Prettig, helder en compact

Prima tool om je examen voor te bereiden. Op naar een positief resultaat!

Lees gemakkelijk alles door

Ik heb voor de goedkoopste variant gekozen van het aanbod. Dit omdat ik zelf wel de theorie door neem en 3 uur examen training mij genoeg lijkt in eerste instantie.

Hoi

Met het theorieboek en 6 oefenexamens heb ik het examen goed gehaald

Betaald, no niets ontvangen, maar verzoek tot evaluatie

Zie bovenstaande onderwerp tekst. Vreemd dat levering van een voorraad artikel zo lang duurt.

Over het bestellen. Fijn

Ik ben net mee begonnen. Moet nog afwachten

There are many English speaking citizens in nl (students especially) , making website more friendly towards this group of people would make it better

Fijne online circus en examens!

Erg fijn, de dag voor mijn examen nog geoefend en dik geslaagd!

Jammer dat je je eigen examen maar 1 keer na kan kijken

Als je maar één keer een examen kan na kijken moet je al je eigen fouten onthouden. Dat je je examen maar één keer mag maken vindt ik ook te weinig voor dat geld. Laat dan de examen één dag inzichtelijk houden voor dat jullie de examen verwijderen.

Een matige manier van leren, waarbij beide aspecten niet goed op elkaar zijn afgesteld.

In de online vragen komen andere antwoorden voor dan de feiten die in het boek staan, dit is gewoon slecht! En zeer verwarrend. Dit is meerdere keren voorgekomen, ook komen er bij bepaalde hoofdstukken voor die te maken hebben met de theorie van een ander hoofdstuk.

Goer

Boek werd goed en netjes verstuurd. Maar ik had ook een online pakket maar dat is niet goed aangegeven waar ik die kan vinden.

Geslaagd, maar beetje duur

Je denkt van tevoren dat 3 uur zat tijd is om te oefenen, totdat je merkt dat één oefen examen zomaar 20 minuten duurt. Desondanks toch geslaagd!

Prima om jezelf te testen op je kennis.

Alleen 1 uur was erg kort, het is zo voorbij 😀

Vriendelijk te woord gestaan. Vraag snel beantwoord en probleem opgelost!

Ik vind het erg goed

Ik kan op de site erg goed mijn theorie leren en ik heb hier erg veel aan

verschillend

Het theorie boek kwam de dag erna al, wat heel snel was. Dat was echt top! Helaas had ik een pakket besteld met daarbij een online training, hier heb ik tot nu toe nog geen link/site of iets van gekregen/gehoord. En hiervoor heb ik dus ook voor betaald..

Volledig pakket

Goed boek Goede online speedcursus Fijne examens

Had elders 20 examens gedownload en maakte de eerste 10. Alle 10 gezakt. Vervolgens een theorieboek gekocht bij Bol.com. Doorlezen weer 5 examens gemaakt weer alle vijf gezakt, wel met minder fouten. Toen dit programma gedownload. De lessen gedaan en per hoofdstuk de oefenvragen. Daarna de examenvragen gedaan en allemaal geslaagd. Ben uiteindelijk voor het echte theorie examen in 1 keer geslaagd met maar 3 (domme) fouten!!! Perfect

Dankzij Theorie-leren.nl de theorietoets gehaald. Op een gegeven moment krijg je wel vragen die je al eerder hebt gehad, waardoor je de antwoorden al weet zonder na te hoeven denken.

Bestelling snel en correct ontvangen.

Tevreden met de nieuwe aankoop.

heb er veel aan als voorbereiding

Duidelijke beelden en tekst

Goede training!

Gebruikt voor maken proefexamens, prima tool! Mogelijkheid om alle vragen na te kijken, ook de vragen die goed zijn beantwoord, is erg goed. Was niet duidelijk dat dit mogelijk was, per ongeluk achter gekomen. Als verbetering dit beter aangeven, heeft mij nl erg geholpen theorie in een keer te halen. Bedankt daarvoor!

Basisreeks Auto ipakket

Het bestelnummer dat ik heb gekocht. Ts 3760735390. Basisreeks Auto ipakket Btaling 17,50. Ik heb vaak geprobeerd om niet succesvol in te loggen. Ik heb je hulp nu nodig. Ik doe het examen heel snel. Hoe kan ik u een normale manier sturen om uw leersoftware te gebruiken? Bedankt

1x geslaagd

Er worden goede kritische vragen gesteld waardoor ik het examen in 1x heb behaald.

Goede lessen

Ik heb mijn examen goed kunnen voorbereiden.

Goed, duidelijk en overzichtelijk theorie boek

Goed, duidelijk en overzichtelijk theorie boek

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus