Duidelijk en sluit goed aan bij het theorie-examen!!

Hiervoor heb ik andere cursussen en oefenmateriaal geprobeerd van andere aanbieders, maar daar sloot het niet goed aan op mijn niveau en de relevantie voor het theorie-examen. Bij Theorie-leren was dit heel anders! Hele concrete oefenvragen en een goede uitleg!

Motortheorie in een duidelijk overzicht.

Op de bank hangen met het boek om alle regels goed door te nemen en af en toe een examen doen om mijn kennis te testen. Goeie combinatie de examens naast het boek te kunnen oefenen.

De theorie boek 📚 is best de beste

Ik heb je boek gekocht, heb het een paar keer gelezen en het meteen geslaagd. Dank je wel 😊

Zeer geleverd tegen goede prijs.

Handig

Het was heel handig omdat deze site precies dezelfde vragen als het cbr heeft en is dus een zeer goede voorbereiding

1e keer geslaagd! Dankzij 20 proefexamens!

Zonder cursus in 1x geslaagd! 20 proefexamen waren heel fijn! En vragen kwamen ook terug in het examen! Heel fijn en zeker een aanrader.

buitengewoon leerzaam

heldere oefenexamens actuele situaties

Goede proefexamens

Goede proefexamens

Prima site goed toeagankelijk

zie boven

Snelle bezorging. En alles ziet er netjes uit

Wat ik fijn zou vinden is na het maken van de oefen vragen een overzicht van je fouten. Zou ik persoonlijk makkelijker vinden. Dan kun je zie waar je nog wat aandacht aan moet besteden. Maar verder ziet alles er top uit.

Uitstekend praktisch hulpmiddel.

Zie boven.

perfect site to review the theory exam

I did review in less than a month. I did read the book for once then mostly spend my review in the online . the site is very useful, you just need to practice the exam and read the questions very carefully cos sometimes they trick you. if you have enough time try to review your answers. I passed the theory exam in English for the first try. thank you.

Realistische indruk van het examen

De oegenexamen geven een realistische indruk van het echte examen en het is fijn om de theorie al te oefenen. Bepaalde vragen kwamen vaker terug, maar over het algemeen was er veel variatie. Aan te raden voordat je je echte examen doet!

Goede voorbereiding is het halve werk

Aanbod van veel oefenstof en keuzemogelijkheden. Groot aanbod proefexamens. Aanbod van mogelijke kortingen is marketing.

Top!!!

Onze zoon die zwaar dyslectisch is en moeilijk leert heeft door Theorie-leren.nl zijn brommer theorie examen in één keer gehaald!!! Wij zijn echt dik tevreden en volgend jaar door met auto theorie!!

erg handig

Volgens mij zitten er fouten in de oefenvragen van hoofdstuk 6. Bij vraag 4, 9 en 14 heb ik -volgens de uitleg- de juiste antwoorden ingevuld, maar toch wordt het fout gerekend. Het lijkt zelfs alsof vraag 4 alleen wordt goed gerekend als je helemaal niets in vult.

Zeer goed lesmateriaal

Duidelijk boek en de oefen examens die je erbij kunt hebben mij echt geholpen om goed te leren.

De vragen moeten nog eens nagekeken worden

Sommige vragen zijn verouderd. Bijvoorbeeld: de maximale straf die staat op rijden onder invloed van drugs. In de huidige wet staat een maximale straf van 6 maanden, jullie goede antwoord was 3 maanden. Met name bij gevaarherkenning worden in dezelfde situatie bij verschillende examens andere standaard antwoorden gegeven. Zelfde situatie, zelfde snelheid, maar toch een ander antwoord.

Goede vragen, zeer realistisch

Ik heb geen bestelde producten ontvangen

Niet zo goed dus

helder, duidelijk, gebruiksvriendelijk

Combinatie van tekst, beeld en test na elk hoofdstuk geeft direct een goed inzicht over de verworven kennis.

Heel goed en heel vervelend tegelijk

Wij moeten helaas een zeer teleurstellende mededeling doen omdat onze zoon een avond voor zijn theorie examen,proefexamens heeft besteld en betaald en hier vervolgens niks meer van terug kon vinden.Wij hebben hier over gemaild en ook niks op terug gekregen.Dit vinden wij echt super jammer.Het heeft ons dus 11 euro gekost voor niets.Hopelijk kunnen jullie dit als nog retour sturen.Want jullie hebben wel een prima site.En kunnen jullie ons nu ineens wel gewoon bereiken.Gelukkig is onze zoon wel geslaagd gister.Wij hopen graag iets van jullie te horen. Vriendelijke groet Monique Schuijt

Niet kunnen gebruiken

Snel en correct ontvangen.

Uitstekende site, die mij erg heeft geholpen

Ik had losse oefenexamens gekocht en het heeft mij erg geholpen. Ik heb daardoor easy mijn examen gehaald zonder veel te leren.

Ik heb goed kunnen oefenen met moeilijke vragen en uitzonderingen.

De vragen waren op niveau en hebben mij goed geholpen met oefenen. Het enige wat minder fijn is, is dat er af en toe strikvragen tussen zaten, bijvoorbeeld bij een verharde en onverharde weg waar de wegen zoveel op elkaar lijken qua kleur dat het bijna onmogelijk is om de vraag juist te beantwoorden.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus