Heb mijn theorie examen in 1 keer gehaald.

In 1 keer geslaagd dankzij theorie-leren.nl!

Gisteren code besteld met 10 uur examentraining en kon direct aan de slag! Vandaag examen gehad en meteen geslaagd dankzij theorie-leren.nl! Oefenexamens komen overeen met die van het CBR, dus je weet precies wat je kunt verwachten! Tip: oefen met theorie-leren!

Goed!

Lijkt op echte examen!

Teleurgesteld

Ik ben teleurgesteld in jullie systeem. Ik heb 10 oefenexamens voor de motor betaald. Ik kon mij niet inloggen. Uiteindelijk heb ik geen oefenexamens kunnen doen en ben ik meer met proberen inloggen bezig geweest dan oefenen. Helaas ben ik tijdens mijn theorieexamen gezakt.

Prima, maar ook onhandig

Goede website en vragen. Ik vind de prijs een minpuntje, evenals de terugkerende mededeling dat je geen credits meer hebt. Ik heb 15 examens gedaan en als ik naar de vragen wil die ik fout had, krijg ik bij elke klik een pop up om nog meer credits te kopen. Erg irritant. Daarom 3 sterren.

Onvoldoende

De vragen hebben een update en check nodig.

Snelle, goeie service

Ze geven je genoeg informatie over de status van de bestelling en bezorgen het zeer snel!

Super cursus

Zeer vergelijkbare vragen gehad op het examen en bijna foutloos geslaagd.

Heel erg aan te bevelen! Perfecte uitleg etc

Top om je kennis te oefenen!

De gevaarherkenning was af en toe wat vreemd met vragen op het randje, voor de rest was het een erg prettig middel om me te oefenen voor het daadwerkelijke examen!

Valt tegen

Wilde graag een examentraining volgen, maar deze was niet beschikbaar in hardcopy of USB disk, alleen online met credits in minuten.

Prima boek, snel geleverd.

Snelle levering zonder gedoe.

Werkt perfect!

Hele fijne manier om theorie te leren. Lijkt ook echt op de vragen die je op je examen krijgt. Ik mis alleen de optie om ap je fout beantwoorde vragen nog een keer in te zien.

Hartstikke goed

Alles ging goed

Voldoende

Het is jammer dat je niet alleen de online studie-uren kunt kopen maar er persé het boek bij moet aanschaffen. Als je al oudere broers en zussen hebt moet je elke keer weer het boek erbij kopen. Goede verkoop truc natuurlijk, maar de klant zit met 3 dezelfde boeken thuis. Dat zou klantvriendelijker mogen.

helder en duidelijk. vriendelijk in gebruik

Makkelijke site en betaalbaar

Om te oefenen heb ik een oefen pakket gekocht. Dit help echt om te zien waar je nog extra aan moet werken. Super!!

Duidelijke lesstof en fijn oefensysteem

Ik ben vandaag na 1 keer geslaagd voor het theorie examen motor, ik heb, nadat ik het boek had gelezen, veel oefenvragen en proefexamens geoefend waarbij de foutenbank ook erg praktisch is om nog een keer door de gemaakte fouten heen te lopen. Al met al een pretiig systeem om je voor te bereiden op het examen.

geen ervaring

Het werkt helaas nog niet omdat we niet in kunnen loggen, Thomas heeft zijn trekker rijbewijs gehaald ander half jaar geleden en hij heeft dus een account maar die is gedeactiveerd, en een nieuwe lukt niet, we hebben al een tip gekregen via de helpdesk maar nog geen tijd gehad om uit te voeren. het is jammer dat het niet vanzelf gaat,

Onlogische antwoorden kwam niet overeen met het examen waardoor ik ben gezakt

Gewoon goed

Duidelijke lesstof

het is heel erg helpvol

ik leer er veel van

Heel erg prettig en vooral behulpzaam.

Het oefenen van de examens van theorie-leren.nl hebben me geholpen om te slagen. Ik was de eerste keer met enkel leren gezakt. Na het oefenen van wat examens heb ik het gehaald. Het is fijn om in de vorm van het echte examen te oefenen, en te leren van je fouten. Dit was mijn key to succes.

Snel en goed

Snel en goed

Dyslexie uitvoering

De site laad vaker niet. En we hebben de dyslexie variant. Er wordt zo snel gesproken dat het moeilijk voor mijn dochter is om de informatie op te slaan. Jammer dat het leestempo niet valt aan te passen. Nu geeft het alleen stress en heeft ze er niks aan.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus