Snelle en goede levering, alleen deed de Track & Trace code het niet.

Heel erg

Super goed

Goed vergelijkbaar met CBR examen

Niet te duur, leek er op de examens van het CBR. Sommige vragen kwamen er letterlijk uit. Goed allemaal oefenen dus en fouten terugkijken. Ook is de uitleg bij de fouten fijn. Bij vragen wordt er binnen een dag gereageerd.

klein

goede

Theorie in 1x gehaald

Vragen zijn erg gelijk aan het werkelijke examen. Ik heb eer ongeveer 12 gemaakt.

zeer goed, vriendelijk

snel reageren op mail, geheel vrijblijvend advies. Aardig ook voor de telefoon. Dus prima !

Prima service nu alleen nog het rijbewijs

Geen enkele opmerking

Goed, maar duur

Ik heb zeker zelfvertrouwen gekregen door de proefexamens die ik heb gemaakt. Ik vond het alleen jammer dat de cursus vrij duur was. Het was het wel waard maar aangezien de rijlessen zelf ook al vrij duur waren is het voor mij lastig geweest hier ook nog geld voor te vinden. Ik heb alleen de proefexamens kunnen halen maar niet de eigenlijke online cursus. Gelukkig ben ik wel in een keer geslaagd.

In één keer geslaagd

Op 2 juni mijn theorie examen gedaan en met slechts 1 foutje geslaagd. Echter wel het boek goed gelezen en 25 oefenexamens gedaan.

Door dat ik een paar oefen examens extra heb aangeschaft heb ik het wel kunnen halen tijdens mij theorie examen

Goal oriented

I learned with theorie-leren.nl and I passed the exam in the first attempt

Goed te volgen duidelijk leerzaam

Goede service voor een goede prijs

Makkelijk te navigeren website met een goed verschil in aanbod. De bestelling komt snel en in goede staat aan en de boeken zijn relatief goedkoop.

snelle service

erg snelle service, donderdag avond besteld zaterdag ochtend in huis

Helemaal top

Absoluut een aanrader, je kan niet zonder te oefenen!!!

Goed en makkelijk

Ik vind de manier van uitleg goed te begrijpen en zeer fijn dat je na een hoofdstuk meteen oeffenvragen krijgt zodat je kunt zien of je de stof goed begrepen hebt. Heb echter wel eens het idee dat je vragen krijgt die de stof niet heeft behandeld, maar daardoor moet je wel blijven nadenken. Al met al ben ik zeer tevreden

?

Helaas zijn de boeken nog niet binnen. Het zou nog kunnen ! Is pas 13.30 uur

Top! Het leek heel erg op het echte examen.

Het enige minpunt was het tekentje dat je ruitenvloeistof toe moet voegen. Volgens jullie boek zit er een verschil tussen de pictogrammen: Ruitenvloeistof en Ruitenvloeistof toevoegen. Kijk hier even naar.

Alles ging opzich goed, ik vond het alleen niet fijn dat er gefluisterd werd door werknemers terwijl ik bezig was met mijn examen

perfect

Handig om je theorie te oefenen

Handig om je theorie te oefenen. Is vrij somber maar dat is het examen ook. Hierdoor is het een goede oefening voor je theorie examen.

Miskoop werkt niet

Ik kan niet inloggen werkt niet op telefoon en op mobiel Ik baal er van dat ik online gekocht heb Absoluut miskoop Had liever een boek gehad

Supersnel bezorgd!!!!

Snelle bezorging!

Ik had het boek nog niet eens

Ik wil best een recensie schrijven (tikken) maar dan wil ik eerst er iets van gelezen of geleerd hebben voor dat jullie mij 2 keer stalken om een recensie te tikken

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus