3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede mogelijkheid om veel examenvragen te oefenen.

Ik kreeg op mijn theorie examen voor de motor toch nog meerdere vragen die ik nog nooit gezien had. Daardoor ben ik ben ik gezakt met 7 fout, terwijl ik op de examens van Theorie-leren telkens foutloos was of af en toe 1 foutje. Dat was wel een zware tegenvaller.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering echt top Min punt 2 keer gratis uur leren liep gewoon door als je uit logde en als je weer in logde weg tijd beetje jammer

Pluspunten

Uitgebreid theoriepakket met interessante online mogelijkheden. Oefenexamens/vragen waren erg nuttig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Genoeg materiaal om mee te oefenen en meestal duidelijk. Voorbereiding helpt wel.

Ik kreeg mijn mailtje voor het oefenen voor 1 uur pas zo laat, dat ik het nog een keer moest betalen.. uiteindelijk 2uur dus betaald terwijl ik in principe genoeg had aan 1.. Ik weet dat jullie aan het volgende waarschijnlijk niks kunnen doen, maar ik vind het überhaupt absurd dat je moet betalen om te oefenen. Rijexamen zelf is al duur genoeg en gevaarherkenning kan je niet op andere manieren oefen...

Pluspunten

Duidelijke uitleg en veel oefenvragen

Fouten van oefenvragen ook in de foutenbank laten zien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nvt

Nvt

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Oefenexames komen heel erg overeen met het examen van het CBR. Heeft mij erg geholpen te slagen

Oefenen in tijd mogelijk maken naast in aantal. Als je het laatste examen hebt gemaakt en je wilt ze terugkijken dan blijft er constant een irritant scherm verschijnen met de mededeling dat het tegoed op is.

Pluspunten

Fijn programma!

Pluspunten

Fijne examentraining, voldoende vragen en examens om te oefenen.

Als ik een vraag heb gemist, lukt het mij niet om terug naar deze vraag te gaan aan het eind van het examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

10 oefen examens gedaan waarvan ik er maar een voldoende had. (wel allemaal net niet !) Net geslaagd bij het CBR met maar 2 foutjes. Maw als je ze online haalt haal het CBR helemaal zeker !

De mobiele app examenvragen kwamen terug in de examens die ik op de pc online deed. dus dat was zonde van mijn geld

Pluspunten

Geslaagd. Overeenkomende vragen

Pluspunten

Veel overeenkomsten met het officiële examen. Perfecte aanvulling naast het leren en herkende zelfs paar vragen ik mijn examen. Ook fijn dat je eerder gemaakte oefen examens ook later nog terug kan kijken!

Geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Snel en gemakkelijk toegang tot de oefen examens, diverse onderwerpen en geen examen het zelfde. In combinatie met het Veka Best theorie boek haal je je theorie gemakkelijk.

Beteren uitleg over het verschil in examen uren kopen of lossen examens, zodat je goed kan kijken wat er op jouw leerbehoeften aansluit. Ik zelf heb lossen examens gekocht en was dit prima voor mij, maar dat was een pure gok.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte toegankelijkheid

Betere toegankelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

the purchased time should stop after logging out.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus