Pluspunten

Duidelijke software, en buitengewoon gemakkelijk te begrijpen. Mooie Graphics!!!

Nee, helaas!!

Pluspunten

Duidelijk overzicht en makkelijk te begrijpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles duidelijk

Bezorging op zaterdag!!! PLUS laten weten via welk bedrijf boek komt (bijv. Post NL, zodat je zelf via track&trace in de gaten kan houden, nu moet je alle soorten postbedrijven afgaan en er vervolgens achterkomen dat hij via de post komt)

Pluspunten

Zowel het boek als de oefenexamens online voor de motor theorie waren echt goed! Het boek is erg begrijpbaar en makkelijk om van te leren. De oefenexamens passen vreemd genoeg (in mijn ervaring) perfect aan bij het echte examen, heb het dan ook in één keer gehaald.

De oefenexamens zijn op basis van een credit based systeem. Dit is behoorlijk gebruikersonvriendelijk en doet me sterk denken aan geldklopperij. Echter zijn hier natuurlijk manieren omhéén als je slim genoeg bent. De kwaliteit van de examens maakt het dan weer goed, want ze zijn uitstekend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel verschillende examens om te oefenen wat (hopelijk) helpt bij het behalen van mijn theorie examen.

Als je een toets hebt geprobeerd zou het mogelijk moeten zijn deze nogmaals te proberen, je hebt deze immers "gekocht" met je credits Echter als je dezelfde toets nogmaals wilt proberen om te zien of je vooruitgang hebt geboekt moet je gewoon weer betalen. De kosten schieten zo erg snel omhoog.

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Prima oefententamens!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne oefen examens

Sommige vragen zijn erg subjectief en niet representatief voor het cbr examen (zoals "in welke situatie moet je extra opletten", file en bij nat wegdek is allebij correct).

Pluspunten

Het is duidelijk en overzichtelijk.

Het inloggen makkelijker maken voor nieuwe klanten.

Pluspunten

Snelle levering en alles wat ik binnen heb, ziet er keurig uit!

Pluspunten

Duidelijke theorie, goed onderverdeeld in hoofdstukken en paragrafen, oefentoetsen die goed op de stof aansloten en goed voorbereidden op het examen.

Soms stonden er in de oefenexamens vragen over dingen die niet in het boek stonden. Na wat googelen kwam ik er wel uit, maar het was toch fijn geweest als het ergens te zien was geweest. Ook zou het fijn zijn als er achterin het boek een lijstje zou hebben gestaan met daarin alle voertuigen met daarbij hun maximale snelheid op bijvoorbeeld auto(snel)wegen.

Pluspunten

Handig en fijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede vragen, sommige letterlijk op het examen gekregen.

De uitleg was soms een cirkelredenering (bijv. Bij de vraag wel bord geeft een voorrangsweg aan, is de uitleg: bord B geeft een voorrangsweg aan). De foute antwoordopties uitleggen zal helpen. Ook kreeg je bij het oefenen van meerdere examens overlappende vragen, waardoor ik mij afvraag of meer dan een bepaald aantal examens afnemen wel nut heeft.

Pluspunten

*Correcte info over pruduct en levering. *2e dag na geplaatse bestelling in huis. *nette en duidelijke beschrijving in de lesboeken. *Goede motivatie voor leerlingen die theorie gaan leren Ik raad aan om all in les pakket te nemen. Correcte lesboeken en oefenexamen. Zoals theorieleren.nl al aangeeft. Examengerantie Je hebt dan niks te verliezen (behalve examen kosten) en je kan alleen nog maar winnen) Extra goede motivatie om niet op te geven

Verbeterpunten.. op heden geen.

Pluspunten

Erg goede interface en duidelijk wat je moet doen. Het boek is zeer handig te gebruiken naast de online oefenmodules. De examens lijken heel veel op die van het CBR dus je bent goed voorbereid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de site is duidelijk en overzichtelijk

de mail met me activatiecode kwam niet door, weet niet of dat aan mijn computer lag of aan de site. maar vond het daar in tegen wel hanig dat je op een link kon klikken waardoor je de mail kon inzien met je activatiecode.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus