Pluspunten

Prima examens, een stuk lastiger dan de echte bij het CBR

Pluspunten

Het werkt echt en het geeft uitleg bij elke vraag

Soms staat de knop motivatie midden door de tekst heen en kan je de tekst niet meer lezen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

The positive point from this company/ website, is that it gives you real information, real situations. It gives you experience.

I choose the English version of the 15 hours of online. I felt like the English was unclear. There are/were very many spelling errors. I feel like sometimes the text did not correspond with the pictures. I struggled to see the the point of view given in the picture and the motivations. I felt like the motivations should have been longer.

Pluspunten

Goede oefenexamens, ik heb mijn theorie in 1 keer gehaald

Bij de CBR examens kon ik vragen markeren, misschien is dit een functie om in de toekomst toe te voegen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De vragen in het examen vergelijkbaar maken aan het CBR examen, de vragen van jullie zijn veel moeilijker dan die van het CBR

Pluspunten

Duidelijke Website en een snelle levering !!!

Pluspunten

Goede voorbereiding op examen. Blijf vooral uit de buurt van ANWB lesmateriaal!

Pluspunten

Snelle bezorging van hetleerboek. Overzichtelijk,hoop dat ik nu wel een keer slaag na bijna 5x gezakt

Pluspunten

ze weten de theorie terug te brengen tot de essentie. Een hoop instinkers worden alvast expliciet genoemd (paard met berijder er naast is een bestuurder, een tram is geen 'motorvoertuig')

sommige examenvragen aan het eind van het hoofdstuk worden niet behandeld in het hoofdstuk. Aan de hand van de tekst kon je bijvoorbeeld niet zeggen of bellen op de fiets is toegestaan. Ook kwam ik een onderdeeltje tegen 'overige bepalingen', waarvan ik vermoed dat het ging over alleen motorvoertuigen, maar waar dat niet bij stond.

Pluspunten

Examens zijn moeilijker dan het echte examen waardoor die lekker makkelijk was.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

zeer snelle levering

ga zo door

Pluspunten

Zeer goed en duidelijk

Pluspunten

Ik heb nog niet zo’n lange ervaring, maar het valt me op dat de site goed en snel reageert. De uitleg ‘waarom’ wat is, is erg fijn en dat verduidelijkt ook heel erg.

Ik gebruik de site pas nu, dus ik heb nog geen verbeterpunten eerlijk gezegd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede vragen .Komt dichtbij de wijze waarop de examen wordt gedaan.

Tip is om de 8 seconden regel bij de gevaren herkenning na te bootsen.

Pluspunten

de theorie kon ik snel maken en het ik vlot verlopen

geen

Pluspunten

Ik ben door mijn vader geinspireerd om online,een theorieboek en oefenexamen bij julie aan te schaffen. Dit heb ik in een korte tijd goed ervaren en heb er profijt van. Hartelijk dank voor de snelle sevice en ga zo door. Ik zal anderen zeker aanbevelen,om ook online zaken te doen met jullie bedrijf.

Verbeterpunten heb ik op dit moment niet,maar zeg wel in een woord. Fantastisch met wat jullie doen en hou jullie aanbiedingen zo aantrekkelijk mogelijk.

Pluspunten

Het was snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig in gebruik

De oefenvragen sluiten niet aan bij de online uitleg

Pluspunten

Afspraken, prima. Duidelijk en snel werkende site.

N.V.T.

Pluspunten

Ik leer veel van de oefenexamens. dit komt ook door de extra motivatie van het goede antwoord!

geen tips of verbeterpunten. deze vragen helpen mij heel veel!

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus