3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige makkelijke website.

Examens (derde deel inzicht) komen niet overeen met de werkelijke examens. In het echte examen krijg je twee delen, bij jullie drie.

Pluspunten

Toetsen lijken op echte CBR toetsen

Goedkoper maken en dat je dezelfde examens die je al gedaan hebt gratis opnieuw kan doen

Pluspunten

Goede lay-out

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik heb net een oefen pakket voor de motor theorie betaald, maar ontvang niets...

Leveren waarvoor men betaald

Pluspunten

Prima boek en geode leerstof. Ook de examens zijn toereikend.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De vraagstelling die overeen komt met die tijdens het theorie examen.

Ik heb 10 proefexamens gekocht en gemaakt. Op zoek naar meer en ander oefenmateriaal heb ik later via opwaarderen 10 extra proefexamens gekocht. Helaas bleek dit na aanschaf geen nieuw oefenmateriaal te zijn, maar slechts een herhaling van zetten middels een vrijgave van de eerder aangeschafte examens. Dit blijkt niet uit de tekst ‘Bestel eenvoudig extra credits om verder te oefenen’ nadat je opwaarderen hebt gekozen.

Pluspunten

Goede en duidelijke site. Theorieboek bestelt en de volgende dag al in huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed opgevangen en snelle doorstroom!

Pluspunten

De site is makkelijk toegankelijk en de boeken waren met 3 dagen thuisbezorgd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

online code per email versturen als j ervoor betaald hebt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De online examenoefening is wel leerzaam. Ik moet nog examen doen, dus zal nog wel moeten blijken of het echt goed was.

Communicatie en interfaces rondom registreren en inloggen vond ik onduidelijk. Je krijgt een code en vervolgens moet je ook nog een username en password invullen. Op homepage is er nergens een duidelijke login knop. Uiteindelijk kom je er wel uit, maar kan duidelijker

Ga zo door!!

Pluspunten

Leuke “leraren” Alles werd goed en duidelijk behandelt. Goed verzorgd qua eten en drinken en genoeg pauzes.

Geen een! Ik vond het een super cursus en ik was natuurlijk ook geslaagd met maar 1 fout!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heeft mij heel erg geholpen met het halen van mijn theorie.

Best wel duur voor wat jij krijgt, en als je een examen aanklikt en per ongeluk wegdrukt verlies je gelijk geld omdat je het examen niet opnieuw kan maken, of onduidelijk is aangegeven hoe je dat dan moet doen.

Pluspunten

Ik ben 47j en heb in 1x mijn theorie gehaald dankzij goede studie en jullie examens. Door jullie oefeningen heb ik zeer veel geleerd.

jammer dat bij het terugkijken naar gedane examens de knop voor 'motivatie' soms midden tussen de antwoorden stond.

Pluspunten

Snelle en efficiënte levering van lesmateriaal. Bovendien adequaat en actueel lespakket. De E-learning module is handig in gebruik en stabiel toegankelijk. Een aanbeveling na een onvolledig lesboek van elders. Ik ben er inmiddels snel mee geslaagd voor m'n A2 verkeers theorie. Twee dagen blokken en klaar. Een aanbeveling!

Geen verbeterpunten te bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snel theorie leren

De filmpjes die de theorie bij het t rijbewijs uitleggen werken vaak niet naar behoren

Pluspunten

Examens waren uitstekend! Veel relatief lastige--en daardoor leerzame--vragen in elk examen, met in de regel heldere uitleg erbij.

De gebruikersinterface komt niet meer overeen met hoe het echte examen er tegenwoordig uitziet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er zijn geen problemen.

geen idee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle exanena die onlibe staan zijn heel handig!

10 examens gekocht en nog gezakt (wat natuurlijk mijn eigen schuld is). En waardeloos dat je moet betalen voor de oefen examens.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus