Fijne website met goede toelichting!

Na het doornemen van mijn theorieboek, vooral veel oefentoetsen gemaakt op Theorie-leren en 1ste keer geslaagd! Zorg dat je eerst een toets maakt en vervolgens elke vraag langs gaat waar je nog niks van wist, ongeacht of je hem goed of fout had. De toelichtingen leggen vrijwel alle gevallen haarfijn uit. Erg prettig!

Goed en duidelijk

De theorie is duidelijk verwoord en de vragen ook. Het is alleen bizar veel ..dus op tijd beginnen!

Problem yaşadım

Testleri çözerken site üzerinde kendi kendine duraksadı ve benden yenilememi istedi yenilediğim 3 kez de benim bir sınav hakkımı götürdü sabah sınava girecektim ve beni zor surumda bıraktı. Yaşadığım bu sorunu arkadaşlarımla ve yakın çevremle paylaştım ve kimsenin bir daha sınav almasını istemedim

• Bize tavsiye eder misiniz? Hayır

Geslaagd

17,50 voor 5 uur oefenen inclusief 27 oefenexamens. Het was even buffelen, maar wel in 1 keer geslaagd

Good Quality

The practice tests are of good quality and the explanations of answers are very helpful.

Superb!

Passed :5/1 /1 Yesterday, I passed my theory exam and I used only this app for learning. My progress on the app was 95%, so the exam was like a piece of cake. I am so happy that I chose for this app. My advice for everyone is read everything present on the site, the most important part is the forum where almost all the exam questions are present. Some questions were 1:Sign board and question was how many lanes you ll find after on. 2:Where horse can be if bridle path is missing? 3:What do you expect in traffic jam by motor? 4:Which lihjt would you use in rain? 5:How would you recognize last army vehicle? 6:When can you not use full beam light? 7:Which matrix sign indicates end of all previous applied prohibitions? Priority questions were there that anyone can easily do after practice on the app. Study hard and good luck to everyone!

Goede voorbereiding op het theorie-examen

Zeer handig om de geleerde kennis toe te passen ter voorbereiding op het theorie-examen! Veel verschillende manieren om te oefenen :D

Precies zoals op het "echte" examen

Zeer leerzaam, duidelijk, goed onderbouwd. Aanrader

Top site, helder en goede examens

Theorie-leren heeft mij enorm geholpen bij het behalen van mijn Motor theorie. De examens helpen bij het begrijpen van de vraagstelling zoals het CBR formuleert. Ze bewaren alle vragen die je fout behandeld, en delen deze in in de nodige categorieën, daardoor weet je precies waarvoor je nog wat extra moet oefenen!

Het beste op dit gebied in Nederland

Bij problemen effe bellen en de dames geven je een kant en klare oplossing. Ook de vragen via de mail keurig beantwoord. Dankzij Vekabest gewoon slagen.

Geslaagd!

Met de oefenexamens was ik goed voorbereid en ben ik in 1 keer geslaagd

Theorie leren

Ik dacht dat het een soort filmpjes zouden zijn, maar dat is niet waar. Het zijn hoofdstukken die je moet lezen, hierna komen er vragen over. Het is een vrij saaie manier van leren; het is immers net of je uit een boek leert. Voor degene (zoals ik) zonder boek & met maar een paar uur voor het examen is dit een goed alternatief. De oefentoetsen waren wat moeilijk, maar zijn wel echt nodig om je theorie te halen (hier staan namelijk wat extra dingen in die je nog moet weten). Ik heb mijn theorie hiermee gehaald, dus de theorie die gegeven wordt is voldoende.

het is erg goed kwa leren, ik heb moeite met mn tijd te nemen en die kan ik hier door oefenen

Leerzaam en overzichtelijk

Het zijn leerzame toetsen en als je iets fout hebt of goed hebt zie je ook waarom dit is. Echt bijna het zelfde als de officiële cbr toets

THE BEST

nice , easy to learn and verry captivating

• Ne-ai recomanda? Yes

goede leermiddelen

het theorieboek is een goede hulpmiddel om je theorieexamen te halen

Top informatie uit het boek en de website. Examen in 1x gehaald.

Goede, recente en uitgebreide theorie examens.

De online theorie boek was helaas wat karig, een simpele PowerPoint met overduidelijke antwoorden op de oefenvragen. De theorie examens zijn echter uitstekend om mee te oefenen en scheppen een duidelijk beeld van het werkelijk theorie examen na afronding van 10 tal (oefen) examens. Veka best heeft erg zijn best gedaan en een goeie overzicht gemaakt van studieadvies en de foutgemaakte vragen kan ik gewoon opnieuw oefenen tot dat alles goed is. Zeer tevreden dus!

Zeer goede online training

2x gezakt voor mijn motor theorieexamen mede door de slechte kwaliteit lesstof van de ANWB. Hier in 1x dik mee geslaagd, top!

Prima leeromgeving

Prima oefentoetsen, voor de motor 27 gekocht. In verschillende toetsen kwamen dezelfde vragen voor dat is wel jammer.

duur

duur

Boek is goed, maar bij het maken van examenvragen (en dan vooral op websites van andere aanbieders) merk je dat bepaalde onderdelen niet genoeg behandeld worden. Examenvragen maken op verschillende websites is een must.

Echt een aanrader!

Ik had al 3x eerder mijn theorie-examen gemaakt en zakte steeds op het onderdeel inzicht. Met dit pakket heb ik het gehaald met maar 1 fout bij het onderdeel inzicht! Eigenlijk worden alle vragen die je kan verwachten bij het examen behandeld in de cursus en leer je hoe je deze vragen het beste kan aanpakken. Ik raad dit pakket echt aan voor iedereen die binnenkort zijn theorie examen gaat maken!

betrouwbaar

Ik ben tevreden met mijn bestelling; aan de leveringsvoorwaarden is voldaan; de boeken zijn erg goed en bevatten het nodige studiemateriaal. Ik raad het met vertrouwen aan!

Heel handig!!

Goed dat je ook online kunt oefenen!!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus