Pluspunten

Supervriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Erg fijn dat ik voor dat ik mijn theorie-examen moest afleggen even kon oefenen. Hier heb ik veel aan gehad. Er kwamen vragen terug die ik ook in het “echte” examen kreeg.

Er kwamen veel dezelfde vragen bij telkens een ander examen.

Pluspunten

Ik had extra leer uren gekocht maar niet met me eigen account dus toen had ik er 2 dus ik had even een mailtje gestuurd. Het was de volgende dag alweer geregeld

Pluspunten

de leerstof wordt duidelijk uitgelegd en is erg overzichtelijk. Ook de manier waarop de oefenexamens gemaakt moeten worden komen overeen met het echte theorie examen.

De standaardtijd voor de examen oefenvragen en/of oefenexamens van in totaal 5 uur bij het pakket vind ik veel te weinig. je kan het wel opwaarderen voor een bepaald bedrag maar ik vind de standaard 5 uur tekort om goed te oefenen.

Pluspunten

Vragen leken erg op die van het examen

Pluspunten

Fijn om te oefenen

Veel dezelfde vragen, lastig in te loggen

Pluspunten

Duidelijke informatie

Beter in beeld hoe duur het is en hoe dat gaat met het aanvragen. Daarmee bedoel van wanneer en hoelaat, want je kan niet echt je voorkeur aangegeven.

Pluspunten

Ontzettend goede website, waardoor ik mijn theorie in 1 keer gehaald heb. Heb een week geoefend met deze website en in de oefenvragen komt alles aanbod. Het is uitgebreider dan mijn theorieboek, het is eenvoudig om tussendoor even een paar minuutjes te oefenen via telefoon, computer of tablet en de vragen waren moeilijker dan het CBR examen. Haal je de oefenexamens op de website, dan is succes bijna gegarandeerd. Ook je voortgang op de verschillende onderdelen checken is handig; zelf zorgde ik ervoor dat ik minimaal 60% had op alle onderdelen.

Eventueel verbeterpunt is de categorie moeilijke vragen, die regelmatig vragen toonde, die ik niet moeilijk vond en gewoon goed had beantwoord. Ook wanneer je bij het oefenen een fout vraag beantwoord, werd het moeilijk om de 100% te behalen, vooral bij kleine onderdelen vervelend, want je krijgt dan telkens dezelfde vragen en je beantwoord ze allemaal goed, maar procentueel ga je amper omhoog.

Pluspunten

Fijne site,

Niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Over de bestelwijze en de site niks aan te merken!

Donderdagmiddag een theorieboek besteld en zaterdagmiddag nog niet ontvangen..... Hoe moeilijk kan het zijn een boek te verzenden? De bestelling was al via ideal betaald....!!

Pluspunten

goeie manier om voor examen te leren en te oefenen.

meer variatie in vragen, vragen worden herkenbaar.

Pluspunten

we zijn er nog maar net mee begonnen, en is haast het zelfde als bij de trekker theorie van jullie

op dit moment ben ik er tevreden over

Pluspunten

Snelle lesstof, makkelijk te leren en meteen 1e keer geslaagd.

Pluspunten

Materiaal heel snel en netjes geleverd. Ik was wat laat begonnen aan m’n theorie maar heb in drie dagen veel kunnen doen en in 1 keer geslaagd afgelopen maandag.

Pluspunten

gewoon goed

Pluspunten

Eenvoudig en snel leren met realistische vragen

Als er geen toegoed meer is krijg je om de klik een melding

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hele moeilijke vragen waardoor je goed voorbereid bent op het examen.

Het is nog niet helemaal gelijk aan het echt examen (er zijn normaal maar 2 onderdelen, niet 3)

Pluspunten

Bezorging is snel. Donderdagavond besteld. Zaterdag al in de bus. Pakketje paste in de brievenbus, dus geen gedoe met wachten etc.

Er is geen mogelijkheid om te bellen of om je pakket te volgen. Pas bij ontvangst van het pakket was een brief met telefoon nummer. Het was vooraf niet duidelijk dat het gewoon met de post meekon en in de brievenbus paste.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus