Matig

Eerste bestelling werkte meteen, een 2e bestelling werkte niet en ik heb dus voor niks betaald

Helemaal tevreden

Een heel toegankelijk lesprogramma, Duidelijk en goed te overzien

Duidelijke plaatjes en filmpjes

Goed. Duidelijke filmpjes die je goed helpen

Zitten fouten in de vragen

Wat een stomme fouten zitten erin bv volgens jullie mag je gaan rijden met een bevroren achterraam…..

Lastig bestelling versturen

Bij het invullen van het adres en factuur formulier bestellen stond bij bedrijfsnaam optioneel. Als hier niets ingevuld werd kon je niet versturen. Verder tevreden met de bestelling

Meteen aan de slag!

Na betaling kon ik meteen aan de slag. Lekker online en geen boeken waarop je moet wachten

Dezelfde vragen komen 10 keer langs dus

Wel goed Maar niet 10 examens en altijd dezekde vragen

Heeft goed geholpen!

Is goed te vergelijken als de echte examen. (Motor examen)

Goede prijskwaliteitverhouding

10 examens voor zo'n 10 euro, oefenen is belangrijk, dan weet je de soort vragen die er worden gesteld, ik had niet zo veel tijd om te leren maar ik heb proefexamens gemaakt en het echte examen uiteindelijk gehaald. Tip: Als je een vraag fout heb, lees dan de motivatie!

.....

....

Niet doen zonde van het geld.

Slechte vragen en steeds dezelfde. Is ook niet actueel en de tijd vliegt echt zonde van het geld.

Slecht

Ik heb 10 oefenexamens voor je mobiel gekocht voor motor examen. Ik kreeg er 10 voor de auto. Ik dacht dat het aan mij lag, dus nog een keer alle stappen doorlopen en bestelling gedaan. Kreeg ik weer examens voor de auto. De informatie kloot dus niet. Let op wat je besteld

Heb het pakket nog niet binnen

Ondanks de belofte dat je het pakket de volgende dag in huis hebt, heb ik deze nog niet mogen ontvangen. Dus helaas geen goede indruk gemaakt.

Duidelijk & vriendelijk

Top! In 1x gehaald!

Had nog niks geleerd, avond van tevoren deze cursus doorgenomen. Ben in 1x geslaagd dus echt top!

hele goede examenvoorbereiding

de examens waren heel moeilijk. Hierdoor kon ik heel de tijd meer nieuwe dingen leren die ik fout deed. Dit was een hele fijne ervaring

Is Goed

Mijn rijervaring is op een niveau dat mij goed lijkt. Omdat ik dagelijks met een bestelauto op privéterrein reis. Moje doświadczenie w prowadzeniu pojazdu jest na poziomie wydaje mi się dobrym. Ponieważ na codzień poruszam się po terenie prywatnym samochodem dostawczym.

Niet echt goed

te weinig veelzijdigheid in de vragen. Daardoor uiteindelijk niet geslaagd. Via andere online theorie-examens wel

Super duidelijk!

In een keer geslaagd voor mijn motor theorie examen! De vragen komen overeen zoals bij het CBR, dus je weet wat je kunt verwachten! Verder ook kort en krachtige e-learning zodat je de stof goed begrijpt.

Alle examens gehaalt echte examen gezakt

Bij de oefen examens regelmatig dezelfde vragen. Soms zelfs 2 keer in een examen

Gevaar herkening onduidelijk

Mijn ervaring met de mobile oefeningen was goed maar veel van de gevaarherkening oefeningen waren veel moeilijker dan bij het examen zelf. Vaak worden vragen gesteld die voor ervaren autobestuurders echt onzin zijn. De foto's en situaties zijn vaak te onduidelijk in beeld. Jammer dat Theorietoppers geen gevaarherkening heeft anders zou dat een veel beter optie zijn.

Door oneindig te kunnen oefenen - ben ik nu geslaagd!

De oefenvragen en examens komen goed overeen met de werkelijke CBR vragen - erg prettig en de investering meer dan waard!

Was heel goed aanrader

Een topcursus!!!

Wat een ontzettend fijne cursus!!! Na het doornemen van de speedtheorie en bijbehorende vragen nog een paar uur flink geoefend met de oefenexamens en vanmorgen geslaagd voor mn theorie!!! Helemaal top! Na een slechte ervaring met een andere cursus had ik er even een hard hoofd in, maar deze werkt echt! En de oefenexamens zijn ook echt vergelijkbaar met het CBR-examen... Wel jammer dat: - De oefenvragen van de speedtheorie en de hoofdstukken niet eenvoudiger terug te vinden zijn bijv, door er in een menu op te kunnen klikken zodat je lastigere hoofdstukken de oefenvragen eenvoudig nog eens terug kunt zoeken en maken. - Dat er auto-vragen voorkomen in de oefenexamens terwijl ik de motorcursus deed... Verder echt een top-cursus!

Oefenexamens hebben me erg geholpen om in 1 keer te slagen!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus