Werkt goed

Ik heb nu 1 keer gebruik gemaakt van jullie site, en dit werkte erg goed, de vragen zijn goe docerzichtelijke n nemen alles nig een keer goe door

Niet tevreden

De persoon praat zo snel soms niet duidelijk met de les en ik vind ook als iemand iets vraag hij gelijk lijkt boos duzzz en dit moment alleen ik luisteren en niets vragen .vind jammer praat te snel ik begrijp ook de tijd maar is niet de bedoel .

I had a great experience with the 15 hr online course

The questions from the online course prepared me well for the real theory exam. I recommend to all non native drivers

Geweldig!

Mijn zoon is bij de tweede keer geslaagd. Mede door de oefenvragen, die we kregen in de mail.

Mijn ervaring is goed.

Mijn ervaring is er goed. MBO marktplaats werkt goed en zit duidelijk in elkaar.

Altijd veka gebruikt. De beste vs de besten.

Duidelijk.

Echt super Grandioos.

Ik ben echt zo blij dat ik juli heb gekozen, zo veel beter om het op deze manier te leren. ook de dame die mij geholpen heeft in het kantoor bij de balie is goed opgeleid in haar werk en kon alle vragen die ik had goed beantwoorden en was heel behulpzaam en echt aardig. Met vriendelijke groet Joyce Meerbeek

Ik heb eerst 17 oefenexamens gekocht voor mijn motorrijbewijs. Daarna 16 stuks. De vragen zijn realistisch en afwisselend en voorzien van motivaties waarbij je je fouten terug kunt zien. Ik denk dat ik zo goed ga slagen!

Fijn maar ook werkt niet echt mee

Hallo met alicia, Ik heb het dus nu een weekje, alleen als ik dan een onderdeel wil doen dan gaat die steeds naar de volgende dus kan ik me onderdeel niet afmake. En dat maakt het best irritant eigenlijk Groetjes alicia

In een keer geslaagd!

Door die oefenexamens kreeg ik een goed beeld wat mij werd gevraagd. Daardoor kon ik mij goed voorbereiden op het echte examen. En ja hoor, maar 3 vragen van de 52 fout! Dus een topmethode om te leren dat theorie-leren.nl!

Prima toetsen, alleen gevaarherkenning heeft veel dezelfde vragen en verschillende toetsen

Ik ben tevreden voor

Best uitleg van de theorie

Lijkt super veel op het cbr examen

Door veel te oefenen op de site veel geleerd. Daar door in 1x geslaagd!!!

Het was leerzaam

Ik leerde met plezier

Makkelijk

Was goed te doen

niets op aan te merken

Boek besteld en was de volgende dag binnen. Gratis theorie-examen geoefend, werkt prima.

Leerzaam

Morgen examen mijn zoon dan hopen dat het geholpen heeft.

Goede leermiddel

Zeer goede boek om voor te bereiden! Makkelijk te gebruiken en doet de toets echt na. Ik adviseer om minstens een keer de toets te doen voor dat je begint met leren om te zien wat je moet verwachten.

Goede beschrijving van situaties en uitleg bij een antwoord

Helemaal prima

Na het bestellen de spullen precies volgens afspraak en snel gekregen. Erg goed geregeld, dank daarvoor

Vraag duidelijk en volledig beantwoord

Op een een aantal vragen omtrent het examen is een duidelijk, informatief en compleet antwoord gegeven.

Heel veel van geleerd

Ik heb hier veel van geleerd en heeft mij ook zeker geholpen bij het maken van mijn theorie-examen.

Vlotte levering.

Super goed

Alles super goed uitgelegd. De illustraties helpen enorm

Hele fijne ervaring, ben geslaagd!

Het waren moeilijke examens om mee te oefenen, maar juist hierdoor ben ik geslaagd! het was een hele fijne en goede ervaring de website doet precies wat je verwacht, namelijk ervoor zorgen dat je slaagt!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus