Spullen niet geleverd

Helaas zijn mijn spullen niet geleverd, volgens de trac en tracé wel. Waar de fout ligt weet ik niet. Hopelijk wordt het opgelost.

Goede kwaliteit voorbereiding, voor weinig geld.

De boeken van vekabest zijn duidelijk en compleet. Theorie-leren bood de kleinst mogelijke pakketten aan, allemaal goede deals. De oefen examens bereiden goed voor op het cbr examen.

kanker slecht

jullie hebben mij niet de inlogcode gestuurd en vervolgens bel ik jullie is er niemand aan de lijn de hele dag, achterlijke koeien

Goede online leeromgeving en goede service

Ik had dit gekocht voor mijn zoon. Hij vond dit fijn heel fijn om te gebruiken: duidelijke uitleg bij foute antwoorden bij de oefenexamens. Met de service was ik heel blij. Door de coronamaatregelen werd het examen continu uitgesteld. Daardoor was het abonnement ondertussen verlopen. Dat werd gratis verlengd/opnieuw geactiveerd met daarbij aanvullend extra uren om te oefenen. Afgelopen zaterdag is hij in 1 keer geslaagd.

Goede voorbereiding

Ik heb 20 oefenexamens gemaakt voor motortheorie. Prima voorbereiding op het echte examen.

Ik ben Barry Ter Heide niet????

Ik krijg email voor Barry. Maar ik heet Sobit. Hoe kan dat!!

Het is een goed werkend programma maar heel veel tekst in een stukje.

dat het een goed en duidelijk programma is weet goed waar je heen moet en hoe.

Heel fijn om aan de hand van vragen de stof tot je te nemen. Je wordt echt aan het denken gezet. 9 van de 10 vragen zijn zeer duidelijk en komen overeen met examen van het cbr. Tevens goed om een heel examen te oefenen zodat je ook qua tijd weet hoe je ervoor staat!

Goede vragen

High speed theorie auto handig als je al wat kennis hebt

Ik heb deze cursus aangeschaft om in 5 uur de avond voor mijn theorie examen te leren. Het was een korte en goede cursus. De volgende dag heb ik nog geoefend met de vele oefen vragen en oefenexamens. Ik redde dat goed in 5 uur tijd, maar ik kan mij voorstellen dat het limiet van 5 uur voor de oefenvragen wel kort kan zijn voor sommigen (upgraden is relatief duur). Naar mijn mening is deze online snelcursus erg handig als je al wat kennis en ervaring hebt in het verkeer. Wanneer je echt vanaf het begin moet starten, zou ik het boek erbij ook aanraden omdat je anders niet de volledige theorie leert, maar alleen de grote lijnen en belangrijke kennis. Dankzij deze snelle cursus op korte termijn voor mijn examen ben ik geslaagd!

Slechte service en betaald voor examens die ook gratis te krijgen zijn

Online examentraining en oefenexamens besteld, training gedaan maar dat was gewoon hetzelfde oefenexamen dat ook gratis op de site staat en absoluut geen training. Volgende product moest ik eerst mijn account en browser geschiedenis wissen en een nieuw account aanmaken (volgens de klantenservice) eer ik dit product kon ophalen. Eerste examen met wederom veel dezelfde vragen als het gratis examen. Kortom: slechte inhoud, slechte service en te weinig kwaliteit.

Okej

Zeer leerzaam en effectief

Zeer leerzaam en goed om te volgen. Het bereidt goed voor op het theorie-examen.

Duidelijk en overzichtelijk, bestelling ging vlot.

Online High speed CBR theorie gedaan

Dankzij deze website, heb ik binnen ongeveer 6 uur de volledige theorie geleerd en vervolgens behaald. Ik heb de High speed CBR theorie gekocht, en deze was heel duidelijk. De oefenvragen die je erbij krijgt (tijdens de stof) hielpen veel, maar ook de 5 uur aan oefenexamens die ze daarnaast beschikbaar stellen.

Heldere uitleg

Mijn zoon heeft hiermee in 5 dagen geleerd. Heldere uitleg, fijn dat er filmpjes bij zitten en lekker dat er steeds meteen oefenvragen zijn over het behandelde. De oefenexamens helpen goed, en je krijgt ook een overzicht wat je zwakste onderwerpen zijn. Hij is in 1 x geslaagd met maar 2 fouten.

Ik heb een online theorie Examen gekocht, na betaling heb ik niets meer ontvangen.

Ik heb de 1 uur onlie theorie examen bij jullie gekocht. Na betaling stond er dat ik een email zo krijgen met inloggegevens voor de les. Echter deze heb ik nooi ontvangen. Graag zou ik deze als nog willen ontvangen. Ik vreesde dat ik misschien een onjuiste email adres had opgegeven, echter is de email adres juist.

Chill

Een dag van te vore begonnen met leren met behulp van theorie-leren en in een keer geslaagd!

Duidelijk en kort en krachtig

Alles weer opgefrist en geslaagd

Door corona telkens uitstel. Makkelijk online alles opfrissen voor weinig geld

Positief

Topkwaliteit

Zeer duidelijk lesmateriaal, een echte aanrader.

Snelle levering en goede service

Goede klantenservice

Top, goede leerwijze en snelle levering

Ik zou het zeker aanbevelen.

Cool

Ik kreeg snel een goed antwoord

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus