Ik vond het leerzaam

Het was leerzaam, inspirerend, leuk.

veel oefenmateriaal op alle onderwerpen

Ik kreeg deze site als tip om voor mijn motor theorie te oefenen. Ik ben positief en heb er al flink wat uren oefenen op zitten. Er zijn veel examens en oefenvragen. Ik gebruik de optie om in uren te oefenen. Binnenkort examen.

Is top

Ik ben heel tevreden met de motor theorie. Examen. Stuur mij de gratis examen voor mij

Op zondag 13.00 uur begonnen met leren en de dag erna (maandag) 12.30 examen in 1x geslaagd. Dankzij het leren op Theorie-leren.nl Één van de weinige waar je ook de vragen leert die je daadwerkelijk op het cbr krijgt.

Duidelijk!!

Ik bestel meestal 5 lesjes bij jullie om nog extra te oefenen. Heb er nog 5 Ivm ziek zijn / hoge koorts even niet Maar zo gauw het kan ga ik weer leren Het is duidelijk en overzichtelijk!

Erg leerzaam

Met 2 vingers in mijn neus geslaagd.

Mijn ervaring is heel leerzaam

Erg leerzaam

Zó fijn dat je kunt oefenen!

Echt fijn. Geeft me zelfvertrouwen dat ik het kan.

Deze oefenexamens lijken het meest op die van het CBR

Deze review gaat specifiek over de oefenexamens voor rijbewijs B. Positief: - deze lijken sterk op de echte CBR-theorie-examens in zowel opzet, type afbeeldingen, manier van vraagstelling, timer, inhoudsvariatie en niveau - achteraf krijg je een duidelijk overzicht van wat al wel en wat nog niet lukt - achteraf kun je bij iedere vraag direct een duidelijke uitleg oproepen - de vragen zijn gemiddeld wat geavanceerder (qua inhoud) dan op andere sites, waardoor je ook de uitzonderingen en details goed leert kennen - je kunt het voorlezen gemakkelijk uitzetten (heel fijn voor wie sneller leest en/of eerst zelf een antwoord wil bedenken alvorens de antwoordopties te zien) - bij de gevaarherkenningsvragen gaat de site na 8 seconden vanzelf door naar de volgende, waardoor je geen seconde verliest om je muis terug te bewegen Negatief: - je kunt de moeilijkste paar vragen niet in je account opslaan in een oefenexamenoverschrijdend aantekeningenboekje (maar screenshots/foto's werken op zich ook prima, en deze feature hebben andere sites ook niet) - héél af en toe zit er een vraag tussen waar je correct op zou kunnen antwoorden: "ja, zolang als..." of "nee, behalve als", maar omdat de opties dan alleen "ja" en "nee" zijn, moet je alsnog gokken. Ook dit komt méér voor op andere oefenexamensites - er zou nog iets meer foutenanalyse op mogen zitten, het liefst over meerdere oefenexamens samen, in de zin van, bijv. "Je hebt in totaal 30 keer 'niets doen' gekozen waar het goede antwoord 'remmen' was, neem dus meer tijd om alle mogelijke gevaren waar te nemen en bedenk of jij je er veilig bij zou voelen daar met de gegeven snelheid op af te blijven gaan."

Slecht

Ik baal ontzettend. Dat ik opnieuwe mij therie moet doen. Ik heb brommercetificaat Maar ik zat in die tijd dat er nieuwe wet kwam in scheiding. Dus ik heb er niks van mee gekregen. Ik baal er ontzettend van dat ik dit dus ook moet doen. Praktijk kan ik wel, maar ja, ik heb geen keus,

Goede leer manier

Heel duidelijk en lijkt erg op het CBR examen

Prima stap voor stap uitleg

Zijn een paar twijfel gevallen die in het boek (duidelijker) hadden mogen staan

Ontmoedigend

Ik heb in totaal 20 examens geoefend, waarvan maar 5 gehaald. Dit werkte behoorlijk ontmoedigend. Het meest zakte ik op inzicht. Inmiddels heb ik mijn theorie examen gedaan en ik heb hem gehaald. Met 0 fout in het onderdeel inzicht. De oefenexamens geven dus geen realistich beeld van het echte examen! Daarnaast jammer dat het niet goed op telefoon te oefenen was..

Goed boek, erg snel versuurd

Boek met 10 online-examens aangeschaft. Dag erna verstuurd, en dus helemaal tip. Boek leest lekker weg, en verheug me alweer op een hoofdstukje lezen.

Fijn om te leren ,en ook fijn de uitleg als je een vraag fout hebt.

Fijne site om te werken, alles was meteen duidelijk.

Je wist meteen hoe de site in elkaar zat en hoe het werkte, mijn enige kleine aandachtspuntje is dat ik nu de online examtraining heb gekocht en daarmee kun je de 3 onderdelen van het examen ook nog een los oefenen. Ik heb daarna ook nog een keer een heel examen gemaakt en het derde onderdeel was precies hetzelfde als die ik dus al een keertje los had geoefend. Soms is het fijn als er vragen herhaald worden, maar die zou ik graag meer afgewisseld zien met nieuwe vragen en niet in de zelfde volgorde. Nu maakte ik een heel examen en de laatste 28 vragen waren dus precies dezelfde als die ik al een keertje los had gemaakt en ook nog eens in dezelfde volgorde, dat was eigenlijk een beetje jammer, omdat ik dan niet zeker weet of de slaging wel terecht was. Verder fijne site om mee te werken, groetjes Pam vennix

De meeste vragen zijn goed, maar af en toe zitten er hele aparte vragen bij die eigenlijk niks met je scooter te maken hebben.

Super fijn om te oefenen voor theorie!

Heb het gebruikt voor mijn scooter en nu opnieuw voor mijn auto, in 1 x gehaald super fijn! Je hebt er heel veel aan

Erg tevreden

Overzichtelijke en goede cursus. Mijn theorie in 1x gehaald.

Duidelijke tentamentraining

Een goede manier om je voor te bereiden op het theorie examen. Ik heb zelf wel nog het boek nodig gehad als naslagwerk.

Heel netjes!

Duidelijke website, snelle verzending!

Ben super goed geholpen

Toen ik binnen kwam hielp iemand me en ze gaf instructies. Zo wist ik goed wat ik moest doen. Dat was fijn!

mooi en handig

Goede informatie en handige leer

Hartikke fijne site, heeft mij veel geholpen.

Ik vond het fijn omdat, je per onderdeel kan oefenen en ik de gevaarherkenning lastig vond. Ook vond ik het erg handig dat je veel examens had om te oefen. En je kunt zelf al je foute vragen terug zien met uitleg en weer openieuw oefenen.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus