader om hiermee te oefenen!

Zeer relevante oefenvragen maar onoverzichtelijk boek

Het maken van de oefentoetsen heeft heel erg geholpen. Sommige vragen kreeg in letterlijk in het officiële examen. Het boek vond ik echter onoverzichtelijk.

Makkelijk in gebruik

De leeromgeving was makkelijk te volgen ook extra stof makkelijk bereikbaar op de site.

Goede ervaringen

Leren gaat goed

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus