Pluspunten

Toetsen die lijken op het echte examen

Te veel hele moeilijke vragen waardoor het lijkt dat je er niet klaar voor bent. Bijvoorbeeld had ik geen toets proef examen gehaald van de 10 maar op het echte examen had ik maar 1 fout

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerder verzenden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb mn theorie gehaald.

Er waren veel terugkerende vragen in de oefenexamens. Ik vond het heel naar dat ik extra tentamens bij moest kopen om ze opnieuw te doen. Dat geld geef ik dan liever uit aan meer andere tentamens, wat ertoe leidde dat ik examens nooit opnieuw deed. Ik vond de tentamens echt weerzingwekkend duur voor de hoeveelheid stof die er nou echt behandeld werd

Pluspunten

Goede oefenvragen! Voor een fijne prijs een groot aantal examens!

Soms worden onbelangrijke dingen gevraagd, waardoor ik vaak gezakt was. Het examen heb ik echter makkelijk gehaald.

Pluspunten

Good

Good

Pluspunten

Je betaald misschien wel redelijk wat voor de examens. Maar je hebt er ook daadwerkelijk wat aan. De vragen zijn bijna hetzelfde als op het cbr. Ik ben heel blij met het pakket dat ik gekozen had.

Pluspunten

goed assortiment

mailtje als het verstuurd is

Pluspunten

Ik vind het een heel goed systeem om je theorie examen te leren. ik beveel het ook zeker aan!

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en professionele persoonlijke begeleiding

Pluspunten

Snel en netjes het pakket binnen gehad

Me boek was beetje beschadigd maar niet zo heel erg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel bezorging boek, online theorie is overzichtelijk en fijn om mee te werken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heeft me goed voorbereid op mijn theorie examen, door het oefenenen in één keer gehaald.

Bij de gevaarherkenningsvragen werd eerst de vraag voorgelezen en daarna pas ging de tijd lopen. Bij het echte theorieexamen ging de tijd gelijk lopen. Doordat ik gewend was aan de oefenexamens heb ik de eerste twee vragen van het echte examen niet op tijd beantwoord. De website vroeg steeds twee keer om m'n inloggegevens, met de mededeling 'dat er al iemand ingelogd was' (was niet zo.)

Pluspunten

Duidelijk Bekijk motivatie is fijn

Lay out echt theorie examen

Pluspunten

Ik ben (in 1x) geslaagd door de oefeningen!! De vragen en oefenexamens kijken precies op het echte examen, een hele goede voorbereiding dus!! Door de “aanbevolen opdrachten” gemaakt te hebben, kon ik bijna alle bladzijdes in mijn boek overslaan, omdat ik daar al ontzettend veel van leerde. Ook waren veel mensen verbaast dat ik in 1x was geslaagd zonder theoriedag.

Misschien een pakket met 5 uur toegang tot oefenopdrachten, ik had die van 10 uur gekocht, maar heb maar 4 uur ervan hoeven te gebruiken.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding! Goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke examenoefeningen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Makkelijke bediening. Heel goed te vergelijken met het echte theorie examen.

Soms stond de uitleg/ motivatie midden op de verschillende antwoorden van de vraag. Dat was lastig terug te lezen

Pluspunten

Duidelijke uitleg, goed verzorgd

Pluspunten

snelle en vriendelijke klantenservice. Goed geregelde en georganiseerde planning. Goede cursus en prima informatie om van te leren.

Iets meer moeilijke en gevarieerde vragen ter voorbereiding op het examen. Ook meer precieze en belangrijke informatie om van te leren is welkom. Heel veel belangrijke dingen die worden verteld op de cursus zijn nuet online terug te vinden.

Pluspunten

Alles goed te vinden en snel leverbaar

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus