Overzichtelijk, duidelijk, precies goed

Je kunt oefenen met echte examenvragen. Je wordt goed voorbereid op het echte examen.

In 1 keer geslaagd

Heb alle stof doorgenomen en alle 40 examens gemaakt, en ben zo in 1 keer geslaagd.

Raar

het is noodzakelijk om uit te leggen dat er 4 pogingen zijn, als je moet bekijken waar je bijvoorbeeld fout bent gegaan, is deze poging verloren gegaan, dit is oneerlijk. je moet de beoordeling gratis laten en de student vervolgens vrij laten om andere pogingen te doen, dat wil zeggen dat je vier echte pogingen hebt en kunt beoordelen waar je fout bent gegaan in het reeds afgelegde examen.

Het is een compacte theorie bundel waarin (voor mijn gevoel) alles behandeld wordt wat je moet weten. (maar dat moet nog blijken) Ben er tot nu toe erg tevreden over! Leer puntje is wel om bij de tekst, cijfers neer te zetten zodat je weet op welke verkeersborden deze betrekking hebben. Vaak word links uitgelegd wat de betekenis is van een bepaald verkeersbord en staan rechts de picto's Zonder cijfers kan het (bij sommige dia's) erg verwarrend zijn om te achterhalen, welke uitleg, bij welk bord hoort. Verder prima bundeltje!

Bad

too much useful information to be studied in such a short time.

• Você nos recomendaria? sim

Makkelijk te bestellen. Prima uitleg. Snel geleverd

Middags besteld. De volgende ochtend al in de brievenbus.

Vergelijkbare vragen met het theorie examen

Afgelopen dinsdag had ik mijn theorie examen. Geslaagd! Vergeleken met de vragen die ik kreeg, komen er veel vragen in terug bij de oefententamens van theorie-leren.nl. Deze tentamens waren een goede aansluiting bij het theorieboekje dat ik heb, en een goede manier dus om mijzelf voor te bereiden.

Kosten kloppen niet

Op de website stond dat proefecamens online n Turkse taal 37,50 kosten. Na de link gedownload te hebben moet je nog eens 5 euro betalen. Ik vond het zeer onwenselijk dat dit niet van te voren wordt vertelt.

niet speciaal

examen lijkt niet op die van het CBR, alleen de sleep vragen wel. het fijt dat je tegoed minder wordt als je een examen opnieuw wilt doen vind ik erg raar. overigens had ik alle examens teveel fouten, maar vervolgens slaagde ik bij het cbr met maar 2 fouten...

Proefexamens vergelijkbaar met het echte examen

Ik had 5 proefexamens gekocht, ik vond deze goed lijken op het uiteindelijke examen.

Goede toetsen en representeren de CBR toetsen.

Ik heb er veel aan gehad. Veel vragen kwamen terug en het is goed om bekend te zijn met de manier van toetsing. Het enige minpuntje van de site is dat als je je vragen aan het nakijken bent, dat er geen makkelijke 'vorige vraag'-knop is. Dit maakt het een beetje minder gebruikersvriendelijk maar het is maar een detail.

Ik een keer gehaald

Vlot en snel geregeld

Slecht

Ik heb er niks aan gehad. Wand ik heb niks gekregen waarvoor ik betaalde.

Informatie helder en meestal begrijpelijk

Er worden soms vraem gesteld die niet in de leerteksten terug te vinden zijn

Super goed

Heel makkelijk om beter te leren

Beter dan andere internet lessen, maar wel duur

Deze site (vragen en toelichtingen) zijn beter dan andere sites waar je het theorie examen kan leren. Maar het Engels is niet altijd correct. Verder is de tijd (15 uur) onvoldoende om het goed te leren. 15 uur kost al € 45 uur, dus erg duur voor theorie lessen online

Wel goed maar

Ik heb het boek ontvangen, maar ik kreeg ook 10 proefexamen erbij. Ik zal dan een code krijgen, maar die heb ik niet gekregen.

via herhaling examen leerdeel het lesboek eigen maken.

Onderdelen lesboek vinden via herhalen examendeel en daardoor versterken zwakke punten

Coulance staat zeer hoog in het vaandel!

Ik bestelde per ongeluk theorie-examen oefenuren voor de auto, terwijl ik oefenuren voor de motor nodig had. Na een telefoontje kreeg ik zondermeer de goede code doorgemaild!

Het is een goede site. Als alle antwoorden kloppen. Heeft me wel een eind geholpen. Hoop dat ik zal slagen voor me theorie

Duidelijke beelden en uitleg

Ik heb module 1 bekeken. Fijn om duidelijke beelden te zien, want dat sla je beter op dan puur alleen het lezen.

De webshop is overduidelijk, helder en kort en krachtig.

In 1 oogopslag is heel duidelijk wat het aanbod is, wat het verschil is tussen de verschillende producten en diensten en wat de prijzen voor elk hiervan zijn. De teksten zijn beknopt en helder. Prima dus.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus