Tot nu toe super goed

De theorie uitleg is super, maar bij ieder hoofdstuk wordt aangegeven dat er opdrachten bij zitten maar ik heb deze nog niet kunnen vinden omdat het onduidelijk aan is gegeven maar voor de rest is het heel goed

Ben nog niet begonnen!

Ik moet nog beginnen, maar heb rr vertrouwen in. Een uurtje extra examens oefenen is mooi mee genomen.

Super makkelijk leren

Druk aan het leren voor me scooter theorie ,maar wat leert dit makkelijk zeg , helemaal top groetjes Jennifer

English version

the English version is good but the terms they use are somewhat confusing so I really have to study hard

Simpel en doeltreffend voorbereiden op het theorie examen

Theorie-leren.nl biedt de combinatie van boek en on-line examens. Na eerst door het boek geworsteld te hebben, ga ik de examens oefenen. Het resultaat is tot nu toe goed. Hopelijk gaat dit ook lukken tijdens het examen zelf.

Very good

This is the best material to prepare for theory exam, also recommended by driving instructor. It is very comfortable that possible in English language as well

Goede manier om je te zien of je klaar bent voor je examen

Fijne manier om te zien of je de stof uit het boek genoeg in je hoofd hebt zitten om je theorie examen te halen.

Super goeie leer methode

Het boek en de proef examens zijn ideaal voor de training

Alles was goed en duidelijk

Mooi totaal pakket

Snelle verzending van de order. Duidelijke boeken en fijn dat je online kunt oefenen.

Great website to practice

This website is great for studying for your car theory exam. It has clear explanations, and practice tests that are very helpful. The site is easy to use and makes learning simple. Overall, it really helps you get ready for the exam. I highly recommend it.

Simpele website en goeie vragen met uitleg.

Het is makkelijk leren

Goede manier om te leren voor het examen

De examens zijn een goede manier om je goed voor te bereiden op het theorie examen.

Smooth transaction

Snelle en vlotte behandeling en makkelijk om te gebruiken

Het was een goed examen

Sommige vragen bv over aanhangwagens snap ik niet waarom ik dat moet weten maar ja

Ontzettend handig

Heb pakket van 10 uur gekocht en heb alle 40 oefen examens gemaakt, het is ook heel found om die foutenbank te hebben. Ik raad het echt aan!

Goeie examens en uitleg bij fouten

De examens zijn goed om te oefenen en als je een fout maakt dan wordt het ook goed uitgelegd zodat je niet nog een keer dezelfde fout maakt!

Leert fijn!

Je leer erg veel. Fijne uitleg bij de vragen!

TE VEEL INGEWIKKELD

HET IS BEST WEL NIET WAAR WANT HET ZO INGEWIKKELD DAT IS HEELVEEL DINGTJES BIJ KENNIS EN INZICHT IS NIET ZO DUIDELIJK EN IS OOK NIET TE BEGRIJPEN HET LIJK VAN DAT CBR OPZETELIJK DIE VRAGEN ZO INGEWIKKEL MAKEN ZODAT PER DAG VEEL MENESN NIET KUNNEN SLAGEN IS LIKE MONEY MAKING IN BUSSING BY JULLIE FYNE DAG GROETJE AJAY

Ik wist na een theorie cursus gelijk heel veel.

Netjes op tijd geleverd

Zeggen wat ze doen, vriendelijke

Kan er niet in in

Ik kom nergens in Met de link die ik van jullie heb gekregen

Goed, goede uitleg op de site bij de producten. Snelle levering. Al met al een goede ervaring gehad.

Vernieuwend

Al weer lang geleden dat ik mijn autorijbewijs behaald heb, en bij het bestuderen ben ik er toch wel achter gekomen dat er nog steeds nieuwe borden bijkomen

Voldoende als je het hele pakket aanschaft

Goede punten 1- uitleg met stem is goed 2- plaatjes zijn duidelijk 3- hele pakket aanraden Verbeterpunten Als je oefenexamen opnieuw gedaan heb, wordt meegeteld met je te goed. Vond ik niet eerlijk.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus