Best wel goede website

Ik vond het een handige site om de theorie te leren

Erg overduidelijk boek!

Het boek was snel geleverd en is erg fijn om uit te leren.

Erg goed !

Ik heb altijd moeite met leren, maar door het in makkelijke taal te zetten met niet te veel rare woorden, is het goed te begrijpen! Bedankt

Goede hulp tijdens leren en technische problemen

ik kon niet inloggen met mijn computer. doordeweeks binnen 1 dag reactie. helaas lag het aan mijn eigen computer.

Blijkbaar werkt het, ben geslaagd.

Opbouw van de vragen gelijk aan examen van het cbr .

Heel nuttig

Duidelijk omschrijving. Fijn de tekst en uitleg na beantwoorden van de vragen

Snel en makkelijk examentraining gekocht

het kopen van de training was erg eenvoudig en ging heel snel. op een later moment verder gaan met de training kan makkelijk door in te loggen. binnen een minuut kun je weer verder oefenen. de interface van de examentraining zelf zou wel een herontwerp kunnen gebruiken om het een wat moderner aanzien te geven, maar los daarvan ben ik erg tevreden.

De uitleg was goed

De mondelinge uitleg was heel fijn en goed

Het waren hele handige examens

De examens zagen er net zo uit als de echte examens, het was heel handig en het heeft me goed geholpen

Snel geleverd en conform beschrijving

Snel geleverd Zoals beschreven.

Goed en duidelijk boek. Usb stick om handig examens te oefenen. Snel geleverd dus kon gauw aan de slag gaan.

Goed vergelijkbaar met het echte examen!

Heb deze site pas kort voor m'n theorie ontdekt, en had 'm graag eerder leren kennen, maar zeer tevreden met alles. Goede prijs verhoudingen, ook als het gaat om uitbreiden van je pakket. Ik had eerst 5 examens gekozen om te testen, en daarna nog eens 5 aangeschaft omdat het zo goed beviel. Er zijn in totaal tientallen examens die je kan oefenen en met een account houdt hij heel netjes bij welke examens je al hebt geoefend. Vragen zijn ook goed wisselend en de plaatjes/vragen komen enorm overeen met het echte werk. Uiteindelijk dik geslaagd voor m'n theorie in één keer, mede mogelijk gemaakt door het oefenen op deze site!

Duidelijk, overzichtelijk en prettig om te lezen

Een fijn boek om te lezen, de theorie is in handige, korte hoofdstukken ingedeeld. Geen droge kost maar door het gebruik van illustraties en voorbeelden zijn de situaties steeds duidelijk. Een aanrader !

leuk en handig

ik vind het fijn om thuis de testen te maken, ze zijn duidelijk en overzichtelijk, ik kan het in mijn eigen tempo doen

Overzichtelijk duidelijk programma

Fijn om thuis extra trainingen te doen. Zorgt weer voor meer zekerheid dat het allemaal wel goed moet komen met echte examen. Wel jammer dat oefen onderdelen zelfde vragen zijn als oefen examen. Daar had iets andere indeling willen zien

Overzichtelijk en duidelijk

Lesinhoud overzichtelijk en duidelijk. Uitleg met plaatjes en videos. Tekst kort en krachtig

Geslaagd!

Goede examens die in lijn zijn met de vragen die je bij het CBR krijgt.

Goede lesstof en gevarieerde examenvragen

Goed!

Goedn

Eght goed

• Bize tavsiye eder misiniz? Evet

Geweldig & duidelijk

Alle informatie die je nodig hebt voor je Theorie examen vind je hier. Het wordt erg duidelijk uitgelegd waardoor je 100% ready bent voor je examen! En zeker weet dat je niets qua informatie mist.

Problemen met inloggen maar opgelost naar mail verkeer

Het inloggen met inlogcode als je eerder ingelogd hebt, lukt niet. De code moet je registreren op www.theorie-leren.nl/login onder de knop "aanmelden eerste keer". De geschiedenis browser moet je dan eerst wissen zodat je de nieuwe inlogcode kan registreren. Dit vind ik onduidelijk, raar en zou fijn zijn als dit in mail staat als je besteld. En op de site als er zich problemen voordoen. De site mag van mij ook iets overzichtelijker. De inhoud van examens en theorie is ruim voldoende - tot goed. Ik hoop dat jullie dit gaan aanpassen op de site zodat andere leerlingen hier niet tegen aan lopen en in ieder geval standaard in de mail gaan zetten.

Goede lessen en begrijpbaar

Geweldig !

Begin van de week mijn theorie boeken besteld voor de vrachtwagen, gelijk volgende ochtend bezorgd , in één woord PERFECT !

Good Application to learn

I use English version it has nice look and easy to use. Lot of exams in the application. Only deficulty I felt is the time is not enough for practice more exams if the package coming with per exam bundle it's more good. Thanks

gewoon goed en snel ontvangen

inlogcode-via email - ging mis. Even gebeld en meteen in orde gemaakt.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus