Pluspunten

Veel oefen mogelijkheden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt goed

Pluspunten

Overzichtelijke website. De stof bereidt je goed voor op het echte examen. Prijzen zijn aanvaardbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat er toch veel spelfouten in de teksten zijn gekomen. Als je meerdere modules volgt zit er wel veel herhaling in teksten, onderwerpen en filmpjes.

Pluspunten

Makkelijk leren via e-learning

Alle cursisten de link voor e-learning toesturen

Pluspunten

Ik vind de boek en de examens echt lijken op die van het CBR ik leer er namelijk veel van, na twee zaken moet ik wel gaan slagen door jullie theorie boek en examens want ik ben benieuwd.

Alles is zoals het hoort te zijn dus geen verbetering punten.

Pluspunten

al om al was ik heel positief, het cbr theorie examen was uiteindelijk een makkie. dat is het allerbelangrijkste. -boek sluit goed aan op de examens -onderdelen en fouten apart behandelen is nice -genoeg proefexamens -40 -realistische vragen -compleet examen, alles wordt behandeld -moeilijkere examens dan het officiele cbr examen -

ik wilde 5 examens toevoegen maar kon alleen tijdslimiet aankopen vinden. daarom heb ik een tweede account aangemaakt. Ik wilde na mijn tijdslimiet nog graag mijn fouten zien. Gevaarherkenning behandelde te vaak dezelfde vragen. -heel soms vragen of antwoorden onduidelijk - soms vragen die niet in het boek behandeld werden -1 vraag ontdekt met fout antwoord goedgekeurd en goed antwoord foutgekeurd -> vraag over maximum snelheid van een 80km ph weg waar alleen 60 werd goedgekeurd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

veel te duur voor een tetrug komend concept

Pluspunten

Werkt perfect

Misschien iets meer variatie in oefenexamens, vaak zelfde vragen

Pluspunten

Alles behalve de verbeterpunten. Veel keuze aan examens, veel variatie bij kennis/inzicht want leerde dingen die niet in mijn theorieboek stonden, maar helaas niet super veel variatie bij gevarenherkenning. Kan ook liggen aan het pakket wat ik heb gekozen.

Mag meer variatie in de vragen zitten bij gevarenherkenning, zodat je nog meer verschillende situaties behandeld. En als je een al gemaakt examen opnieuw wil maken, gaat dat van je credit af, weet niet of dat handig is. Voor de rest goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Representatieve oefenexamens, uitleg bij fouten, niet te duur

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Very handy to have practice exams so similar to the real exams

I can do my exam in English, but had to do the practice exams in Dutch. It would be great if I could get the same pack of practice exams but in English

Pluspunten

Veel herkenbare vragen terug in cbr examen

Je moet kunnen stoppen als je echt weg moet bijv. , want nu moet je dan perse op “maak examen opnieuw” klikken en dan kost het je een examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

oefenexamens kwamen overeen met het echte examen.

- Veel spelfouten in de tekst en oefenvragen. - Sommige onderdelen/antwoorden komen niet aan bod in de uitleg maar wel in de vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk online

Website kan beter

Pluspunten

Snel en kundig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

moderne leermethoden

* oude informatie, * te kleine database voor oefeningen * te weinig interactief; geen herhaal opdrachten bij fouten tot resultaat positief * geen (positieve) feedback tijdens oefeningen * beeld niet (genoeg) schaalbaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Online een theoriecursus gekocht en ingelogd met de code (om te kijken of het account werkt) vervolgens niks meer mee gedaan met de gedachte dat ik later er wel gebruik van kon maken, maar na 3 maanden vervalt je (29.95) boek. 3 maanden is te kort tijd, en dit staat wel aangegeven maar hier lees je snel overheen.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus