Prima effectief, gebruikersgemak is matig

Ik vind het programma voldoen aan het doel, maar eea kan vele malen handiger ingericht worden. Ik erger me regelmatig aan allerlei onhandigheden.

Great Customer Service

I made a mistake and ordered Dutch learning materials when I wanted the English version. Bo was super helpful and fast with fixing my mistake. The practice exams seem excellent.... But I’ll know for sure how effective they are in a month when I do my theory exam! Thanks for the great service!

Heel duidelijk

Het was heel fijn om de theorie zo na het leren te toetsen. Dan kom je er snel achter waar je kennis mist. En zeker voor gevaren herkenning is het goed om te doen.

Foutloos geslaagd

Vandaag foutloos geslaagd voor mijn motor theorie! Bepaalde vragen kwamen exact overeen met het echte examen. Zou dit zeker aanraden!

Mijn ervaringen!

Ik vind een leuke en duidelijk en makkelijk manier om te leren Super!!

Matige examens, vraagstelling vaak onduidelijk.

Het Nederlands in de vragen danwel de antwoorden was vaak slecht. Dit zorgde voor onduidelijkheid. De oefenexamens leken ook wat verouderd (niet qua inhoud maar qua afbeeldingen/vragen) tov. het examen bij het CBR.

Per ongeluk had ik het verkeerde pakket besteld, 1 belletje en het was geregeld. Vervolgens het juiste pakket besteld en de volgende dag had ik het boek al in huis.

Was prima

Het was alleen jammer dat door de Corona het online was

Geslaagd door een pakket te kopen en veel te oefenen

Heel fijn en veel vragen kwamen overeen met die van het CBR

Goed!

Goede, duidelijke oefenstof (ik heb examen theorie motor gedaan en ben geslaagd). De oefenexamens zijn moeilijker dan het daadwerkelijke examen, maar dan weet je wel zeker dat je het kent.

Fijne en betaalbare oefenstof

De oefenstof was fijn, veel kwam terug in het examen! De interface en UX van de website kan wel wat verbeterd worden. Maar het belangrijkste is dat ik inmiddels het examen gehaald heb met 1 fout!

Duidelijk, prettig, aanrader

Zeer duidelijke en prettige dame die de cursus gaf.

Helemaal top

Makkelijk in gebruik niet te duur en snel geregeld

Zeer prettig!

Mijn theorie examen je meerdere malen niet doorgegaan door Corona. Ik werd steeds op de hoogte gehouden en ik heb met de laatste keer een online platform gekregen via de mail, het werkte fantastisch. Enige min muntje was dat de communicatie met Nutheorie en het examen regelen via het CBR wat minder ging. Gelukkig is dat toen verder goed opgelost.

Erg behulpzaam

Goede oefenstof, heeft me goed geholpen bij mijn examen

Waardeloos

Een dag voor het theorie examen krijgen wij de melding: 'Je abonnement is verlopen. Neem een nieuw abonnement af op onze homepage, en verleng daarmee je account.' terwijl wij nog recht hebben op 5 dagen theorie les oefenen. De organisatie is niet telefonisch bereikbaar. Ook niet middels en online zoektocht. Ze reageren ook niet op mail. Op hun website, als je doorklikt, zie je dat dit een standaard klacht is waar ze niets mee doen. Veel mensen betalen dan nog een keer voor toegang. Zou een andere aanbieder zoeken. Temeer daar er op hun website ook mensen klagen over vragen die een verkeerd antwoord hebben (waar ze ook niet op reageren)

Oefen examens zijn moeilijker dan daadwerkelijk examen.

Als je de examens oefent in combinatie met een andere cursus kun je er iets aan hebben. Omdat de examens echter zoveel moeilijker zijn, kan dit demotiverend werken. Zie het dus puur als oefening bij het leren en niet om te testen of je het examen zou halen wanneer je oefent.

Duidelijke uitleg en makkelijk te volgen

Bij mijn eerste theorie examen heb ik geleerd d.m.v. de ANWB examens en ben ik helaas gezakt. Bij de tweede keer heb ik de online lessen gevolgd via theorie-leren.nl. Wat een verschil! Duidelijke en korte uitleg: Fijne filmpjes en plaatjes. Er kwamen vragen in voor die ik nooit eerder had gezien. Dankzij theorie-leren ben ik geslaagd voor mijn examen! Zeker aan te raden.

Goed hulpmiddel

Vandaag geslaagd voor mijn theorie examen na het maken van 10 proefexamens. De vragen komen goed overeen met hoe ze tijdens het echte examen worden gesteld. 2 verbeterpunten: - De afbeeldingen zijn van lage kwaliteit. Soms is het niet goed te zien wat er op een bord staat en afstanden tussen voertuigen zijn lastig in te schatten. - De motivatie achter een onjuist antwoord is soms exact hetzelfde als het onjuiste antwoord. Zo kan je er lastig iets van leren.

leerzaam

Erg leerzame cursus alleen waren mijn vragen op het examen heel anders..

Beetje moeilijk om dingen te vinden maar voor de rest erg goed

Beetje moeilijk om dingen om de website te vinden zoals sommige oefen exams maar voor de rest erg fijn om te gebruiken

Met e learning krijg ik het sneller in me hoofd!! En dat is belangrijk

Besteld super snelle levering!!

Super snelle levering

Aan te raden, maar soms onduidelijke vragen

De oefenvragen hebben mij zeker nog wat extra zelfvetrouwen gegeven, omdat het er heel veel waren. Maar soms vond ik de vraag een beetje onduidelijk gesteld.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus