Ideaal om op de computer te leren

Ik vind het ideaal om thuis op de pc te leren.

Slecht

Erg slecht

Super site

Leerzaam en makkelijk in gebruik

Geen inhoudsopgave per hoofdstuk

Aan het begin van een hoofdstuk had ik het fijn gevonden om een inhoudsopgave voor dat specifieke hoofdstuk te hebben.

Helemaal goede

Duidlijke oefening

Duidelijk

snel leren

snel leren en gemakkelijk en veel vragen die je in het examen krijgt

duidelijk

duidelijke examens en goed op voor te bereiden

oké

oké

Geslaagd !

In 1 keer geslaagd

Goede training voor theorie

Theorie leren heeft me zeker geholpen met het behalen van mijn theorie! Veel geoefend en gelukkig in één keer gehaald!

Een hele fijne leermodule!

Ik vind het een hele fijne omgeving om online te leren. Daarnaast is het goed theorie!

Goede site om te oefenen. Bereid je goed voor.

V

B

Bevat fouten

Bevat fouten en ik krijg geen factuur welke wettelijk is verplicht

Heb daar goede ervaringen mee!!.

Vragen zijn helder en goed uitgelegt .

Duidelijke uitleg

Je kan er makkelijk je theorie mee leren

Top site

Aanzienlijke verhoging van je slaagkans voor het examen theorie!

Heb ook ANWB gedaan en dit is echt veel beter. Goed boek en de combinatie met online oefeningen maakt dit een zeer volledige studie die je slaagkans aanzienlijk verhoogt. In 1 keer geslaagd met jammer genoeg (maar toch slechts) 1 foutje!

Handig

Ik gebruik deze link vaak omdat het makkelijk is en aangezien mijn drukke werkschema het goed te gebruiken is.

Is goede training voor de examen

Is goede training had liever iets meer uitleg van de motivaties van de vragen

In 1 keer geslaagd! Alleen..

Wanneer je de bundel koopt, krijg je toegang tot een samenvatting en 3 uur aan credit voor oefenexamens. Naar mijn mening heb je zóveel meer aan de oefen examens, als je alle examen onderdelen wilt doornemen heb je aan 3 uur nét genoeg tijd om alles 1 keer door te lopen en 1 of 2 examens te doen. Dit vind ik gewoonweg te kort want ik heb me met de vragen moeten haasten. Top dat het wel juist up to date is, ben met 5 fout geslaagd uiteindelijk

Slecht want je moet heel veel doen om iets op te slaan en het gaat lastig

Slecht

Goede ervaring

Heb zeer veel gehad aan de on line theorie cursus voor de motor; geslaagd met 3 fouten. Dit is zeker een aanrader voor een goed resultaat.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus