Slechte vraagstelling, foto's en onduidelijke antwoorden

Werkelijk de slechtse online theorieles ooit. Bij de ene foto wordt een antwoord gegeven. Bij dezelfde foto in een andere toets weer een ander antwoord. Verwoording van de vragen en zinnen zijn super verwarrend. Plaatjes zijn soms onduidelijk en passen niet bij de vragen. Verouderde informatie. Weggegooid geld en veel te duur.

Geweldig!

Ik heb het boek gelezen, proefexamens gedaan en een spoedcursus van 5 uur en ik ben in 1 x geslaagd gisteren. Het contact met theorie-leren.nl was vriendelijk en men was zeer behulpzaam!

Ruim voldoende

Het doorlopen van de review van de antwoorden zou wat beter kunnen

Super goed

Je leert echt dingen die je uit het boek niet leert. Ook weet je al hoe het examen er aan toe gaat.

Eerst geleerd met een ander en gezakt. Werd getipt door een collega om op theorie-leren.nl te leren. En resultaat geslaagd

Goede voorbereiding

Ik heb voor mijn voorbereiding 10 proefexamens aangekocht. Van de 40 aanwezige proefexamens kon ik er zelf dan 10 van kiezen. Het enige jammer wat me wat teleurstelde is dat er vaak dezelfde vragen tussen zaten. Voor de rest is het een erg goede voorbereiding om je theorie examen te leren. De motivatie die er elke keer bij stond hielp ook veel om je eigen fouten te kunnen begrijpen en volgende keren in andere situaties correct toe te passen.

Geen representatieve vragen.

De vragen van de examens zijn heel vaak hetzelfde, op het daadwerkelijke examen van het cbr kom je daardoor ook vragen tegen die je tijdens het oefenen niet eerder gezien hebt.

Strak, vrolijk duidelijk.

Ik dacht dat de winkel tot een andere site behoorde. en wilde hem ook.

prettig met een maar

ik vind het prettig om het te gebruiken alleen heeft het soms iets te weinig uitleg. Bijvoorbeeld bij de vragen van oefentoetsen staat er geen uitleg bij waarom het dat antwoord is. En sommige termen worden ook niet volledig uitgelegd. Verder is het heel fijn om dat je er snel door heen kunt en het heeft ook filmpjes bij sommige onderwerpen waardoor het beter wordt verduidelijkt.

Theorie gehaald door deze site

Goed ervaring maar ik mis route Gouda voor de praktijkexamen

De theorielessen zijn top. Alleen mis ik Gouda in de praktijkexamen.

De "eerste keer geslaagd garantie" bij motor theorie bundel is echt waar

Heb twee keer het motor theorie-examen niet gehaald toen ik me voorbereid had met het ANWB-boek. Daar stonden fouten in en in hun online proefexamens ook. Toen heb ik het pakket van Vekabest gekocht en alle dingen die ik fout had op mijn theorie-examens en de fouten in het ANWB-boek kwamen meteen aan bod op de goede manier! Plots kon ik me inschrijven voor een theorie-examen (wat in Amsterdam nu met de achterstand bij CBR niet vanzelfsprekend is) en had ik maar twee dagen de tijd om alle stof door te nemen. De SpeedTheorie en de samenvatting hebben me erdoor getrokken en de 27 online proefexamens waren enorm goed. Geslaagd met slechts 3 foutjes! Thanks Vekabest!! Would recommend!

Ben nog niet begonnen

Nog niet aan begonnen

Snelle manier van leren.

Misschien af en toe wat meer uitleg geven in plaats van zeggen dat iets gewoon zo is.

Erg Helpvol

Het is heel erg helpvol, ik leer er veel van en vind ik vriendelijk in gebruik!

Uitstekend werkt en helpt goed

Heb het 1 week voor mijn theorie gebruikt en heb in die tijd alles geleerd en ben daardoor geslaagd voor mijn theorie examen!

De examens zijn top

Alleen een beetje onduidelijk wat je nu precies besteld, ik had er een boek bij verwacht.

Helemaal fantastisch

Helemaal fantastisch

Prettig om te oefenen, maar examen was toch anders

Examen had veel strikvragen

Super cursus!!

Geslaagd dankzij de cursus en examens van theorie-leren.nl! Geeft perfect weer wat je kunt verwachten op je echte examen

Waardeloze cursus!

Theorie sluit totaal niet aan op het lespakket! Veel te beknopt, lang niet alle verplichtte stof wordt behandeld. Examens zijn een lachertje, 6 verschillende examens, waarvan 75% vd vragen altijd hetzelfde zijn. Zonde van mijn geld en tijd!

Gehaald!

Goeie theorie cursus met fijne uitleg.

Slechte verpakking

Boek met USB stick besteld. Beide waren in de verpakking gepropt en het boek is daarbij geknikt rond het doosje net de USB stick. Een paar centen extra voor een deugdelijke verpakking kon er kennelijk niet van af. Bestelling kwam ook een dag later dan gepland.

Snelle en goeie levering, goeie communicatie over de levering

Foutloos geslaagd!

Hele fijne cursus om te leren! Door de e-learning en proef examens ben ik foutloos geslaagd op het CBR examen. Uiteindelijk een perfecte manier om je te voorbereiden!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus