Pluspunten

Relaxt

Pluspunten

snelle levering ..echt top!

Pluspunten

Veel; bedrijven adverteren met theorie leren. Ik moet zeggen dit was echt bijna zoals op het cbr wordt gevraagd. binnen 10 minuten was ik klaar. vol verwachting en ja hoor. in 1 keer geslaagd. Twas een heuze drempel. daar ik al 35 ben. maar de eerste horde is met meer zelfvertrouwen genomen dan dat ik dacht. Hartelijk dank.

10 uur is nog iets te kort als je alle 40 exmane wil doen. ik ben tot de 20 gekomen. En dan antwoord ik echt snel. Dat zou wat mij betreft voor de 25 ero best wat verder gerekt mogen worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Wanneer je de vragen achteraf gaat doorlopen dan komt de button van de link voor de omschrijving te staan in de antwoorden van de vragen. Het gaat met name om de antwoorden van het 2e en 3e blok vragen. Ik heb dit al eens aangegeven en dat zou verbeterd zijn. Ook moest ik browser en cache opschonen en veranderen, maar dat maakt geen verschil! Ik heb 3 extra examens gekregen ter compensatie. Mijn vriendin waar het om gaat en van Thaise afkomst is heeft mega moeite om het NL te begrijpen en het is voor ons belangrijk dat ik haar de vragen en antwoorden kan uitleggen, wanneer ze de vragen doorlopen heeft. Ik heb voorheen al een printscreens van de vragen met button in beeld gemaakt, ik heb vrij recent nog een hele lijst van printscreens gemaakt om het probleem duidelijk weer te geven, want opgelost is het nog steeds niet.

Pluspunten

Het is overzichtelijk en duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Opdrachten die je kopen waren wel goed!

Als je opdrachten had gekocht en ze waren op krijg elke keer weer zo’n melding in je scherm die je moest weg klikken, irriteerde me er echt mateloos aan terwijl ik al €12 aan de site heb uitgegeven. De site mag ook worden gemoderniseerd want is beetje oud.

Pluspunten

Ontzettend blij ben ik met de online manier van theorie-leren. Alles wordt duidelijk uitgelegd en als ik een antwoord niet goed heb; kan ik terug kijken naar het juiste antwoord. Zodat ik op deze snelle manier kan leren. Ik ben nu al bij hoofdstuk 9, afgelopen vrijdag avond ben ik begonnen. Kortom; Heel tevreden !!! Uitstekend

Ga zo door!!! Perfecte site

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kwaliteit, usb is al na 2 dagen kapot

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

hetzelfde weergegeven als het officiële examen

veel vragen staan niet in de algemene theorieboeken, en komen ook niet op het officiële examen van het cbr

Pluspunten

Werkt goed en snel!

Soms vallen resultaten weg na het afsluiten van de oefenvragen.

Pluspunten

Snelle levering Top!

geen

Pluspunten

snell levering de boek en internet materiaal zijn goed en duidelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

I did not receive any email to tell me that my book is mailed or preparing to mail and I did not receive my book yet...

Pluspunten

Snel geleverd...

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snel leer materiaal

Te duur

Pluspunten

1 dag voor mijn theorie examen aangeschaft en direct gehaald!

Bij de hoofdstukken liep die soms vast en dan moest ik hem op nieuw opstarten maar dat was niet heel erg

Pluspunten

Duidelijke en examen gerichte lessen. Geen stof wat geen toegevoegde waarde heeft voor het examen.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus